Nopērc ziepes!

Lai arī augstākā izglītība nav rādītājs, bet konkrētajā gadījumā sievietei tā ir. Tātad augstākā izglītība, uz ielas izejot krāsotas skropstas, it kā drēbes arī mazgātas, bet kājas reizēm netīras un garām noejot novējo briesmīga smaka. Trakākais, ka uz aizrādījumiem vispār nereaģē, tik pasaka, ja nepatīk, lai netuvojas.

MedMaasjuks      Varbūt cilvēkam problēmas ar kāju pastiprinātu svīšanu? Varbūt kājas tā protestē pret lētajiem sintētiskajiem apaviem.
Pag` - kas tu ar viņu gultā arī satiecies un tur kājas apošņā? nu jā...:D

Labāk uzdāvini viņai kādu speciāli kājām domātu jauki smaržojošu pretsēnīšu līdzekli

ilpa      nu un tad... ir visaadi cilveeki... ja nepatiik, tad centies peec iespeejas mazaak ar vinju kontakteeties... un viss.

Carolina      bet tiešām, kāds sakars ir ar to sievieti? ja kopā jādzīvo, nu tad tā problēma saprotama, bet savādāk... tiešām.... ja man kāds nepatīk, es ar viņu nekontaktējos.

Ieteikums - uzdāvini uz svētkiem kādu ziepju gabalu vai dušas želeju :D

honda      Varbūt sākt ar to, ka paciesties ar to apkārtējo, uzdāvināt ko labu, ar savu attieksmi parādīt. Nu bāc, kur tāda aprobežotība izlien.. parunāt ar cilvēku, varbūt kas noticis pirms spriest par viņu..

orange    1 no personīgās pieredzes:
kāju pēdu āda ir ūberjūtīga pret JEBKURĀM zeķēm kuras nav kokvilnas vai kašmira. Ziemā tā nav problēma: garās bikses, zābaki un pusgaras kašmira zeķītes. Vasarā, kaut valkāju tikai ādas apavus, pat plānajās 8den PA zeķēs kājas sasvīst un man paši liekas ka smird. Laimīgā kārtā neesmu biroja žurka un mocības ir retas, bet ja PA zeķes būtu jāvalkā diendienā un ja vēl neādas apavos, domāju, izkonkurētu Tavu kolēģi vienā setā.
Visticamāk smird piesvīdušie mākslīgās ādas apavi kurus viņa valkā diendienā.

TESSAN    1 he...he...katram savs....;)..zinu vienu tādu variantu iz dzīves.........šī atrada tādu pašu un dzīvo kopā ilgi un laimīgi......Onslovu famīlija...;))))...un man taču vienalga...katrs izvēlas to kas viņam patīk...;))

Jautriite37      vasarā man bieži ir netīras kājas ja vazājos laukā jēzenēs vai ar plikenēm!Rīgā vispār novārtās trakāk kā laukos un manas dzeltenās jēzenes tur pāris dienu laikā palika melnas:)))))laukos izbraienot caur rasu var atgūt kāju svaigumu:)))))))))))))

lapsu_aacis      nu, reaali tizlas taas tautumeitas paliek!

neaprotu- savas dziives nav,ka jaametas 4-raapus sveshas kaajas ostiit?!

JurisK      Tauta aciimredzot nesaprata fantaazijas saapi. Es saprotu, ka taas smirdiigaas kaajas ir darba koleegjei, ar kuru vienaa telpaa straadaa. Taa tik tieshaam ir probleema. Neesmu gan taadu sievieti sastapis, bet reiz bija darba koleegjis - nu tas bija murgs, smaka drausmiiga. Un taa tik tieshaam ir kaut kaada seene, bet nepavisam ne viegli izniideejama. Un kaajas var mazgaat kaut vai peec katras eedienreizes, smirdees tik un taa. Un zheel, ka naakamaa medikje - zaljaa ragana, arii nespeej neko ieteikt.

lapsu_aacis      jurka, pljacj, es saprotu, tu peldi kopaa ar valjiem, bet nu, jomajo, mosties tak, aaraa ir 21. gadsimC un seeneem ir izdomaati vienreizeejaas pielietoshanas liidzeklji apkaroshanai! tas VienC!
diU- ja shii probla pastaav darbaa, tad shii situaacija ir elementaari atrisinaam! un bljacj budu, nahren te ohujisti jaajauc iekshaa?
triis- ko shitai ohodurai, liidz shim, ir devusi savu debilo gigabreecienu posteeshana?! ir kads reaals padoms? nee? pareizi, ibo te ,nevienu neincee, kam vinja kaajas osta! ja probla ir tur aaraa, tad tur aaraa to arii lai risina!

un chetr- ja vinja savas pretenzijas izsaka veidaa,kaadaa sastaaciiC topsiks, es taas netiiro kaaju iipashnieces vietaa vinju ne tikai nah pasuutiitu!

DOMAAT VAJAG (C) U_K!
un veelams, ar galvu, ne vietu, iz kurienes kaajas diigst!

riks      ?????

JurisK      Piekriitu. lapsaacij, ka oho te nepaliidzees. Bet tev ir palaimeejies, ka neesi taadus smerduljas satikusi - nezinu, tas nav izaarsteejams. Tas viirs, starp citu, kapteinis, ir braukaajis pats un ir vadaats velns zina pie cik aarstiem un dziedniekiem - nekas nepaliidz!

dikucis      Kāds sakars izglītībai ar personīgo higiēnu? Visbiežāk jau izrādās, ka tā konkurente darbā vai personiskajā dzīvē un , tad nu atradīsim jebkuru uti otra kažokā, kā jau kārtīgiem latviešiem piedienas!

lapsu_aacis      juris kaa, kursh tev teica, ka neesmu? :DDD
tepat, oho , viena taada bija. izdomaaja nahaljaavu, uz mana reekjina padziivot airlandee. vinjai nepietika savu pancku, kuraas smakot, tak, vinja visu manu gaderobi savazaaja, iespiileejot savu resno pakalju, manaas maziitinjajaas kloziitees. smirdeeja vinja nenormaali, nu,manaa skatiijumaa smirdeeja! vechi, izraadas, no taa zvejniekciema ir sajuusmaa,ko es spriezhu peec taa, kaadus uzshaaveejus vinja vaaca krogos! :DDD
zini, kaa es to visu izbeidzu? izvaacos un atstaaju vinju vienu, ruupeeties par sevi, kaa vien vinja negrib. un kopsh taas dienas man ir maaciiba- NEVIENAM nepaliidzeet un ja kaut kas nepatiik, smuki uzraut degunu un paiet garaam!

riks      lapsu_aaci, - NEVIENAM nepaliidzeet ... ja kaut kas nepatiik
skarba maaciiba, visi jau nav dirsas, tikai vairums!

augstākā izglītība man nepiebeigta (nenokārtojos valsts eksāmenā "zinātniskajā" komunismā). tak to nepirkšu. nav tik daudz naudas. a ziepes, žurka pēc dabas būdams, esmu jau kusaciņus 20 savilcis mājā!

piparbecinja      principaa probleema ir ieksh taa, ka tevi tas netiiraas kaajas uztrauc. jautajums - kapec? ir tachu tik daudz nekoptu cilveku, ari bezgaumigi vai ljoti nabadzigi gjeerbtu. vienkarshak pienjemt vinjus tadus, kadi ir. paaraudzinat tu nevienu pieaugushu neparaudzinasi. taa tas ir.
man sabrieda pretjautajums, kas slepjas aiz tava perfekcionisma?

KAMENE_ES      varbūt tas nav gluži par tēmu, bet es piem. zinu, ka ir cilvēki, kuriem jālieto zāles un tā kā laikam kaut kādas tur vielas izdalās tieši caur ādu, tad tiem cilvēkiem tiešām varētu būt, ka kāda ķermeņa daļa ne visai patīkami smaržo, bet ne jau tāpēc, ka viņi nemazgājās..

doiposle      Izgliitots-nevienmeer gudrs--gudrs-ne/v praatiigs-praatiigs-ne/v sapraatiigs---Sapraatiigam pietiek tik cik vajag--Gekim vienmeer par maz. 2012-08-27

doiposle      Sieviete varbuut lasiijusi par Zozefiinu un Napaleonu , kaajeles pastiiprinaat efektu.Mums vaisliniekiem patiik meesli/netiiriba un juuties kaa Pigmalions.Veelaak arii paarmest varees.rKas par iemeslu aiziet pie citas fantastika. 2012-08-27

Deisa    1 Reāli ko darīt? Ja uz viena cilvēka aizrādījumu par smaku nereaģē, tad vajag vairākiem cilvēkiem grupiņā savākties un taktiski kolēģei apstāstīt, kas un kā. Nebūtu slikti arī jau piedāvāt kādus risinājumus - dermatologa apmeklējums, regulāra mazgāšanās, kosmētiskie līdzekļi utt.
Pašai topika autorei iesaku pakontrolēt savu runas stilu, attieksmi. Ja aizrādījums tiek pateikts formā - tu smirdi, vai tu kādreiz mazgājies?, tad der aizdomāties, kā pati uz tādu reaģētu - vai tas motivētu aizdomāties vai atcirst - nepatīk, neosti. Arī šeit jautājums uzdots ļoti nekulturālā formā un dotajā situācijā apkauno nevis "netīrās kājas", bet gan pašu autoru.
2012-08-28

Extra_Virgin    2 LV vispār cilvēkiem ir tendence smirdēt.. diemžēl. cenšos izvairīties no sabiedriskā transporta. 2017-03-16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu