Ir atšķīrība, kā sevi pucējat doties uz darbu un ejot uz randiņu?

cilveex      Uz randiņiem parasti gāju pēc šances, attiecīgi tanīs pat drēbēs.

SievieteMelnaa    1 Nee, nav pilniigi nekaada atshkjiriiba. Ejot uz darbu, var satikt taadu pashu likteniigo, kaa tajaa randinjaa. :)))

Elizabete1957      jā noteikti ir atšķirība, darbā lietiškis stils, izklaidei, atpūtai ,sportam arī ir atbilstoša garderobe un pucēšanās veids :)))

vienigi_tev      esmu vienmer labakaja forma un nav nozimes vai esmu majas,darba,ejot uz veikalu ,vai uz randinu...es dzivoju prieks sevis un velos but skaista un iekarojama vienmer!

[never]      Nu bet protams, ka ir atshkiriiba. Uz darbu, daudz maz klasiski, neitraals grims, kaartiigi mati. Uz randinju, vairaak vai mazaak romantiski- ekstravaganti, koshaas, duumakainaaks grims, savaadaaka frizuura, augstaaki kurpju papeezji.

Dzzenija_valdzi31      galvenais pucējoties uz randiņu nepārspīlēt......

aina26      tiko izlasīju par etiķeti= kās sievietes to ievēro ,mani pārsteidza , ka daudz patumšu drēbju, man pašai patīk spilgtas krāsas kā uz darbu, tā arūz tikšanām , jo izskatos jaunāka.

Mandarin      Labi jāizskatās vienmēr!

Jautriite37      uz randiņu jo mazāk uzvilksi jo mazāk būs problēmu:))))))))):p
ar to grimmu arī nevajadzētu aizrauties uz randiņu.lai var pēc tam atpazīt:)))

emaria      Protams un pat ļoti liela

nakc      Jā, es pucējos arī nesot ārā miskasti

Ingaxx      Uz darbu kā uz randiņu: ar ziediem rokās, gan sapucējusies, gan visādi citādi pozitīvi nosakņota...

Lieldienuzakis      Teikšu tā : ar iepaidīgu dekoltē uz darbu neeju, bet loti pieguļošās džinsenēs ir gadījies!:) Bija laiks, kad man ļoti svarīgs bija matu sakārtojums ( a la Baiba Rozentāle), bet labi ir tas, ka šo slimību esmu izslimojusi, lai gan draugi apceļ vēl šodien!:)

MedMaasjuks      Ipaši nepucējos, ejot uz darbu un arī ar kosmētiku pārāk neaizraujos. Tur esmu lietišķa un darba formā.

Ai_bonija      man darbā noteikts konkrēts dreskods, diemžēl nākās ievērot - džinsi, vaļējas kurpes, kailas kājas un paviršs apģērbts ārpus atļautajiem krāsu toņiem ir aizliegts. Tādēļ ikdienā izbaudu visu vai uz randiņu, vai uz pludmali, ja laika apstākļi atļauj un ja ir garastāvoklis, jo trakāk jo labāk. Lai gan parsvarā garderobi sastāda klasiskā stilā apgērbs.

Miilj_aciite      jā, ir...diezgan liela:)

muterite      Jaa, ira. A kas?

rozamunde      Ja randiņš tepat aiz stūra, tad nafig man pārmaukāties,m?

riks    1 mazliet ir. pārsvarā tā tīrākās drēbēs sapucējos uz randiņu ejot. uz darbu ejot pofig, jo, kaut esmu intelekta milzis, darbā man nākas gruzčika darbus darīt un nosvīstu kā cūka.

Jautriite37      es pat džinsos uz talku neeju,kur nu vēl kur citur:)))))
sievietei jāstaigā brunčos lai tos var vējiņš viegli papūst:)))))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu