var izrādīties, ka populārie, bērnu iemīļotie BBC raidījumi radušies narkomānu murgos

"Kā stāsta 40 gadus vecā Grēma, kolēģi viņai piedāvājuši kokaīnu jau pirmajā darba dienā, un pēc tam viņa kļuvusi atkarīga no "smagajām narkotikām", arī "kreka" un heroīna.

Grēma deviņus gadus lietojusi halucinogēnus, turklāt nav vairījusies to darīt arī darbā. Bet BBC vadība ne tik vien nav atlaidusi darbiniekus-narkomānus, bet pat slavējusi viņu "nestandarta domāšanu".

Galu galā var izrādīties, ka populārie, bērnu iemīļotie BBC raidījumi radušies narkomānu murgos. Šāds pieņēmums var izrādīties patiess arī attiecībā uz angļu valodas mācību programmu "Muzzy", kuras galvenais varonis ir zaļš briesmonis, un seriālu "Teletūbiji", kas stāsta par četrām nesaprotamas ģenēzes radībām."
Nav slikti....

fifidrilla (2009-10-22 18:44)      Un kāpēc lai vadība uztrauktos par to? Viņiem svarīgi, lai darbs tiktu padarīts. Kad vieni būs nonarkojušies, tad viņu vietā paņems citus.

uikulabs (2009-10-22 19:38)      Netikai raidījumi arī pasakas.piemeram brāļi Grimmi alise brīnumzemē viss stāsts ir par narkoikām kur viņa apēd sēni kļūst maza tad lai kļūtu liela jāapēd cita sēne,viņa iet caur magoņu lauku un aizmieg magones izdala specīgu aromatu un tiešām ejot caur lauku var aizmigt tad vel kādu vielu iespaidā apstājas laiks un visu laiku dzer tēju.Tā ir "atkosta" patiesība.Nešaubos ka tā ir taisnība,bet tā arī ir sava veida narkotiku reklāma.

nakc (2009-10-22 23:51)      Palomino , pievienojos :)

Kamija (2009-10-23 01:37)      es vispār pazīstu arī dažus cienījamus Mākslimiekus, kuri NEKO nelieto... un Māksala sanāk ņičevo! laikam daudz zaudējuši ;)

lapsaacijs_albiins (2009-10-23 02:55)      nuzdrskje! tuubijus izdomaaja viens bomzis..jaapadomaa,kaac jamam vaarc bija , aCCereeshos,pateikshu!

/neteiks,ko sasnjaucies/

jaa, kopsh tuubijus ieraudziija kaut kaaC tur producenC, bomzis vairs nava bomzis!

Otrdiena31 (2010-02-12 22:35)      Teletūbiji ir domāti bērniem, nevis pieaugušajiem, kāds tur brīnums, ja jums nepatīk? Un ko gan šīe tādu ir "iezombējuši", ka būtu atvuegloti jānopūšas, ka bērns bez tiem uzaudzis? Iemācījuši runāt, skaitīt, krāsas, formas atpazīt? Kas gan tur tik slikts? Vai tad 4 gadīgam bērnam būtu jālūkojas raidijumi par ētikas un morāles normām un populārzinātnieciski izglītojošie? Un pasakas labāk nemaz nesākt izskaidrot un interpretēt. Zinājāt, ka "Sniega karalienē" starp Gerdu un mazo laupītājmeiteni bija seksuālas attiecības?:D Uz to simboliski norāda vairākas pazīmes :D Nu tad ko? aizliegt bērniem arī pasakas? Bet ko tad mēs varam super- truper gudru, izglītojošu un attīstošu likt vietā?

eugen (2010-10-08 00:13)      ..par pasakaam un multeneem.. Kaķīša dzirnaviņas — staasts par to ka paraadi nau jaaatdod un ka aizdeveeji ir sliktie un vinji jaasoda... re nedaudz vairaak par 100 gadiem texta 20-30 multenes iedarbes un re valsts liimeni [ne tikai vnk tautas] runaa par neatdosjanu un tautas liimeni taa arii dara :p

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu