Iet uz solāriju sauļoties - vai tas ir normāli vecim ?

tiritomba      ne, nu ārprāc!!! nu kāda starpība dzimumam? es uz solāriju neeju brūnuma pēc, bet gan veselības pēc. protams, veselības nebūs 25 minūtes guļot lažā, bet ar 10 pietiek, lai spētu pārdzīvot saules trūkumu.

BuutlsBamtrinkets      Nu nez, ka tur ar gomosekiem, diez vai tik vienkārši. Bet kaut kas tanī visā ir.
Man tā liekas, ka ja veiktu kārtīgu ķīmisko analīzi vīriešiem, kuri daudz seko savai ārienei un tiem, kuri maz seko, būtu tā estrogena kūdī vairāk pirmajos.
Bet tas jau ne tuvu neliecina par zilumu. Tomēr... tomēr...., kā lai saka, ja tu SEVI uztver kā iekāres OBŽEKTU, tad tas ir SIEVIEŠU piegājiens. Un ja uztver par obžektu, dabiski prišini sevi, lolo un matus ķemmē un visam dikti seko. Bet ja neuztver sevi kā, nu kā `prey`, tad neprišināsies īpasi un ikdienā, tikai specgadījumos.
Tā mans to zilumu/nezilumu redz.

lilijas_zieds      agrāk domāju, ka īsti vīrieši uz solāriju neiet, bet tagad esmu mainījusi domas:) man tomēr patīk nedaudz iedeguši vīrieši.. un arī āda paliek tīrāka.. Protams, bez pārspīlētiem solārija apmeklējumiem un īpašiem narcisisma izpausmes veidiem!:))

_BB_    1 lilijas_zieds> nejauc bietes ar bumbieriem. Tas, ka tev patīk nedaudz iedeguši vīrieši, nenozīmē, ka viņi tāpēc ierindojas vai neierindojas ĪSTOS vīros.:))

lilijas_zieds      _BB_ .....varbūt nekorekti izteicos:) man likās, ka īstiem vīriešiem nepiedien staigāt uz solārijiem - šobrīd domāju, ka arī īsts vīrietis (manā izpratnē) to var darīt..:) proti - no tā viņš manās acīs neko nezaudēs:))

zefiru_nav      nepārspīlē... paliksi vecsss

lietotajC      hvz. bet iet uz solaariju kartupeljus mizot ir kudii nenormaalaak par sauljoshanos, ja kas.

lapsaacijs_albiins      var un pat vajag. divreiz meenesii buutu pat ieteicams. un taa nav tikai psoriaaze, kuras gadiijumaa, solaarijs var liidzeet.
lapsaacijs nav solaariju piekriteejs,tacu... ir diezgan pabaiss skats, kad puisis izkaapj no uuzaam un ...skatam atklaajas svaigi pluuktas kjekavas vistas ljashkas ar zilaam, izspiedushamajamajamaam dziislaam...
brrr..

bitiite333      Tas ir vēlami,smuki un veselīgi!Un es pat varu ieteikt labu solāriju!:)))

Nohero      Ķekavas vistas ir samērā apetītlīgas. Šmorētas, ar pipariem un citronu, ja kas. Lapsai laikam kāda buljona vista trāpījusies, tā par latu un 15 sant...Ak nabadzīte....

lapsaacijs_albiins      nohero, ohujaa viens no personaazhiem ir ciesha saistiibaa ar to kjekavas vistu kuutinju.. nedod dies,tev uzzinaat,ko chatistiem pastaastiija par taam vistaam :DDDDD

/eed vistas tikai free range/

Diem      Audi, solārijs te nepalīdzēs - marš uz sporta zāli!!

Rugumpods      ir vīrieši, kas to dara... normāls vecis sasauļosies vasarā!

Endangered_Specy      2x menesii vari ieliist solarijaa, ja esi vecis, vairak nevajag ;)

JurisK      Īsti veči uz solāriju neiet, nemazgājās, bārdu dzen reizi nedēļā vai pēc vajadzības!:)) Kas tādu stulbumu izdomājis? Patīk -ej, nepatīk - neej. Nebaidies, ne jau solārijs vīrieti zilu pataisa!:))

Just_      Starp citu, solārijs tagad jau nu nekāda īpašā koptības pazīme nav. Mana radiniece, šitāda salona īpašniece, reiz apsvēra ideju izmantot reklāmas nolūkos pilsētas bomžus - viņiem parasti arī ir ļoti labs iedegums.

SNIEGBALTITE_      Kaitiigi vai nekaitiigi- tas ir cits jautaajums un tas neatskiras- kaa viiirietim, taa sievietei!
Daudzi viirieshi iet uz skaistumkoshanas saloniem, ne tikai uz solaariju, bet arii uz vaksaaciju, manikiiru, pedikiiru, spa u.c. aktivitaateem un nemaz nebriinaas, ka tas buutu kas nepiedieniigs viirietim!

nannucis      Protams,ka tas ir normaali.Kaadeelj tad sieviete var buut skaisti iesauljojusies,bet viirietis nee? 2009-10-24

Alex_Jones      Vecim vai onkulim tas ir vienādi vajadzīgs!
Tantēm un pat Cacām arī!
Tikai ir jāsaprot, kas sauļojoties patiesībā notiek...
Ja solārijs ir D3 (tikai UVB starojums) !!! - tad viss pasākums ir rekomendējams!

UVA u.c. starojumi tevi pažāvēs un ar sekām pabojās škuru!

Smalkāk šeit: http://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_D

NB:
Lielākā daļa sauļošanās krēmu ir ĻOTI neveslīgs bizness!
Ja krēms aiztur UVB - tad tam vieta miskastē!
Ja stāv rakstīts, ka krēms aiztur tikai UV (nepaskaidrojot B; A vai ko..) - atkal, tas jaiemet miskastē!
Jo! ādai VAJAG TIKAI un VIENĪGI "B" starojumu!

Ja ir (a es zinu, ka parasti IR!) slinkums lasīt - šeit var noskatīties labu interviju par tēmu:

http://www.youtube.com/watch?v=HH1rB-Ya2UQ

Jauku dienu!
2010-03-13

Igis47      Normāli tas ir! 2019-07-12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu