Ticība.
1. vai Tu tici Dievam? jā/nē
2. kāpēc?
3. vai Viņš ir reāls spēks, kurš ietekmē Tevi kādā dzīves posmā, kādā svarīgā notikumā, ikdienā?

p_p      1. nezinu, vai tas ir Dievs, kam ticu, bet kaut kam lielam un skaistam ticu gan;
2. tā ir vieglāk dzīvot;
3. yep, viņš (tas?) par mani tur rūpi

Snurka      1. jā.
2. ticu un viss.
3. ņe to štob reāls spēks, bet - jā

selerija      Dievs ,tā jau tā pati tava ticība un cerība.

Miskastes_Runcis      Bezsakars, par ticību runāt ir tas pats, kā atbildēt uz jautājumu, kura tipa sievietes ir kaislīgākas gultā - blondīnes, brunetes, rudmates vai skūtgalves??

Denija_      Reāli ir un reāli ietekmē un viņam pat ir reāla dzīves vieta. Tā nav tikai ticība, tas ir varens spēks, kurš piepilda katru mūsu vēlēšanos, lai cik stulba tā būtu, jo ļauj mums brīvi izvēlēties to ko vēlamies.
Dievs neietekmē - tā ir mūsu pašu vēlēšanās veikt labu vai ļaunu, ņirgāties par kādu un mīlēt visus cilvēkus,dabu,dzīvniekus - tikai - par visu ir jāmaksā un vai ir vērts darīt ļaunu:))))
Ko sēsi - to pļausi u.t.t........

Kika21     
visas lietas ir no vinja

lapsaacijs_albiins      1. hvz
2. hvz
3. da hvz,ibio!

inito4ka      1. es ticu sev!! un tam,ko sauc par Dievu,,,var vienalgakāviņusaukt!!
2.bez ticības nevar dzīvot!!
3.ir SPĒKS,kurš ietekmē visu dzīvi!!

barbarosa9      1.Jaa!
2.Tas, ka Dievam netici un tas, ka nav pieraadiits, ka Dievs ir, veel nenoziimee, ka vinja nav. /lai gan Dieva esamiiba jau labu laicinju ir zinaatniski pieraadiita/
3.Jaa!

selnija_      Jā, protams, ticu! Un nav svarīgi, kādā vārdā to sauc. BET...manai ticībai nav it nekāda sakara ne ar vienu reliģiju.

Imagine      1. Jā.
2. Man tāda karma. :) Ir cilvēki, kuriem ir lemts ticēt un ir tādi, kuriem tas nav lemts. Katram savi karmiskie apstākļi un iespējas.
3. Lielākais un svarīgākais, bez tā nebūtu jēgas nekam.. Viņš ir labākais motivatos pozitīvajam, labākais palīgs mērķu īstenošanai, labākais draugs jebkurā satraukumā vai bailēs. Bez Viņa mana dzīve nav iedomājama un ceru, ka nekad arī nebūs..

exstar      tici,jo viegls un tīkams būs tavs ceļš zemes virsū,sekojot aicinājumam...tici un atkārto,atkārto,atkārto to,jo tikai tā tu to vari pieņemt to par savu.Pavisam......))))))))
.Tiem,kam viņš ir,bet tiem kam viņa nav var arī iztikt bez ietekmes un viņa spēka.
Kāds spēks jau tur kautkur ir,un maksā mums par labajiem un arī par sliktajiem darbiem .Bilance mūsu ziņā....vai tas būtu jāsauc par dievu..Vai nav vienalga,kā to sauc.ne tas tai lietai pamatā...

Nohero      1.Ticu augstākajam saprātam.
2. Tādēļ, ka viņš realizējas manā dzīvē konkrēti, viņa klātbūtne ir zināšanas, kuras IR. Bet vēl kaut kas. Tā nav gluži faktu analīze un nav gluži intuīcija, it kā viens un otrs, bet arī kas cits.Viņam ir projekts. Kura izzināšana un realizēšana ir mērķis.
3. Darbošanās pret viņa projektu un informācijas ignorēšana kādu savu motīvu dēļ noved pie pilnīgi reāliem s**diem. Kā piemēram patlaban. Nav viegli.
P.S. Verbāli aprakstot - un to laikam sapratīs tikai sievietes - tas ir apmēram tā - zīdainis ir saslimis un mammai desmitiem kilometru attālumā ir kaut kāda sajūta, par kuru pēc tam kļūst skaidrs, ka tā ir bijusi vēstījums. Jāmācās saprast.

MarieAntoinette      parakstos zem katra dolcea burta 2009-09-26

vasara18      1. Jā
Dīvainā kārtā, runājot ar cilvēkiem (nepiederu nevienai konfesijai, sektai u.t.t), tas ko oficiālā baznīca atstājusi ārpus Jaunās derības, cilvēkus tuvina Dievam daudz vairāk, kā tas, ko tā sludina. Man nav izprotama baiļu iedzīšana no soda( kuru Dievs nemaz nav uzlicis). Jo kā gan var mīlēt to ,no kā baidies? Garāk neizplūdīšu.
2009-10-17

irgo      Protams ka ir ..... bet ne jau kā vecs vīriņš ar baltu bārdu kurš sēd uz mākoņa maliņas... DIEVS tas ir augstākais saprāts un tā eksistenci zinātnieki ir pierādījuši......
Un ja netici Dievam tad negaisa laikā nostājies kalna galā un pasaki kaut ko sliktu par VIŅU......
2009-11-25

suns      1. nē
2. pasakām neticu, lai arī populārāka par Ansīti un Grietiņu
3. Ansītis ir reāls spēks, bet nevienu neietekmē, jo ir pasakas tēls..
2010-12-26

drigene      Ir Dievs,esu pārliecinājusies par Viņa milestību un esamību!Eju bībeles studijās ,kur atklājas tik daudz pierādījumu ,cilvēki liecina ,kā viņu dzīvē darbojas šis spēks. Daba,viss kas uz zemes radīts un mēs paši,cilvēki esam tam vislielakais pierādījums! Mums ir dota katram izvēle,ticībai ,mīlestībai un cerībai! 2011-02-10

voshod      cik naivu cilvēciņu pat 21gs.dzīvo!? :)
drigene-tev pat atbilstošs niks! :D
2011-02-11

Inesisd      Dievam neticu, jo netiocu tam, ko nevar zinatniski pieradit.

Simpatizee Budisms ...
2011-06-05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu