Sānsoļi precētiem vīriešiem un sānsoļi precētām sievietēm - sabiedrības viedoklis?

Sānsoļus sievietēm nepiedod, bet vīriešiem piedod. Kāda ir atšķirība?

babyjag  1 1 o jomajooo.. vai tad sievietei nevar but sex tikai seksa pec? obligati ir emocionali jaiesaistas? vai tad mums tapat ka virieshiem ta nevar but reizem TIKAI fiziologiska vajadziba? vai tad mes neesam lidzvertigi? ja vins var krapt tikai tapec, ka sagribejas vnk nolaist spriedzi, mes ta nevaram? kas tas pa sviestu? man japiedod virietim, ka vins aizgaja vnk nodr****, bet, ja es izdarishu tapat - uzreiz visi mani nosodis? KAPEC? kads no ta labums?
un vel mistiska sabiedriba, kurai nosplauties in general par visu, ka tikai atrak kadu sabradat un padarit tikpat peleku ka visu savu masu.. eh..
nevajag krapt vispar, tad neradisies sitik jocigi jautajumi!

didda      man piemeeram pie "kaajas" sabiedriibas viedoklis,galvenais,lai viss kas notiek,apmierina mani un ir man pien,emams ,kaada sabiedriibai dal,a ar ko "dr.....os" es vai man dzeks,galvenais ka kaadam ir labi un otra pusiite par to nezin....tad ir OK un majas miers:)

jollyroger      sapraatiigi cilveeki piedod- jo pashu vaina vien ir, ja tas arii notiek

Alexandrs    1 Ābrams runā ar Sāru: Sāra, mēs ar Tevi esam ģimene, tas nozīmē, ja es drāžos-MĒS drāžam, bet ja Tevi drāž, tad MŪS drāž!

lapsaacijs_albiins      inguciitis laikam piemirsis, ka pats nav diezko sveets nedz greekoshanas,nedz pa aCleegu sveshaa guljamistabaa luureeshanas jautaajumos.
bet, protams, uz pashiem NEKAD neattiecas sludinaataas moraales normas, un arii atbildes uz shiem jautaaumiem nav buutiskas.

/nosmiin kjepaa/

Lorrett      Virietim piedod vairak.

^esse^  1   Neviens nevienam nepieder,par ko jus te murgojat????????????

Lucy      ^esse^ Tu pati te katra tēma murgo un brauc citiem virsū!!
Te nav sakars par piederēšanu,bet krāpšanu,to es nepiedotu un punkts!!

^esse^      Te tacu regulari atgadina,ka neviens nevienam nepieder,gajejus un mirejus nenoturesi.Tad kada jega piedosanai vai nepiedosanai,ja sis cilveks ir brivs?Es kaiminam mierigi piedotu neuzticibu vina sievai.Jeb mums ta dubulta moralite,kad svess virs,tad nepieder nevienam,bet kad mans,tad ta jau cita lieta?
Sis ir tikai otrais topiks,kur ielidu,un atvaino Lucy,ka uzbraucu lapsai.Man vina ZB,lai ko atskirtu,visur vinas noradijumi un kritika.Nu piedod,Lycy ka aizskaru lidz ar to Tevi,bet domaju ka tas vinu neiespaidoja un varesi turpinat lasit sos daildarbus,niku vinai pietiekosa vairumaa,es neuzskatu par vajadzigu kloneties tikai tadel,lai piederetu pedejais vards.Apsoluts PO,ko atbild.

Lucy  1   ^esse^ es Tev ar piedodu.
Varu teikt tikai vienu,ja Tev kas nepatīk,nelasi.
Tas labi,ka Tev miksta sirds un visiem piedod Es ja man pāri nodara,nepiedodu,bet atmaksāju dubultā un palēnām!!

p_p      konkrēti es sānsoļus nepiedodu un man ir samērā vienalga, ko piedod vai nepiedod pārējā sabiedrība

verso      Kāda man daļa gar sabiedrību. Mana dzīve, kā gribu, tā dzīvoju. Pati to nedaru nopietnās attiecībās un domāju, ka arī mani nekrāpj un, ja krāpj, tad, lai dara to tā, lai neviens neuzzin. Brīva izvēle, brīva valsts :)

IIIAngelIII  1   Tie kas krapj tie ir tukshi un mirushi nozelojami mulki :)
Tadus vaidzetu ar akmeniem nometat :)

Elizabete1957      mani neuztrauc sabiedrības viedoklis....ja , kas mani uztrauc , tad tikai manu tuvo cilvēku viedoklis, bet arī tik tālu, kamēr neskar manu privāto dzīvi....

nakc      nekādas

SievieteMelnaa      Atshkjiriibas nav nekaadas.
Sabiedriiba NAV taa, kas (var uzdriiksteeties) kaadam piedod vai pienjem, to dara tikai tuvie cilveeki un, attieciibaa uz kraapshanu, to piedod vai nepiedot tikai 1 cilveeks. Parasti piedod.

greciga18      Kas ies,tas aizies agri vai vēlu...Kas staigā,tas staigās un pastaigāsies. Viens nevar piedot vienu vienīgo reizīti, cits- n-tās pieļauj. Cilvēki ir dažādi! Bet piedod tie,kas sevi uzskata par vainīgiem...Vaina jāmeklē tanī,kas paliek mājās aizkrāsnē, nevis,kas kompensē ārpus mājas to,kā nav mājās...Skarbi skan, bet 99% tā ir....

Feks      Ja palasās viedo babuļu prātojumus par šo tēmu, tad jāsaka - nav nekāda izbrīna par to, ka ar jūsu viedokļiem nerēķinājas ne agrāk, ne tagad...
;-)

nannucis      tas taapat kaa ar smeekjeeshanu-ja viirietis smeekjee,tas normaali,ja sieviete-znachit mauka!:DDD

esesmu      Ko nu kurš no mums saprot ar vārdu -krāpšana..
Vienam tas ir-pārgulēt ar citu,citam-nedod Dievs par to vispār iedomāties..
2010-06-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu