Nokļūšana cietumā - stulbums vai liktenīga nejaušība?

vai nokļūšana cietumā un soda izciešana maina cilvēku?

ledusskapis      Nu ja, galvenais, lai cilvēks būtu, bet pantiņu ir vesela grāmata,,

000079      Es nesaprotu sakarību starp tēmas nosaukumu un pašu tēmu :( Droši vien atkal moderatori pa savai gaumei kaut ko saputrojuši!
"Nokļūšana cietumā - stulbums vai liktenīga nejaušība?" (c) loģiska cēloņu -> seku spēle
"vai nokļūšana cietumā un soda izciešana maina cilvēku?" maina, protams! Gan uz vienu pusi, gan var būt uz otru. Zinu reālu puisi, kurš sēdēja par slepkavību, TUR kļuva par kristieti, iznāca ārā, tagad ir laimīgi precējies un neticamā veidā ticis pie īpašuma, ar darbu arī viss ok. Dzīve 100% labāka, kā bija pirms. Protams, ir arī otra iespēja

NARINJA      :))..Klausies KONSUL, ja TU kā praktizējoša psiholoģe vai psihoterapeite kā TU tur sevi dēvē...nejēdz pāris jautājumos saskatīt lietas būtību un runā absurdas lietas, tad es varu sevi sākt nodēvēt par balerīni...hi;))

...bet par jautājumu...cilvēku jau nemaina vieta un laiks, cilvēku var izmainīt tikai pārliecība...ja būs motivācija mainīties un apstākļi kas būs līdzvērtīgi tāpat kā sociālie partneri, tad cilvēki mainās arī cietumā, ja ne, tad pat sēdēdami uz silto krāsns mūrīti to neizdarīs neviens!

JurisK    1 Jaunībā nokļūt cietumā var nemanot, bišķi dūšīgāk pakaujies un gatavs, vismaz manā jaunībā bija pārlieku stingri. Tuvs radagabals nokļuva uz 4 gadiem par to, ka aizstāvot savu meiten,i bišķi par stipru sadeva vienam nūģim. Bet tāda tipa, kā iposse saka - kas lielās ar savu cietumnieka pagātni, tie visdrīzāk tur nonāks atkal, muļķi tāpēc ka.

incs12      Uz pirmo jaut. nav iespējams atbildēt,jo nav zināmi apstākļi.
Otrais - katra vide,kurā mēs dzīvojam, maina cilv. neatkarīgi no paša vēlmes.Apkārtne ietekmē...tālāk jau ir cits jaut.,vai spēs atgriezties normālās sliedēs.

kritejs      Viss atkarīgs no cilvēka.

Edg      Rūdītam zekam nokļūt ķurķī tas ir hobijs. Citiem pirmā reize vairāk jau stulbība. Nez kāpēc daudzi potenciālie aizrestotu logu kūrorta klienti domā ka nu mani jau noteikti nenoķers. Labi iesākuma par sīkumiem varbūt. Bet nedomāju ka būs daudzi kas to varētu atļauties visā dzīves garumā. Kaut arī citumi dikti sauc uz iepazīsanos arī dadzus politiķus un citāda veida biznesmeņus. Jācer ka ari viņu laiks pienāks.

princiitis      ja nokljus pirmo reizi uz mazu ""sroku""tadmaina,bet talak it bedrre!!!

tau      Katram ir iespēja mainīt sevi.....jebkurā dzīves brīdī......cita lieta - vai cilvēks pats to vēlas... 2011-02-23

Kalvina      Katrs notikums atstāj pēdas....Fakts, ka pabūšana tur cilvēku ietekmē.....tomēr apgalvot, ka viņs noteikti tur atgriezīsies, nebūtu pareizi, jo ir tādi, kas sapratuši dzīves jēgu..ir labi ģimenes tēvi....Daudz tādus nezinu, bet divus gan..... 2011-02-23

voshod      Atkarīgs no prāta spējām! 2011-02-23

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu