Cik Jūsuprāt ir vajadzīga tāda maksas balsošana TV šovos

Kā katru nedēļas nogali TV piedāvā aizraujošus šovus. (dziedošās ģimenes, zelta talanti , milžu cīņas) Kad balsošana ir sākusies reizēm domāju, vai tiešām ir tik bagāta mūsu tauta, ka vajag tādā veidā izvilinat kredītus, lai papildinātu telefonu operatoriems ienākumus?Izņēmumi ir labestības dienas. Es personīgi neuzkatu par vajadzīgu ziedot naudu šādā veidā , manuprāt pilnīgi pietiktu ar žūriju vērtējumiem un klātesošo balsojumiem (piem. ar ieejas biļetēm)
Protams nevienam ar varu nespiež balsot, bet vai tādā veidā tauta nepierāda, cik daudz var atļauties ziedot un ka krīzes pie mums nemaz nav?

skvo      Šovus Latvijas neskatos un balsot nebalsoju arī par ārzemju nekad nebalsoju:)

nakc      Ir aitas, būs cirpēji

loollita      Es tās muļķības vairs sen neskatos! un nekad nav balsots!:)

Zelta_rokas      Balsoshana ir VAJADZIIGA! bez balsoshanas nevar shovu uztaisiit, un nabaga lauziem nebuus ko skatiit sestdienas un sveetdienas vakaros! Tak nasaaks latvieshi zakes adiit, kaa tas bija SENOS laikos! Un kam praata un naudas pietiek, tie lai zvana un balso!

marmorakaraliene      "TV piedāvā aizraujošus šovus. (dziedošās ģimenes, zelta talanti , milžu cīņas)" - tālāk nelasīju, jo sapratu, ka nav vērts.

Bet maksas balsošana kā reizi priekš tiem, kuriem šie "šovi" šķiet "aizraujoši" - man noteikti nē, jo neskatos. Līdz ar to viss izteikts - aitas jācērpj, jo īpaši, ja pašas skrien pie cirpējiem.

Torpedo      Tas tak ir elementaari, ka privaataas televiizijas no katra raidiijuma censas izvilkt maksimaalu pelnu. Tos sovus jau netaisa taapeec, lai jums buutu interesanti skatiities, bet gan prasti mantrausiigos noluukos, lai TV iipasnieks nopelniitu peec iespeejas vairaak. Ja ar savu pliko dibenu 24 h diennakstii raadot vinjksh speetu nopleniit vairaak, tad, dabiigi, to ariii tur visu dienu raadiitu. Un ja veel ir lohi, kas zvana uz tiem maksas taalrunjiem, tad jau veel vairaak var nopelniit

riks      kam vajadzīga? shovam tik vajadzīga, cik maksā. normālam cilvēkam necik nav vajadzīga.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu