Kas tad ir raganas?

Nesen Tv raidījumā bija sižetiņš par Āfriku,kurā āfrikāņi visa veida nelaimēs,sadzīves nedienās,sausuma draudos,neražā,pat tad,kad neizdevās kļūt veiksmīgam biznesā.... vainoja raganas.Nekādi racionāli izskaidrojumi netika pieņemti!Labi ,varu piekrist,ka ir nelietīga,pat neganta rakstura sievietes no kurām cilvēki izvairās(tas gan tikai vairo pēdējo pašapziņu) un arī tādas kuru darbības vai bezdarbības rezultātā viss noiet galīgi šķērsām,viņas it kā piesauc nelaimes sev un tiem,kas apkārt,bet RAGANAS..
Kas tad ir raganas?

edora (2010-05-17 01:07)      Bingo ! Pat neizglītotie āfrikāņi zin , ka pie visa vainīgas sievietes ... nu i raganas ... ;)

Sorcerer (2010-05-17 10:07)      Tēma naf slikta! Ja iet runa par Āfriku, tad Vudu tur ir topā kā reliģija un okulta zinātne, ko nedrīkst noliegt no tā izrietošāma sekām. Man ir gadījies sniegt arī palīdzību kādai sievietei no Latvijas, kura protot angliski, sarakstījās ar kādu potenciālu simpātiju, kurš to apstrādāja, kad tā pārdeva visu kas kust un nekust, paliekot plika, labi kad radi to savlaicīgi paglāba no šādas Vudu ļaunās iedarbības. Tad arī ir jāzina šāds fakts, kad šodienas Pasaules elite ir masoni, kas izbēga vēl ap 2000 gadiem no Ēģiptes, nozogot faraonu slepenās okultās zināšanas, ko tie, šie globālisti veiksmīgi izmanto naudas un cilvēku prātu aptumšošanai vēl šobrīd, kad mākslīgi veido ekonomiskās krīzes un izraisīja abus Pasaules karus, lai saraustu sev bagātības. Vot ir ragaiņi un raganas. Šis okultisms ir ļoti slepens šai sabiedrības elitei. Tas kas tiek piekopts Āfrikā vai citās kultūrās, maz atšķiras pēc savas būtības. Tātad jāzina, kad ir Trīs Augstākie Debesu Tēva Spēki - Gaismas, Pelēkie, Tumsas jeb K`qardinātāja, pēdējie tad arī atbild par jebkāda veida okultismu katrā tautā. Ko tauta vai tās pavalstnieki pielūdz, tad arī tiek tiem dots pēc to ticības. Šādi cilvēki ir apsēsti ar ļauno garu un ir nolemti Debesu Tēvam x-stundā. Pārdot savu garu Tumsas Augstākiem Spēkiem ir milzīgs grēks. Debesu Tēvs ar to izaicina un kārdina potenciālo grēcinieku, kas saka, kad dzīvo skaisti vienu dzīvi, kas ir murgs, bet ne vairāk. Svētā gara saglabāšana dod cilvēkam mūžību kā tā garam un miesai, kad pienāks rezumē x-stunda ikkatram Debesu Tēva Priekšā.

Elfe13 (2010-05-24 15:19)      Visvairāk jābaidās no tām, kuras izskatās jaukas un mīļas, bet iekšā tāda žults.....

sklave (2010-08-25 21:04)      Tumsoņiem visi ir vainīgi,izņemot pašus.

Emdy_121 (2010-08-25 22:39)      "raganas" ir cilvēku izgudrots sugasvārds, kura nozīme tiek attiecināta uz sieviešu dzimtes pārstāvēm (gan reālām, gan, iespējams, pat neexistējošām), sava tizluma, neveixmju un visu citu iespējamo un neiespējamo nelaimju, "bumbu" un kaišu novelšanai no savas uz šo.. teixim wnk būtņu, sirdsapziņas.

/smagi nopūšas un uzsit sew pa plecu sakarā ar jaunas definīcijas izgudrošanas neizsakāmi sarežģītā procesa beigām :D /

TuTur (2017-01-19 17:28)      Patiesībā, raganas ir diezgan gudras sievietes, kuras māk sadarboties ar dabas spēkiem. :-)
Arī vīrietis var būt ragana. Protams, to ko radīja par afrikāņu domām - lielāko ties tikai iedomas..

uusins (2017-01-19 22:32)      Raganas ir gudras Sievietes, kuras neviens nespēj paciest.
Vai, piemēram šeit - oho, kāds spēj izturēt gudru Sievieti? Protams, ka ne! Tas ir tikai cilvēcīgi, ka mēs noliedzam to, ko nespējam saprast vai izprast. Arī gudru Sievieti ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu