Jūs ietu uz randiņu ar cilvēku, kuram neesat nevienu bildi redzējis? Ja, jā - kā to skaidrojat?

Jautājums adresēts arī tiem(ām), kuri(as) "nekad uz randiņiem neiet, jo mājās jau ir vissss":))

lija16    6 Šodien biju, pirmo reizi, kopš piereģistrējos OHO. . Pašai nav bildes, viņam arī nebija. Neesmu fotogeniska, viņš arī ne Holivudas skaistulis. Tas galīgi netraucēja , jo katrām savs, pēc kā tiekties. Ļoti jauki pavadījām laiku, vienkārši sarunājoties, ziedus arī saņēmu, saprātam, kā pārāk atšķirīgi esam, bet šķiramies kā draugi. Nekādu problēmu, man patika.

tiramissu  5   Neietu gan, jo man ir pārāk dzīva iztēle un ir nepieciešama sasaiste ar reālo pasauli, lai lidojums uzņemtu pareizo kursu. :) Bet piekrītu, ka foto ne vienmēr ataino realitāti, tāpēc tas nav noteicošais. Ļoti svarīgi to apvienot ar saraksti, uzskatiem, attieksmi, pieredzi.

Kistik    6 labak iet uz aklu randiņu neka ar cilveku kas slepjas ar viltotu fotografiju profilā.Tad var gadities liels surpraiz:))))

Vucis    6 Randiņš nekādus pienākumus neuzliek. Ja interesants cilvēks - kādēļ ne?

taapati    5 Kāpēc gan neiet?
Var vienkārši pasēdēt,papļāpāt,padzert kafiju...Arī ar tiem ,kuru profilbildes redzamas,ne vienmēr kontakts veidojas

lirica  4   Kamēr aktu neredzu piecās dažādās izvērstās pozās..randiņa nebūs...
izlasījāt visi?

vezis1968    6 Tas ir viens no interesantakajiem musu dzives mirkliem.Nevajag to noliegt noniecinat,pat ja randins nav izdevies.

vivija33    6 ne vienreiz vien to esmu darījusi!pārsteiguma efekts!tas tak ir aizraujoši!un kā mans vecākais dēls reiz teica:"neuztraucies,neviens tak nav tik briesmīgs,lai stundiņu ar viņu kafiju kopā nevarētu iedzert!"

dranaja_duda  4   nu jau sapratu uz kuru tu te tēmē! paldies ka ar pirkstu vēl nerādīji :) biju kādas 4 reizes dzīvē uz tādiem. kadēļ? 1) bija baiģi interesants sarunu biedris un biju brīva sieviete - rezultātā izrādijās arī smuks, kādu laiku satikamies. 2) vienkārši izprovocēja mani - arī bija tīri foršs dzīvē, bet "iskri ne probežalo" 3) pats izšpikoja manu tel. numuru, piezvanīja kad pastaigajos pa vecrīgu, pēc 10 min arī satikos intereses un sakritības dēļ,bija zemāks par pusmetru - pats nobijās un pēc 3 vārdiem atvadījās 4) pēc draudzenes rekomendācijas - iespaids sīkāk manā DG

riks    2 nav neiespējami.

arabika1960    6 Ietu uz randiņu neredezot bildi. Vados no savas intuīcijas un vēstulēm, telefona sarunām. Un neesmu vīlusies. Svarīga ir cilvēka personība, izskats - sīkumi.

verso  5   Bet vai kāds /kāda ir bijis pēc bezbildes teksta, vienīgā sarakste - satiekamies?

teDzidra  5   lapsu aacis....ko,tad,savu bildi profilā neliec?! Tikai pārgudri spriedelēt māki?

Mandarin  5   Ir bijuši piedāvājumi, bet es negāju un neiešu.

nakc  5   Nē, uz AKLAJIEM randiņiem neeju. Žēl tērēt savu dārgo laiku tādām muļķībām.

skvo    6 Komentus nelasīšu slinkums. Es esmu gājusi un ietu vēl:)) Nav ne vainas. Tikai vienu reizi bija aplauziens, bet kopumā super:)))

aina26    6 Es ietu,man vajag redzēt cilvēku situācijās, lai var spriest par viņu.esmu bijusi uz randiņiem ar smukuļiem, kuri nezina ko dara , ja pienāk oficants...

^esse^  5   Neietu.man tads mulkis,kurs neprot bildi atsutit nav vajadzigs.Bet iet var,kapec ne.Es drizak apbrinoju tas,kuras pie tikko 5 bildees apskatita uz majam brauc.Vot tam gan nav pilns rubuls.

Miilj_aciite  5   p.s. cik atminos, uz randiņiem bez bildes mani aicināja tie, kas manu bildi bij redzējuši.....nu ko, spēles noteikumiem jābūt vienādiem....bilde pret bildi:))

irgo  2 2 ....vai ietu uz randiņu ar cilvēku, kuram neesat nevienu bildi redzējis..
....protams ka ietu..... ja zinātu ka tas ir cilvēks kuru es pazīstu ....kāpēc man vēl viņa bildi pētīt ?????

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu