Šogad jau 2x, tātad mēneša laikā, arī pagājušā gada novembrī, man ir bijis jāatvadās kapos no vīriešiem spēka gados.Visiem viena diogonoze - vēzis. Gan jau nu manā draugu un radu lokā vien tā nenotiek. Kāpēc tā notiek ar vīriešiem, kas fiziski rūdīti, darbīgi, it kā veselīgi?

strangers (2009-02-04 15:02)      Lops paliek lops....
Laps, skaties jautajumu: Kāpēc tā notiek ar vīriešiem, kas fiziski rūdīti, darbīgi, it kā veselīgi?
Runa iet par vīriešiem, nevis krūts vēzi!!!

^esse^ (2009-02-04 15:05)      stringer,nu ja Tu ta doma,tad nafiga Tu te mekle sievietes(anketa izlasiiju),nevari mierigi dzivoties?Kas trauce,busi vesels,ilgi dzivosi...

lapsigaa (2009-02-04 15:07)      anaals fabeec paliek anaals fabeec..
/nopuushas/

kursh iepina preteejo dzimumu ieksh vainiigajiem? TU! kursh izdomaaja, ka pie visa vainiiks sievieC? TU! nju tad sanjem pelniiti ar pannu pa to ljocku un muuzha laastu- tev nebuus a nevienu pupu apchamdiit te un liidz savaj naaves stundaj! aamen!
:PPPP

Palomino (2009-02-04 18:33)      Dzīve daudz stresaināka nekā pirms gadiem 30, attiecīgi vēzim labvēlīgi nosacījumi iestājas krietni jaunākos gados. Tā ir, visa sākums meklējams mūsu domāšanā/galvās. Būtu jau labi, ja izdotos iemācīties atbrīvoties no sliktām domām/emocijām.

barbarosa9 (2009-02-04 18:52)    1 Visaugstaakaa saslimstiiba un mirstiiba ir no olnicu un kruuts veezja.
Es arii atvadiijos nesen no diviem veel jauniem viirieshiem.Vienam aknu ciroze /alkohols,lietoja labi, daargi un daudz/.Otram-aizkunjgja dziedzeris un sirds.Arii shmiga nokaava/
Par to, ka viss saakas galvaa, mees gudri runaataaji, tikai ljoti lakoniski-vienaa teikumaa citaata formaa.Taa nevajag dariit.Taa tik veel truuka, lai slimniekam uzkrautu vainas apzinju par vinja slimiibu.
Taisniiba jau ir-ieksheejai harmonijai un dziivei harmonijaa ar apkaarteejo pasauli ir milzu noziime, bet nestaastiet man, ka celjs uz mieru un harmoniju ir viegls un taa-uz sitiena panaakams.

laaciis (2009-02-04 21:38)      Nepiekrītu domu gājienam, ka sievietes un bērni tiek vairāk caurskatīti un vīrieši kā pabērna lomā atstāti. Neviens neliedz baudīties. Liela taisnība P_P, tomēr ... vēzis "nogāž" arī pavisam jaunus.Es arī nesen biju apbērēt savu bijušo klasesbiedru, ļoti dzīvespriecīgu cilvēku, nebūt ne darbaholiķi,saskanīgas ģimenes galvu. Nav komentāru....

Nohero (2009-02-05 12:30)      Tāda sagadīšanās. Man bija dzīvē periods (pirms gadiem 30), kd īsā laikā vairāki spēcīgi vīrieši nomira no sirds slimībām. Nedomāju, ka sirdsslimnieku tagad mazāk.

erina_erina (2010-04-15 10:33)      Maldiigs ir pienjeemums, ka visas slimiibas saakas galvaa. Ir daudz ceelonji, kas veicina slimiibu attiistiibu. Veezha pamataa ir 90% iedzimtiiba, veel 5% dziivesveids un tikai pavisam neliela dalja rodas galvaa.
Arii man viens paziistams viirietis aizgaaja 54 gados, bariibas vadaa veezis. Un ne jau taapeec, ka negribeeja aarsteeties utt. atklaaja laiciigi, bet taa ir veel tik jauna un neizpeetiita nisha, ko tu paredzeet nevari gribeedams, kaa tas veezis attiistiisies. Gada laikaa viirietis nomira ar savu labdabiigo audzeeju. Leenaa un mokoshaa naavee.
Arii vinja teevam un vecamteevam bija tieshi tas pats un abi aizgaaja 54 gados. Vinjam palika deels, kuram tagad ir 27. Tad varat aptuveni iedomaaties, kaa tagad juutas deels zinot ieprieksheejo un kaadas bailes ir no taa, ka ar vinju nenotiek tas pats.

HaiZivs1956 (2010-12-04 20:05)      Nu ko Jūs !! Tādas atbildes pagaidām vēl nav!Tikai ļoti nedaudzus vēža tipus laicīgi atklājot var operēt un,vai starot ,pielietojot ķīmijterapijas kursu arī izārstēt.Slimo gan vīrieši,gan sīevietes un arī mazi bērni.Un visiem ir šis jautājums ..kādēļ ?Man šī ir sāpīga tēma , pavasarī ar sīkšūnu plaušu vēzi nomira mans vīrs.Ticiet ... joki nevietā. Ši slimība ir ļoti nežēlīga.

kapuchiino (2012-12-18 09:47)      Pie tās kaites vairāk vainīgi atkal sievieši, jo par maz ļauj gramstīt! :P Labi, tas pus pa jokam, bet tēmas nopietnas...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu