Jaunais vilnis 2009

Par New Wave.Laikam izrādīšu savu nekompetenci mūzikā, bet man vakar tā kliedzēja no Ukrainas Džamala galīgi nepatika. Man žoklis atkārās, kad viņa saņēma visus 10.

KOMPETE (2009-08-01 08:51)      Nelamāt Ņūveivu! Manas darbinieces berzē rociņas par krievu tūristu pieplūdumu! Māksla tā, protams, nav bet kādam ir arī tauta jābaro....:)))

HLA (2009-08-01 10:13)      nuudeljljrullis jau nu pirmaa nummura..., bet Kompetai taisniiba...

Uve (2009-08-01 11:36)      Kompetei ir taisnība..biznesam ar mākslu nav nekāda sakara...bet...var citus apskatīt un paklausīties,savādāk tās vecās filmas pa tv jau apnikušas.

Feks (2009-08-01 12:32)      Protams, muzikālās gaumes mums var būt dažādas, un tas ir normāli, bet murkšķēt, ka tas - kas tur notiek, nav māksla - ir vnk glupi... Protams, visi tie vērtējumi, tāpat kā eirovīzijā ir apšaubāmi, bet personiski es šo pasācienu pa TV vēroju ar nostaļģisku tīksmi... Un par to, kāpēc tas viss notiek pie mums, piekrītu dolčem - tas ir biznesa pasākums. Un labi, ka tā.
;-)

LianaBlu (2009-08-02 20:46)      kaada maaksla? dzimshanasdienas sviniibas! es no shitaas maakslas vispaar neko nesaprotu, ja vieniigi taa leenaam iemigt vakaros...

iris (2009-08-02 20:58)      Smieklīgi un skumji reizē, kā latvieši šeit runā par lepnumu. Uzskatu, ka ir pietiekami daudz gan latviešu, gan lepnuma( pie tam ne pseido) mums. Bet no leišiem to pašcieņu gan derētu pamācīties, arī dažām labam komentētājam!:))

eugen (2009-08-03 01:20)      ..dziivoju gandriiz blakus Dzintaru koncertzaalei.. mjaaa kaa Juurmalas mietpilsonis protams burksjkju par visu to marazmu.. tacju - taa nauda kurju no viljnja publikas nopelna kaut vai tikai Jomas ielas kruogi - ljauj tiem paarziemot kad krievi vairs uz Juurmalu nebrauc un tautiskie baaleelinji savus kauri gliemezjvaakus taupa apkurei un nedzer alu :)) [tiiri no Juurmalas pastaaveesjanas aspekta - taadi marazmaatiski idiootu naudas teereetaaju festivaali Jurmalaa buutu vajadziigi kaadi 5-6 vasaraa :)) [sjogad gan ienaakumi paknapaaki - Dome neatljaava nakts diskoteekas.. ]

JurisK (2009-08-03 03:22)      Par Jomas ielu - nu slinki tur tie biznesmenji!:) Vareetu straadaat intensiivi un pelniit naudu visu vasaru, bet par taadaam cenaam tikai muljkjis ies tur kafiju dzert:))

eugen (2009-08-03 09:08)      Juri nemet visus paarparvienu kaarti :)) tacju cenas Jomas ielaa nosaka Dome - nemineeesju konkreeto iestaadi - tacju ja cilveeki paagaajsjgad maxaaja nodokljos 600 naudinjas tad sjogad vinjiem atsuutiija nepaarsuudzamu reekjinu par 2700 naudinjaam un taa ir tikai viena nodoklju poziicija.. [kuurortpilseetaa vispaar sanaak daarga dziive - gar to pasju Jomas ielu novilka sarkano liiniju un uzmeta nodokliisjus sjogad - arii par dziivokliiti nu tu maxaa kaa par komercobjektu un to audinju pat maukodamies dazjam labam buus pagrjuuti nopelniit..] tas taa paardomaam par cenu poliitiku.. [bet ej uz Alus krodzinju Jomas 64A- tur cenas meegjina tureet gana demokraatiskas :)]

JurisK (2009-08-03 09:32)      Tev ,eugen, kaa juurmalniekam droshi vien taisniiba. Reizeem saliidzinu Juurmalu ar Palangu. Iedziivotaaju rosiiba visaadaas bizneslietaas Palangaa shkjiet krietni aktiivaaka, laikam tak nav tik piekasiiga vinju valdiishana. Juurmalas centraalaa dzalja palikusi par bagaatnieku taa kaa rezervaatu, nezin, cik lielu dalju nodokljos ienjem no to glauno villu iipashniekiem, saliidzinot ar videejo juurmalnieku?

kritejs (2009-08-05 10:32)      Opā pat latviski vairs nemāk pateikt. Tiešām mūzikā esi nulle. Aizbāz ausis un sēdi koridorā.

smaps (2009-08-05 13:09)      to Iris. Manu tēvu, kopā ar ģimeni (pārtikušiem latviešu zemniekiem) izsūtīja uz Sibīriju vien aiz tā iemesla, kad kaimiņam (tīrasiņu latvietim) sakārojās viņu māju.(lielāku un skaistāku nekā pašam) Un zem termina "pseido lepnums" biju domājis tos indivīdus, kas iedomājās, kad vien tas fakts, kad šāmējie piedzimuši Latvijā ir pietiekams, lai izjustu par to kaut kādu mega lepnumu, kuram visbiežāk diemžēl nav nekāda seguma.(tas pats attiecās arī uz krieviem kuri sevi pozicionē kā supernāciju)

Uhuhuu (2009-08-05 14:00)      "ljauj tiem paarziemot kad krievi vairs uz Juurmalu nebrauc un tautiskie baaleelinji savus kauri gliemezjvaakus taupa apkurei un nedzer alu"

Domu it kā saprotu, bet ... kāda beigta kurmja dēļ lai es brauktu uz bruģa un ļaužu pilnā vietā (no smiltīm līdz papēžiem) brīvdienās dzertu alu? Tikai prom no pilsētas - kā visu cauru gadu. Bez variantiem. Krieviem savādāk - bail no sādžu izpausmēm. Tie gatavi dzīvokļos tupēt visu dzīvi.

Savādi, ka daudzi māk tik labi skaitīt. Munkevics te gan presē saka, ka nekādus lielos ieņēmumus no tā visa pilsēta nav guvusi un negūst. Kas darbojas uzņēmējdarbībā, pats pateiks, kādēļ tas tā ir.
Teksts par apkopēju atalgošanu tā visa rezultātā izraisa šoka asaras un spazmas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu