Kā Oho tauta sadzīvo ar sev lidzīgiem nikiem??:)

Labrīt,Vieda tauta!!:)
Jāgriežas pie jums ar vienu interesanto jautājumu!!:)Kādreiz biju Oho,tad izreģistrējos – ar manīm tas tā laiku pa laikām notiek!!:)Savus nikus vienmēr izvēlos pārdomāti!Arī tagad nika izvēle nebija nejauša,to arī minu DG komentāros!!Vakar pievienoju DG pirmo ierakstu un saņemu lūk šādu tekstu: La_Luna [visi]: Un savu-oriģinālo niku izdomāt bija slabo? Jāzog citi? Pirms reģistrējies- der ieskatīties vai niks nav jau aizņemts tomēr..”
Biju ļoti pārsteigta,jo niku tiešām nešpikoju un agrāk šeit nevienu La Lunu nebiju manījusi – laikām viņa ta klusām dzīvo!Visa atškirība mūsu nikos ir astītēs.No vienas puses pārmetums manā adresē likās smieklīgs,jo piemēram manām iepriekšējam nikam bija kādi 15 lidzīgie – atškirība bija burtos,astes,ciparos!Bija nika veidi ar kuriem atškirība bija ļoti minimāla!!Bet man pat prātā neienāca kādai ko pārmest un teikt – piesavinājies!!Man jā godīgi tas vispār netraucēja!!Varbūt tāpēc,kā esmu par sevi pārliecināta - zinu,kā mani ne ar vienu sajaukt nevar – man savs stils,pate ar intrigas ne verpju.Iepriekšējam nikam bija arī īstas bildes,jo vēlējos iepazīties!!No otras puses varu saprast cilvēku,kurš vēlas savu unikalitāti pasvitrot ar niku,kura nav nevienām!!Bet šķiet internet vidē jāreķinas, ar to,kā agri vai vēlu radīsies atvasinājumi un pavisam ne tāpēc,kā kāds špiko – cilvēkiem reizēm domas un nosklaņojums sakrīt !!Tāpēc savu unikalitāti būs vien jāpasvitro ar bildēm un satūru!Dzīvē mēs taču citiem nepārmetam,kā viņi nesa to pašu vārdu kuru mēs!!Nu kaut ka tā.Manā DG mums pat izvērtas neliela diskusija par šo tēmu – man tīka piedāvāts izdzēsties un nomainīt niku!!:)Bet kālab man tas būtu jādara,jā neko nevienām neesmu zagusi un nika izvēle - tas bija manas fa

Just_ (2009-12-18 11:48)      Konsulei - pilnīgi visiem uzkurinošiem momentiem var atrast sakidrojumu sevī/ dzīvē. Nav jābūt sīkoloham, lai to pateiktu.

libido (2009-12-18 12:00)      Bērnudārzs gan jautātāja, gan atbildētāji :)

shield (2009-12-18 12:17)      Man arī šoreiz sakārojās "parakt dziļāk"pēc anketas apskates.... Domāju, ka _La_Luna, neesi gan visu izplānojusi līdz galam:D ...tā kā drīz jau parādīsies būtība, bet nu ja jau tik ļoti aizstāvies par savu niku, tad samaini atbilstoši savu aprakstu anketā:)) jo pēc tā apraksta šāds topiks nerastos:)

Maitinja55 (2009-12-18 16:37)      Līdzīgi niki? Nesaskatu problēmu."Dzīvojam blakus" un mani krenķīgu tas nedara. Paņēmu savu veco niku un viss.

Kamija (2009-12-18 22:59)      bļāviens, dāmas, kā es jūs apskaužu! jums visu ko TĀDU lielu & skaistu gribās... problēmas visādas, ko risināt... un tā ;) Citāti par mīlestību... eh, būtu es jaunāka... un gudrāka :p

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu