kā pievarēt paģiras bez "salāpīšanās"?

.......kā pievarēt paģiras bez alkohola, jo izrādas, ka lāpīšanās ar alko otrā dienā esot neiespējama (raujot augšā)...........

meenestins (2009-11-08 14:30)    1 nav ko dzert,ja nevar turēt!!:DDD

Hara (2009-11-08 14:37)    1 Es neieteiktu klausīties padomos kuri iesaka uzlāpīties. Šitie stāsti ir dzirdēti visās iespējamās interpretācijās, kāpēc vajag iedzert, mans pasniedzējs ar pilnībā atbruņojošu pārliecību iegalvoja studentiem ka viņam 50 grami pirms katras lekcijas tikai palīdz uzturēt tonusiņu, un ka vairāk kā 50 nekādā gadījumā nedrīkstot. Šis te - "vairāk kā 50 / vairāk kā 100 gan ne" arī ir iemīļots alkoholiķu zirdziņš, ķipa attaisnot to čarku ar saprātīgu komentāru un rīt tik nost.
Ja veselība neļauj panest paģiras, piemēram draud sirdslēkmes un taml. vajadzētu vienreiz apsēsties un sarakstīt uz lapas vienā pusē visu mīļo tuvinieku vārdus, bet otrā pusē bēru ceremonijas vēlamo norisi, viesu sarakstu, zārka izmēru utt. tad nokopēt un izdalīt sarakstā esošajiem, varbūt vismaz tie palīdzēs, ja cilvēks pats nesaprot?? Vot visa veida iedzeršanu saprotu, izņemot to, kura dzērēju (ne dzērāju) katru reizi pamet piewcus soļus no kapa. Varbūt ir vērts apdomāties? Nu vismaz tiem kuri reāli jūt ka katru nākamo plosta reizi nāve gramstās ap krūšukurvi?

Ja nu tomēr ir gadījies nokļūt līdz tai nost miršanas sajūtai, tad ir nepieciešama narkologa palīdzība nevis kārtējā deva. Interesanti, ja lāpīšanās piekritēju bērnam vai citam tuviniekam būtu narkotiku lomkas, jūs viņu uzticētu ārsta aprūpei vai atstieptu viņam žņaugu, saturu un šļirci, lai atlaiž?

Bet ja veselība ļauj panest paģiras un dikti viņas gribas, tad pirmkārt vajag C vitamīnu un ūdeni, un vēlams pamosties arī pa gulēšanas laiku un ieņemt. Alkohols iznīcina C vitamīnu (un otrādi C vitamīns absorbē alkoholu), kā ari izraisa ūdens zaudēšanu organismā. Otrkārt vajag labi izgulēties. Viss pārējais ir tikai dekorāciju individuāla piekrāsošana - citiem patīk labi paēst, citiem pasēet u

Maija_Zvaigzne (2009-11-08 14:39)      Dzeramaa soda, aktiivaa ogle (1tb uz katriem 10kg masas), remdens citronuudens (litriem). Dusha. Ja nav galiigi chaabiigi, tad sekss.
Individuaali meedzot paliidzeet arii saldeejums, macsviestmaizes, etikjini marineejumi, rosols, omlete utt.

edora (2009-11-08 14:58)      pirmkārt jāiemācās dzert un zināt mēru , bet ja tiešām gadās , man pēdējo reiz labi palika no lielas krūzes karstas kumelīšu tējas ...

migla_migla (2009-11-08 15:07)      Hara, nespljauj akaa!;) Katram var gadiities piedzerties taa, ka otraa dienaa dziivot negribas.Un laapiishanos `/ mees sheit nerunaajam par alkoholikjiem/ iesaka tieshi aarsti.Protams, neuzliekot ielaapu lielaaku par caurumu.

Bet kuru un kur muus sirdsleekme gaida, neviens nezinam, ja neesam sirdslimnieki, kaa lai cilveeks zin, ka vinju gaida sirsleekme?
Veelreiz atkaartoju-paarlieku liela deva alkohola lietoshanas sekas ir asinsrites pasliktinaashanaas sakaraa ar to sabiezeeshanu.Ir vajadziiga stipri liela aspiriina deva, jo aspiriins shkjirdina asinis.
Peec tam i C vitamiini, i kaalijs, i ogle, i soljanka, i gurkji, i nervu tablete un miegs.
Nu gadiijaas cilveekam.Ko vairs gruziit?! Droshi, ka pasham psihologjiskaas lomkas ir pamatiigas.

saagga (2009-11-08 15:15)      Ar ko saslimi,ar to ārstējies......

simona10 (2009-11-08 15:15)      Es vienmēr lāpos....mans nelaiķis mēģināja nelāpīties...........

selnija_ (2009-11-08 15:18)    1 Esmu pret lāpīšanos! Gluži fiziski nespēju iedzert, ja iepriekš bij pa daudz, rauj uz augšu. Alkozelcers der, kefīrs, tēja ,miegs, miers jo vairāk jo labāk.
Ja sāp galva, tad citramons.

lar_unurur (2009-11-08 15:23)      Da figņa, har... faktiski zem katras zentences var parakstīties, bet te ir tas gadiens, kad viss ir tā un patiesībā nekas nav tā. No auKstā zvana plepsam stāstīt "kā ir patiesībā"... galvenais, ka taisnība, tika ne līdz galam. Ja kāds ir pārkāpis noteiktu robežu, tad tas ko tu saki, tā ir visa tukša gaisa tricināšana. Tas nepalīdz. Var atturēt, laikam... pirms tam, bet pēc tam vairs neder.
Atceraties deviņdesmito transpottingu? Tas čalis jau netika vaļā dēļ muldēsanas no apkārtējiem - vajag/nevajag. Tas nestrādā. Dzejnieka vārdiem:)..."razgovor iz pustoti v pustotu i ņikuda".
Tikai iekšēja motivācija. Ja tas nesalauž mugukaulu atkarībai, nekāda runāšana nesalauzīs. Viņiem pat bērna nāve tanī kīnõgabalā... ne jau lika mest heroīnu nost. Otrādi, slīga vel tālāk.
Silti iesaku noskatīties šito gabalu, ja neesat redzējuši, prosta kaut vai lai paskatītos aiz... kas tur aiz mūra notiek

http://www.youtube.com/watch?v=vmzaBvKzrZI&feature=related

lomkas

http://www.youtube.com/watch?v=GgeDh1WCyeM&feature=related

lleons (2009-11-08 15:27)      neder nebus pagiras

lar_unurur (2009-11-08 15:29)      http://www.youtube.com/watch?v=0eUmcL11DbQ&feature=fvw

leila27 (2009-11-08 15:35)      Nedzer

SievieteMelnaa (2009-11-08 15:58)      Laapiities ar alkoholu kategoriski nedriikst un nevajag klausiities chomus un "aarstus", kas kaut ko taadu iesaka. Neviens narkologs to neieteiks, jo tas ir 1 solis celjaa uz alkoholismu.
Ljoti patika Haras komentaars.
Paarvareeshana notiek dzerot daudz uudeni vai buljonus, pienu, teejas, kas labaak garsho, plus, protams, var iedzer pretsaapju tabletes vai veco lako alkazalceri. Punkts.

Savanna7 (2009-11-08 16:10)      šodienas personīgā pieredze :)))
- horizontās stāvoklis, avota ūdens ar citronu, mīxsts spilventiņš, pūkains plediņš, maz kustības utt :))
.. un vajag kaut ko ar kalorijām apēst, ja gribas ēst :)))))))

bazooka (2009-11-08 16:11)      nekādi sūda alka seltzeri nepalīdz.
citarmons arī sūds.
tikai spirts ir visdrošakās zāles

nannucis (2009-11-08 16:50)      Otraa dienaa jaaizmocaas pie televizora,vaaljaajoties pa gultu.Pievakaree jau buus labaak.:DPirms alkahola lietoshanas jaaiedzer 6 melnaas ogles,tad pagjiras vispaar nebuus Paarbaudiits variants.:)

winston4 (2009-11-08 17:31)      Nelima6-skābētu kāpostu sulā ir ļoti daudz svina un tas nav ieteicams. Labākā pohu dabūšana laukā ir pastaiga pa mežu vai gar jūras kanti un vēlams līdzi paņemt minerāli un sievieti,lai satiekot kādu nebūtu laika sākt uzlāpīšanās procesu.

_maya_ (2009-11-08 17:35)      Vienu reizi riktiigi mociijos, tad man paliidzeeja shitaada recepte: 2 aspiriini un litrs biezas persiku sulas, peec apmeeram pusstundas - melna stipra kafija bez cukura.
Kopsh taas reizes (2008. gada apriilja) alkoholuiisti nelietoju. Brr...

urrmaas (2009-11-08 17:41)      1,5 L mangaļi, 200g medus, divi citroni. Visu sajauc un stundas laikā meiģini visu izdzert.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu