kas tas ir, ka man sapņos regulāri neliek mieru cilvēks, par kuru nedomāju?

pepera      saaksi domaat.

Lucrum      upsidezy, ar citplanētiešiem tādi paši rēķini kā ar zemiešiem. Mēs vienlaicīgi dzīvojasm 12 izpausmēs un daļa no tām ir uz citām planētām.

dolce_no_pasaran      "Mēs vienlaicīgi dzīvojasm 12 izpausmēs un daļa no tām ir uz citām planētām."(c)

/d_n_p astotais, tb Zemes izpausmes rumpītis, paģībst no tādas infas/

Lucrum      dolčīt, ieraksti blociņā, noderēs.

dolce_no_pasaran      lukrumīt, zinu, ka noderēs! īpaši pēc lobotomijas vai citādas smadzeņu traumas! tad varēšu ar šo infu čenelingot uz nebēdu!

selnija_      /steidz glābt noģībušo zaķiti/:)

pavians      pilnīgi iespējams ka viņu moka sirdapziņa pa tiem 300 latiņiem, un ja jau viņš tev rādās sapņos tad tas jau ir nopietni. pilnīgi iepējams kad kādu dienu viņš klauvēs pie tavām durvīm "labdien,es tev parādiņu atnesu"

daisy777      Vai drīkst, lūdzu, uzzināt konkrētos planētu nosaukums, lai zin, kurp vērst teleskopu, aizbraucot uz Moletai observatoriju?

Gribas taču uzzināt, kā tur klājas manējiem astrāļiem :))))

Bubu      :D šonakt visu nakti sapnī redzēju Ernestu Gulbi (tenisistu), nekādas saistības nav. :D izskaidrojums? :D

voshelis      ja tu šausmās-sviedriem pārklāta,trīcoša-uzšaujies no miega,tad gan varētu būt raizes,bet ja nē-tad kur problēma? :) 2011-01-29

Viktorija21      Mans bijušais man pateica: ´´Viss ir izrunāts´´, bet izrunāts nebija un nav nekas. Tikai ka iepazinies ar citu sievieti un 2 palūdza piedošanu, ka viņš jau nesakot ka ar mani bija viņam slikti.
Bet sapņos viņš man rādas un neizskatas ka viņš vispār gribētu runāt, jo aizņemts ar jauno simpātiju. Nekāds runīgais nebija arī mūsu kopdzīves laikā. Man ta tās bija pirmās attiecības ar vīrieti, viņam ar mani 3-4, viņam takā lielāka pieredze par kopdzīvi ar otro pusīti, laikam jāsaka tā ka jēga no tā maza ka viņam bija vairākas sievietes ar kurām kopā dzīvoja.
2012-08-21

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu