Sauļoties, kad pāri +30grādiem - prāta darbs?

gravieris      esmu baltais cilvēks,tomēr.(interesanti,vai nēģeri arī sauļojas?)

Tessa      sargajos.smereju.lietoju.proveju pasargaties-nesanak:DD bandana galva ir.krasa-tuva shokolades,gribetos domat,ka griekjietei:DD/sapnjaini/
vai ta nav vienalga,no ka nospraKshu:))

daisy777      Papildinot Tessu - Life`s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sidays totally worn out shouting "HOLY SH*T...WHAT A RIDE! ;)))

Adamsone      Vispār interesanti izskatās tie sauļošanās upuri tā ap gadiņiem 55... Kas par faktūrām un reljefu...!!!! It kā uz tā feisa kāds būtu sēdējis un stipri dīdījies. Es to NE par sevi, ja kas.:D:D
Nu jā.... pēc vēža jaunveidots deguns ir īpaši elegants. Cmuki izskatās dibena āda uz sejas. /apceļas/
Sauļoties NAV prāta darbs./ iecērt akminī un apzeltī/

KOMPETE      Man domāt, JEBKURAS pārmērīgas atkarības upurim sejā var izlasīt - vai tā pīpēšanās, alko vai sauļošanās fane būtu. Mums kaimiņos kultūriste dzīvo, manējais tikai pāris mēnešus pēc pārvākšanās saprata, ka tā ir sieviete, nevis vecis. Tā kā par kaitīgu būtu jāatzīmē nevis sauļošanās kā tāda, bet gan regularitāte un biežums....:)))

utji_butji      Šodien aizstājgāju uz ARSu pie ļoti gudras dakteres ar lielu pieredzi (viņai ap 70). Daktere kategoriski neieteica cepties saulē. Svaigu gaisu vajagot, bet ne stundām ilgu "žāvēšanos" tiešajos saules staros. Ļoti kaitīgi esot ar visām iepriekšējos komentāros minētajām ļaunajām sekām!
Sauļoties NAV prāta darbs! /atkārto Adamsones teikto/

Just_      Reku, internetziņās vēsta, ka apdegumu centrā ievietota sieviete ar 60% (!!!) ķermeņa apdegumiem, kas iegūti sauļojoties. Tas taču ir nāvējoši! Es jau arī esmu no brūnajiem saulmīļiem, bet šādā karstumā kaut kā nevelk, iešu uz jūru vakarā.

slieks      Tādā karstumā visveldzējošākā vieta ir pludmalē pašā jūras malā, kur jūtams jūras mitrums, un spirdzinošs vējiņš neļauj sakarst.
Protams - ne pašā dienas vidū un ne stundām ilgi. Vislabāk, kad ūdens tik silts, ka var mirkt pēc patikas...
Tur nekā nāvējoša nav.

skvo      Sauļoties vispār nav prāta darbs:)))

Kalvina      Pie jūriņas pa stundiņai dienā ir normāli:)

lapsu_aacis      /reec par nohero komentu/

starpcitu, kas ir diivaini- pasaulee bobas kaa bobas, skolaa gaajushas, gjeograafiju maaciijushaas, muuseejaas -govu meitas pat nezin, ka ir graujosha atskjiriiba starp ziemelju saules +25 un dienvidu saules +25...
muusu govu meitas ariidzan a NEKO nav dzirdeejushas par aadas tipiem un pavisam noteikti nesaprot, ka lv atrodas ziemelju puslodee un taas dazhas necilaas reiziites, kuras ir pavadiitas dienvidu puslodee, dienvidu saulee, diez vai buutu pieskaitaamas pie cepshanaas saulee, ko nevar teikt par idinjiem juurmalaa, vakar, shodien, pariit...

starpcitu, pat iiru vidusmeera babulji zin, cik biistama vinju aadai ir vinju saule un taapeec brauc sauljoties uz spaaniju! un peec iedarbiibas un radiaacijas doznjaka, viena pilna diena, pavadiita spaanijas saulee, ir ekvivalenta 30 minuuteem iirijas saulee. esmu izbaudiijusi sekas peec 10 minuuteem pagalma zaaliitee un otrreiz riskeet netaisos.

bet muusu babulji tak nav babulji- amfiibijas bertas kaut kaadas!

/izteiksmigi pagroza kjepu pie cherdaka un aizchaapo/

Jautriite37      vai nav vienalga no kā mirst?:))))))))))))cits nesauļojas nemaz,ievēro veselīgu uzturu un visas citas normas un bieži atdod galus ātrāk nekā dažs labs neveselīga dzīvesveida cienītājs!:)
Nu ,bet vispār jau mazliet ir jāpaseko līdz sev un ja ir baltais ādas tips tad nebūtu vēlams cepties tik traki kā brūnajiem!:)
es cepos vismaz 5-6H pie jūras un dažreiz pat 2x nedēļā,bet cik tad nu mums tie laika apstākļi vispār to atļauj,tas ir retums:))
Ak tad Spānijā saule nav kaitīga!:)ok,pārbaudīšu oktobrī:)))))

Ingaxx      Nu ko, nesauļosies neviens un nomirs visi veseli...

vikentijs      Atrasties vīrietim nūdistu pludmalē, kam 30+ un sauļoties, tas nav prāta darbs 2024-08-07 20:30

Knightrider9112      Man patīk, pats sauļojas 35 grādos stundām. Tgd tattoo, nevaru 2024-08-18 20:17

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu