Šorīt skatījos dokumentālu filmu: izrādās, ka cilvēka DNS no šimpanzes DNS atšķiras tikai par 2% (diviem procentiem!!!)! Tātad mēs tomēr esam cēlušies no mērkaķiem un savā dzilākajā būtība esam mērkaķi??

Lucrum      2012.decembris, vai agrāk, ja būs gatava cilvēce, - Saules galaktikas, Zemes un mūsu civilāzijas KVANTU PĀREJA un jaunu evolūcijas spirāles līmeni - plus pie 3 esošajām dimensijām cilvēks apzināti "darbosies" 4-ās vai 5-sās (+laiks un telpa), viss individuāli, katram - pēc apziņas. Zeme ir daudzdimensionāls "projekts".

SoulOil      es gan ticu, ka mees esam taadi pasi dziivnieki un radusies tiesji taapat kaa tie visi - evoluucijas celjaa. Un no meerkakjiem. Es nekaunos. Kas ir dabisks, tas ir riebisks! Un visa taa muldeesjana par dievisko izcelsmi
----
Torpedo - pats trkaakais ka ljoti nopietna kalibra zinaatnieki- ateisti veltot visu savu dziivi zinaatnei ir bveigaas nonaakushi pie secinajuma ka nevareej aviss taa vienkaarshi rasties cilveeks evoluucijas celjaa, ka nav te izticis bez kaut kaadas mistiskas augstaakus peeku iedarbiibas vai likteniigas nejaushiibas - un lai dzaham labam patieshaam aizietu un apjeegtu ko tad vinji domaajushi iisti zem "likteniigs" - tad tas buutu ja viesuljveetra un tornaado parietu paari lidmashiinu kapseetai kaa rezltaataa no visaam rezerves daljaam saliktos kopaa vesela un lidotspeejiiga lidmashiina ! ;)

Laskovij      Nu tā jau domāju, kārtējais fufelis par pasaules galu:) Tikai piesauktas citas dimensijas un vēl arī kventi:)

/drīzāk noticētu tam, ja kāds apgalvotu, ka cilvēce paries uz divdimensiju līmeni.... piedzimsti un taisnā kustībā uz McDonaldu... /

autogeens      DA BĻIN !!!TAS ŠIMPANDZES IR CĒLUŠĀS NO MUMS!!!CIK VAR TEIKT.....UN MA KAKAS ARĪDZAN!! Respektīvi cilvēks sagrēkoja ar dzīvnieku..../Ķipa skoti ar aitām ņēmās...skifi ar zirgiem ...tur kas vēl ar kāmīšiem/ un radās šimpanzes...SKAIDRS DURIKU BANDA:))))!!!!???

autogeens      2012 IR PAREDZAMAIS PŌLU MAIŅAS GADS....Pōli jau tagad kustotie s, bet 2012 sāks to darīt baigi riktīgi....Redzēju dokumentālo filmu, kur vien no versijām kāpēc tika iekarota dienvidslāvija un konkrēti Melnkalne, ka t`aesot paredzamā vieta, kur pārcelšotie sno Miglaiā albiona. gaidamekšenu!!!:))

wwwild      Es, piemēram, lepojos, ka esmu dzimis mērkaķa gadā!!! :)

BuutlsBamtrinkets      autogeens> Pōli jau tagad kustotie s
tu vispār sajēdz ko runā arī? Kad tad POLI nav kustējušies? Tu vismaz saproti, ka gadalaiki mainas tikai tāpēc, ka poli nestāv uz vietas???

Sircc      Nu ja - nevis poli, bet magnētiskie poli pārvietojas. Kas nemazina fakta nopietnību - visa zeme caurausta elektriskiem un citādiem impulsiem, tai skaitā, mūsu rumpīši, bet smadzeņu signāli vispār ir viena vienīga uguņošana.
No otras puses, cilvēks ir fantastiski izturīga būtne - ja jau piemēram, no Kanādas, var aizlidot uz Austrāliju un palikt vienā psihiskā un fiziskā gabalā. Teleportācija-ar-sašķelšanu pret šādu brīnumu liekas loģiskāka :P
2009-10-25

niagars      mērkaķu pride 2009-12-10

aina26      Nu protam tikai darbs ir izmainījis , drīz būsim atkal mērkaķi , jo darba jau nau daudziem 2010-05-07

Sienaazis15      Venmēr jāatceras Darvinu. 2010-10-10

prusacins      mēs visi esam no parasta vienšūņa cēlušies...jeb no ozona, līdz ko atmosfērā izveidojas ozons...gāzu spiediena rezultātā var rasties tvaiki.. un ar to pietiek! tas sūklis..ja Jums ir mājās..tas istais..par ntajiem latiem kg...ko lieto dušā! tas tiek uzkstīts par pirmo dzīvnieku... tas aug Āzijā okeānā... tas elpo un barojas caur savām porām! visi ir mūsu seņči....ziva arī! mērkaķi vispār ir tuvi radi mums....evolūcija turpinās un nekad nebeigsies....ik pa laikam piedzimst taču dīvaiņi jauni visādi! AIDU mēs esam ieguvuši no tiem pašiem mērkaķiem! 2011-04-29

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu