Polam Holanderam bija taisnība

runa protams ir par filmu Buy Bye Beauty un apgalvojumiem par Latvijas sievietēm. Viņam bija pilnīga taisnība, man liekas, ka šie skaitļi ir vēl lielāki.... būsim reāli, nevajag lolot ilūzijas, nu ir ir liela daļa Latvijas sievietes m***** :)

Lūk, ļoti laba frāze, kas precīzi raksturo filmas jēgu -
"The filmmaker attempts to prove that some 50% of women aged 18-30 in Riga, Latvia, are exploited in prostitution by tourists."

un visbeidzot, kas, Pols Holanders kādam aizskāra pašcieņu? nezin vai, jo Latvijas sievietēm bieži vien tādas nemaz nav.

P.S. visām tām mammām un pāķiem dzebiliem, kas tagad lamās mani no biksēm ārā, piesauks manu māti draudēs ar anālo un parasto vardarbību un tēlos pareizos, ijiet vienkārši dirst, stulbais s*** bars :)

Ljekainiitis (2010-10-15 12:10)      I ko te briinamies ? 99 % no mums (kaa vechu taa sievieshu) par kautko IR nopeerkami ... Atskiras veertiibas/cenas ... :)

^esse^ (2010-10-15 12:22)      Ar ko atšķiras tās,kuras saka,ka varot atdoties 1.randiņā no Holandera pieminētajām?Tikai ar to,ka ārzemniekam m**a,bet latvietim ok?Cerat ka mūsējie jūs sauc citā vārdā?

Vucis (2010-10-15 16:10)      Vot tak ievērības cienīgs exemplārs - Holanders! Vairāk kā 10 gadus strādāju zviedru uzņēmumā, arī laikā kad tapa šis Holandera "šedevrs".

Zviedri baltiešu priekšā jūtas līdz nāvei vainīgi dēļ 2 lietām: leģionāru izdošanu krieviem un dēļ tās filmeles.

Bet mūsu tirliņiem tas liekas kas ievērības cienīgs.

p_p (2010-10-15 17:31)      vienu nesaprotu:
ja piemēram, hipotētiski runājot, es tiešām būtu prostitūta, kas pārdodas bagātiem ārzemniekiem - kāda autoram tur sāpe? kā gribu, tā atpūšos

romelis (2010-10-15 20:33)      stulbums m2..?!)))vienkārši tam Holanderam labrāt iedotu biedē..?!)))Ja kāds uzmetis lūpu uz savu tautieti...,tad jau nevajadzētu norakt visas sievietes..!!!

saulla (2010-10-15 22:59)      nu tak gerings pāāāārāāāāk daudz kurvīšus saņēmis ir pēdējā laikā,pareizāk sakot neviena paša piekrišana....i pats nesaprot kapēc?..laikam jau tapēc ka visas m*****...........eh...

marmorakaraliene (2010-10-15 23:26)      Es brīnos par to joprojām un nekādi nespēju izskaitļot algoritmu, ar kura palīdzību PA administrators "novāc" neatbilstošos komentārus un tēmas, kā arī izdala BANus - neko neteikšu par šo filmu, jo man tās saturs ir nezināms un vienaldzīgs, bet norādīšu uz "geringu" kā autoru rupjībām un jēlībām.

Varbūt kāds - Hara vai OHO tomēr paskaidros?

Vucis (2010-10-15 23:36)      Marmorien,
Te vismaz nedala banus par to, ka tiek pieminēti ļoti slepenie un aizliegtie vārdi "administrācija" un "moderatots". Btw, atkal ielīdu, kur nevajag, atrāvos banu blogos un man tika piešūta "administrācijas terorizēšana". Slimā tauta.

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu