Ja sieviete(vīrietis) bildēs ir redzams seksuālās pozās, normāli viņam piedāvāt seksu?

Vai var apvainoties par seksa piedavājumiem, ja bildē piemēram, sieviete ir ar dziļu dekoltē, redzama nedaudz apakšveļa, īsi svarcini, atlaidusies gultā? Tīrā divkosiba, sudzēties, ka uzmācas ar nepieklājīgiem piedāvajumiem.

retard      Nu, ja cilvēks šajā portālā atļaujas izvietot fotogrāfijas, kuras pēc savas būtības ir provokatīvas, viņam/-i jābūt gatavam/-i, ka kāds tiks izprovocēts. Un kādi gan brīnumi, ja šādu bilžu īpašniekus piedāvā izfukāt visos caurumos? Vāciešiem ir pat tāds teiciens «fi*k dich tot». Tas tāpat kā Centrāltirgū gaļas paviljōnā - cilvēki redz gaļu, viņiem sāk tecēt siekalas. Kas tur nosodāms?
Jo bildes «seksuālā temperatūra» būs mazāka, jo mazāk nepiedienīgi piedāvājumi nāks. Ja anketā redzamie teksti liecina par zināmu intelekta klātbūtni anketas īpašniekā/-cē, tad šis princips izpaužas jo spēcīgāk!

bitite27      Man arī piedāvā! Nu un???

Bekka      Bitīt man ar, laikam zoofīli!:)))

edmunds    1 interesanti kaa juus meitenes justos ja peeksnji neviens nepiedaavaatu TO? :D

selnija_      Nevajadzētu vispār par to sūdzēties, vieglāk to ņemt vajag, vieglāk:) var atjokot, var vispār neatbildēt, var atbildēt īsi un kodolīgi. Zināmā mērā jautājums loģisks, ko tur liegties.

karamele29      Un ko darīt tādām, kurām apaļumi spiežas neatkarīgi no tā, kas uzvilkts?
Daba pati vainīga?!Vai kā?!Velc ko gribi , bet tāpat neko nenoslēpsi- izmantoju izdevību , kā jūtos, tā ģērbjos!Un ko tad tagad darīt???

sandra43      Reizem tadas fotografijas ir viens vienigs joks, istenibu var uzzinat iepazistot cilveku.

Emiilija2      SapierisE, ne jau es baļuaju, ka uzmacās, mani neuztruac šāda tipa vēstulites, bet runa bija par fakru vai 14 gadīgam vajag oho lapu? Žel, ka nesaprata būtību kāds. Es iedomājos no mammas viedokļā, tāpēc izveidoju diskusiju.

Jautriite37      ja anketā ierakstīts,ka grib sexsu tad tikai to var piedāvāt un arī vispirms ieteicams paskatīties uz sevi spogulī:))))hahahaha!!

Neratnais      Daže koti hoķat koķat.... :)))

purva_bridejs      Par ko sašutums? Nevajag nemaz bildi, pietiek ka sievietei ir labs niks, nu piemērām gultaskaraliene :D

riks      kas ir "normāli viņam piedāvāt seksu"? neatejot no internāta vai atbilstošā situācijā?

cippa      Kas Tev tā par zeksuālu pozu??? :DDDD

_LEE_      Bet man ir bilde kur es gultā un īsos šortiņos, tas nenozīmē ka te seksu meklēju!!!

p_p      pievienojos hrenam - tas babi, ka seksu piedāvā, bet ir no svara kā to piedāvā

Jautriite37      vai tik man viena bilde te nebij ,kur es to piedāvāju ....uz afišas:)))))hahaha!

rihtigais      Pilns internets ar šāda tipa topiku fotostulbumu - ``izladušajām kaķenēm`` (ne tikai gultā). Nedomāju, ka viņu pozas saucas - GRIBU SEKSU. Tā viņas piesaista sev uzmanību. Protams stulbi, truli un debīli, jo ar šādā rakstura bildēm viņas ``ziņo`` un sev piesaista tos tizlākos uz instinktu līmeņa balstītos tekuļus pēc kuriem būtībā nemaz nealkst. Bet ko darīt, ja meičām intelekta un sapratnes līmenis ir tik vājšs.

Smuidris      " KONSUL (2010-02-11 20:24) viedoklis
Kārtīgam runcim arī Decembrī ir Marts!;pp"

šī atbilde man patika viss labāk :D:D:D:D un nevar tai nepiekrist :D:D:D
2011-07-26

krigers      varētu padomāt,ka šamais jau gāž gar zemi ar to vien,ka piedāvā?pastāv iespēja ignorēt šos tipiņus...! 2012-01-01

kafijpupina      Pat pieklajigaa izskataa ir saadi piedaavaajumi un ko tu viniem padarisi? 2012-01-20

mazaiss15      He,bij man bilde kadu laiku atpakal kur es kazoka.....vai tapec bij mazak sexsa piedavajumu...? Visiem tad intereseja vai man zem ta kazocina ir kads apgerba gabals....Ta ka bildei nav lielas nozimes vai es gulta,uz ielas....Viriesi piedava...mana izvele piekrist,atteikt...un tur nav ko vainoties! Ar to jarekinas... 2012-06-13

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu