Citēju veiksmīgi laulībā dzīvojošu lietišķo sievieti: "Galvenais, lai nes naudu un labi drāž." Ne vārda par dvēseles bagātībām.
Kā šis teksts jūsuprāt iederētos Oho anketā ?

lilijas_zieds      vārdi "Galvenais, lai nes naudu un labi drāž" gan skan nedaudz prasti, tomēr arī "dvēseles bagātības" man īsti nepatīk... tas tā pārāk ar patosu teikts..:))
man, piemēram, ir svarīgi, lai man ir kopīgas intereses ar vīrieti un viņš ir vīrišķīgs, nevis kāds bla bla runātājs, kurš no reālās dzīves neko nesaprot.. tik vien zina, kā apcerēt lietas, nevis rīkoties!:)

SNIEGBALTITE_      Pilniigi pareizi taa sieviete saka!
Nu ok, vareeja to pashu tekstu pateikt ne tik primitiivi skarbi, bet doma buutu taada pati un absoluuti preciiza!!!
Kaadas veel dveeseles bagaatiibas, ar taam divi cilveeki ilgstoshi kopaa nepaliks! :))

hmzzz    1 oho anketā iederētos itin labi jebkurš teksts.. :)

BlikskuBannijs      tas tāpat visiem skaidrs ka tas ir viņām galvenais, nav jau obligāti jāraksta. tāpēc tomēr nenāktu par sliktu vēl pāris vārdus vismaz pierakstīt...

Uhuhuu      Izklausās pēc sievietes reibumā. Tālāk jau pašiem spriest, vai reibušam prātam būs taisnība, ko uz mēles izlikt.

nestandarts      Droši vien to pateica, lai aiztaisītu mutes visādiem "gudrīšiem". Tā tik vēl trūka, lai sāktu dvēseli apspriest ar ziņkārīgajiem...

Bet par oHo piekrītu hmzzz.

Nohero      Nu nav takš neviens tik dumš, lai anketā ko tādu rakstītu. Jācer vismaz.:)
Bet citādi - normāls viedoklis, ko latviski varētu tulkot kā: "nebāžiet savu degunu manā dzīvē, kā es nebāžu jūsējā".

konsuella      Naudas rausējs nekad nesapratīsies ar dvēselē bagāto, nav saskares punkta. Rausējs vispār nesaprot, kas tā dvēsele tāda ir; vai prasības pēc garīguma. Divi pliki un nabagi var dzīvot laimīgi, jo ir saskaņa. Laime nav naudas daudzumā.

tiritomba      lietišķais sievietei lietišķa runa - akurāt kā tirgustantes monologs ... a kurš apstrīdēs, ka tirgustante nav lietišķa?

X_kundze      Cienītai kundzītei Orange,to noteikti neieteiktu rakstīt savā anketā.Tā būtu publikas maldināšana,ja jau par sevi domā enģelis(skat.anketu),ar to "drāšanu" būs pagrūti,enģelis tak bezdzimuma būtne.Atliek tikai naudiņa un daiļa dvēselīte.

Feks      Laikam jau orange šo lietišķās sievietes izteikumu nav papūlējusies līdz galam atšifrēt. Manuprāt, tur ir minētas gan tās dvēseles bagātības, gan viss pārējais, jo lasot šo visnotaļ pozitīvo atklāsmi, uzsvars liekams uz teikuma pirmo vārdu... ;-))

leila27      Negatīvi 2009-11-06

Digital_Bath      Tuksh cilveeks bullshit ;) 2010-01-12

love_me      Tas nozīmē, ka viņai tā laulība tomēr ir ne pārāk veiksmīga un viņa daudz ko piecieš, ar daudz ko ir samierinājusies un acīmredzami neko vairāk par minēto negaida un necer.
Kā tas iederētos oho anketā? - To gan nezinu. Uztaisi anketu ar šādu info un tad jau redzēsi - kā iederas.
2010-01-24

sklave      Viss pareizi,ja no mazotnes jau tā tiek audzinātas,dzīvē nepazudīs,esat tak vienreiz atklāti.Kniebšanās un nauda te ir lielākās daļas prioritāte.Atšķirība tikai kā to pasniedz. 2010-09-07

Pticka      ai jus viriesi visu saprotat tik tieshi!
piemeram - labi draazh - t.i. taa, lai vinai patiktu - tas ir pietiekoshi biezhi un labi, kas nav iespejams, ja nav savstarpejas simpatijas, sapratnes, saskanjas attieciibaas!
2010-09-07

nothing_sweet      Un kas šādam pieteikumam / uzskatam vainas?
Manuprāt, ļoti pareizas vērtības :D
1) Neuzskatu, ka man būtu vīrietis jāuztur. Lai veidotu, piem., ģimeni, ir jābūt materiāli nodrošinātam, savādāk tas jau ir bezatbildīgi.
2) Savstarpējā seksuālā saskaņa ir ļoti svarīga attiecībās. Ilgstoši slikts sekss, kādas problēmas tajā sakarā grauj abu iesaistīto pašapziņu, rezultātā, attiecībām īss mūžš, ja nu vienīgi tās nav kā brāļa-māsas attiecības, kurās vienkārši divi cilvēki ir kopā, jo baidās būt vientuļi.
3) emocionālais baudījums / tuvums arī nav mazsvarīgs fakts. Vismaz man, jo ja šis punkts izpaliek, par eksemplāru,kurš atbilst 2 augstākminētajiem punktiem,ātri zūd interese.
2011-05-17

Cita_versija      prasts teksts, tīri labi derētu oho. /sorri./ 2011-05-17

markess      Un tā vēl 7 gadus ierakstīsim pa pāris gaišām domām... 2011-05-17

Ingaxx      Gudra sieviete, jo patiesībā mums dzīve neko citu arī nevajag! Es teiciena autores pusē! 2011-08-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu