Kas vajadzīgs sievieti, lai viņa justos laimīga?

Marija_Anna      viss augstākminētais,bet to var sajust/novērtet tikai pazīstot pretējo sajūtu.Citādi-viss ir un vēl slikti.Ir atšķirība-justies labi un- izbaudīt laimes Mirkli.

Elizabete1957    1 pievienojos Lucy :)
liekas viss ir jauki , bērniem viss izdodas,laba vEselība, dzīve labiekārtota, jā var runāt pa to ka vajag sevi mīlēt un viss būs ok, nu mīlam mēs sevi nu un kas ? vienalga ilgojamies pēc mīlestības...
TIKAI MĪLĒTA SIEVIETE IR SKAISTA

Lorrett      eju rakstit sarakstu:)))

Palomino      Tieši pašlaik man pilnai laimei vajag, lai "atpūš" atpakaļ sapūsto plecu.

karsta34      mīlestība

Bekka      Forši , tiešām ,ka kādam vīrietim radās šāds jautājums!:) Katrai būs kaut kas savs, visām nebūs vienādu atbilžu!:) Lai būtu laimīga , ir jāzin arī,kā ir kad esi nelaimīga, savādāk jau neatšķirsi!:) Pāris teikumos, to nav iespējams izteikt, un vai arī vajag! Katram vīrietim vajadzētu šo jautājumu uzdot savai sievietei. Varbūt aizej un uzdod, ja tev tāda ir!:)

miiljaa_sauliite      Labs jautājums. Vienai droši vien vajag to miljonu, otrai -vīrieti, ko mī un kurš mīl viņu, citai vēl kaut ko. Skaidrs ir tikai viens- laimīgu un mīlošu sievieti var atšķirt pa gabalu.

Mezhavecis      Vispirms vismazvēl vienu sievieti, ar ko muldēt.Vesalu čupu ar veikaliem,kur pētīt velns zina ko.Frizīeri,manikīru,psihologu,utt.
Un ja vakarā pēc visa šitā vēl turas kājās,tad vēl kādu vīrieti.

edzus62      Jautrīte 37 pareizi uzrakstīja un vēl katra individuāli pati zina ko grib lai būtu laimīga .

ssaulla    1 sievietei vajag justies gribētai,mīlētai,vajadzīgai.......respektīvi justies kā sievietei,nevis darba zirgam......jebkurā gadījumā katrai sava lieta kas dod laimi...........kādai tas ir darbs,kādai mīļotais,ģimene...

inkypinky      Nepatīk tādi jautājumi,jo var iebraukt auzās ar atbildi...Kā laimīgai? Jūs visas/visi esat laimīgi,jo jums ir kautkas,kas nav citam...Bet vai mēs to apzinamies? Kā arī,nekad nav tik labi,lai nevarētu būt vēl labāk:)

sunset_girl      laba veselība un prieks(patiess smaids sejā) par to ka tu dzīvo.. vai tad tai naudā ir laime? vai jūs mīļās par naudu varat nopirkt sev vīrieti blakus un veselu bērnus,nopirkt sev darbu?

ssaulla      sunset_girl...es par nelaimi varu teikt jaa naudaa ir milziga nozime.....ja ir nauda vari ēst veseligi,apģērbtie spienācigi lai nav jāslimo..tb-ziemas zabaki,metelis utt,sev bērniem..visiem..ari veseligi est maksā daudz dārgāk,kā dzīvot uz kartupeļiem makaroniem....
un zobārsts,un ja nedod dievs kautkada kaite,bez naudas nekur arii veselība....diemžēl....atceros kad viena paziņa raudāja ka tevam vajag 100 tūktoši lai sirdi pārstāditu...a kur nemt??mirt nost vai?entas kaite slai izārstētu vajag naudu....
rehabilitācija,masāžas utt,viss maksā......tā ka te tu kļudies smagi...
un nemaniju ka te kāda vispār izteicās ka laime ir naudā..ja kas.........

Dzhokonda      Mīlestība un viss kas no tā izriet, kā arī brīva rīcībspēja, kas attiecas uz finanšu un darba jomu.

JurisK      Drošības apziņa.

hren_vam      mir, družba, žvačka...

glazgova      Sajūta, ka eju pareizā virzienā!

gift      kārtējā provokācija :)

Adamsone      Viss un nekas.....

riks      (počemu eto, vi, jevreji, na vorpsi vsegda vorpsami otvečajeķe?) kurai sievietei?
ja kas, ne visām 1-ādi.
daudzām tos 4 zvērus - lapsu ap krāgu, jaguāru garāžā un 1 ēzeli, kurš par to visu maksā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu