Pūks rosināja uz pārdomām:))!Jūs šķirojat atkritumus,kapēc un cik ilgi?:)))Kādus citus zaļus pasākumus pildat,vai ieviešat,vai tik riktējaties ieviest savā dzīvē?:))))

daymonthyear (2008-11-20 16:49)      "Arī tādēļ, lai blakus nebūtu elektriskā lauka."

Informēju, tev blakus IR un BŪS elektriskais lauks. Iesaku izraut "uz nakti" arī visu elektroinstalāciju, jo vai strāva plūst vai ne, elektriskā lauka INTENSITĀTE paliek konstanta, no strāvas plūsmas(patēriņa) mainas tikai MAGNĒTISKĀ lauka spēks.
Un vispār, elektromagnētiskais lauks pastāv VIENMĒR un VISUR, un pastāvēJA vienmēr un visur, arī leduslaikmetā un arī okeāna dziļvagās. Tā, saproties, ir viena no matērijas pamatformām, viņu nevar "atštepselēt".

PS. Arī tavas smadzenes - atmiņa, emocijas un refleksi darbojas tāpēc, ka tev bietē ir elektromagnētiskais lauks. Ja kas.

lietotajC (2008-11-20 18:36)      "Jūs šķirojat atkritumus,kapēc un cik ilgi?:)))"

atkariibaa no atkritumu daudzuma. dienaa kaadu tonnu gan jau sashkjirotu...


"Kādus citus zaļus pasākumus pildat,vai ieviešat,vai tik riktējaties ieviest savā dzīvē?:))))"

domaaju tuvaakajaa laikaa kaartiigi piedzerties. citu zaljus pasaakumus neplaanoju.

Nocturne (2008-11-20 19:18)      >>daymonthyear viedoklis:
Es zināju, ka to kāds pateiks! :)))
Protams, ka vadi un elektriskais lauks mums ir visapkārt, bet sajūta ir labāka, kad zini - strāva neplūst pa vadiem galvgalī. :)

Lucrum (2008-11-21 11:46)      Domāju, ka cīņa ar atkritumiem, piesārņojumiem utt. ir bezjēdzīga kamēr pastāv korporācija šodienas veidā. Tas ir
- darba devējs ir juridiska persona ar ierobežotu atbildību, tā ir gandrīz bezatbildība;
- korporācijas mērķis - peļņa, tikai ar varu var piespiest samazināt savu peļņu sabiedrības un planētas vārdā;
- vara arī ir bizness, jo dod iespējas veidot īpaši izdevīgas korporācijas.
Apburtais loks, te tālāk, var turpināt ar maniem parastiem tekstiem par bezpeļņas maiņu, beznosacījuma mīlestību un garīgo evolūciju - arī loks, bet jaunā limenī.

Edg (2009-09-07 23:40)      Sudrabotais, tos savus 11 lādētājus vari izmest. Nevajag telefonus mainīt katru pusgadu un katru reizi citu firmu. Bet kas attiecas uz vienotu mobiļņiku lādētāju, tad varu apbēdināt. Vienošanās ir panākta starp liejiem mobilo telefonu ražotājiem, no nākmā gada visi pāriet uz microUSB lādētājiem. Pērkot telefonu lādētājs vairs netiks dots līdzi. Tas būs atsevišķa opcija un visiem vienāds, un ja vajad pērc atsevišķi, ja nevajag, tad ne. Krīze ir arī tos piespiedusi citādāk domāt :))))

janitis123 (2013-07-30 13:04)      šķirojam jo kadam tā ir vieglāk nopeln´t naudu uz mūsu rēķina....
..vai tas ka mazā elektrostacīja par dubulttarifu ko parmaksājam padara mūsu tēju zaļāku elektriskajā tējkannā....nē...
tikai liek mums justies kā auniem.....

veejpuuta (2016-03-20 15:35)      Personīgi es šķiroju,jo papīru,stiklu,plastmasu un pārējos šķirotos izved bez maksas,kamēr par sadzīves atkritumiem jāmaksā smuka naudiņa.Tā kā privātmājā par šo pakalpojumu jāmaksā pašai,ir izdevīgi.

Nate (2016-03-20 16:18)      veejpuuta, saki lūdzu, kur Tu tos konteinerus dabūji priekš privātmājas?

Dollervita (2016-06-20 20:44)      Tikko biju ĶELNĒ,burviigi,lai neteiktu vairāk!Atkritumu problēma vienkārshi atkrīt.Ej veikalā iemet aprātā plastmasas pudeli,neatkarīgi kāda tilpuma un Tev izsniedz čeku ,par katru nodotu pudeli 25 centi,beigu galā ūdens sanāk lētāks par pudeli,kāpēc nenodot?Tāpat stikls.Mūsu konteineros samestās jau ar kāds nodod pārstrādei ,tikai kurš?:))Labs bizness un tīra vide:)Ne Latvijā:((

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu