Kā sākt jaunu dzīvi?

ssessy      Kā sākt? Vienkārši sākumā izmainīt skatījumu uz dzīvi un tad jau aizies :)

saullla      varēt dzirdēt nav tas pats kas mācēt klausīties;)
Tas par to ko Tessa saka-lasiitprasme nenoziime,ka ar uztveri viss ir chiki.
bet Tavs nākamais koments-a kas tad jālasa, Tessa?????
Parāda,ka ar uztveri viss nemaz tik chiki nav.....

Tessa      kstatji,iteratoru neklausies.siltais udens ir jadzer,citadi nobojasies zarnu trakta peristaltika un tev patiesham saksies jauna dziive-tualete,kopa ar aizcietejumiem.un ja vel uztura lietosi bojatos produktus bez ledusskapja plus nelietosi tualetes papiiru/ viraziteljno ta palureja uz iteratoru /-kura klosterii tevi tadu tualetes damu jems?

Selindzers fantazieris:))Gogolju manas smadzenes neizlaizh cauri,(filtrs stav)iznjemot burviigus vakarus Ukrajiinju ciema pirms Z-svetkiem:DD
Dzheroms mani dzen kompleksos,un rodas velme ieluret Mediciinas enciklopedija.
es pat ij nezinu,var jau sarunat,lai par dargu naudu tev piegada kravu ar trabliem.nu,lai ir,par ko pardziivot.a dziivei savai tak pashi esam kaleji,ne?

Dzastina    1 ... riktīgs fizisks darbs ir dakteris visam!!! Ātri vien izārstēs niķus un stiķus un bārbiju sidromus!!!!

edmunds      no nulles? ar eest, staigaat un runaat maaciisanos? :D

selva37_1972      Izlasīju, kādu prātulu: "Ir cilvēki, kuri redz kas jāmaina savā dzīvē, ir cilvēki, kuri redz kad viņiem parāda un ir cilvēki, kuri neredz vispār!` izdomā, pie kuriem tu piederi un tas jau būs zināms sākums uz jaunu dzīvi.

_Biezaa_vecmaamina      Nomaini visus telefona numurus un dzīvesvietu!

0000    1 da....topiks vai nu provokācija (topika autors tagad ķiķina), vai nu topika autors muļķe kvadrātā.

Skaidrite_Leeninna      0000 (2011-01-06 15:09) viedoklis > lieku uz provokāciju.

garaamejoshais      tas saakt jaun udziivi vispaar kaukads stulbums... dziivi var krasi izmainiit, jaunu saakt nevar, jebkas buus vecaas turpinajaums

ZarazaMaigaa      Jaunu dzīvi var sākti tikai izbeidzot veco - tobiš nomirstot! :D:D:D

Lucy      Ja man tā dikti gribētos uzsākt jaunu dzīvi..tici man,ja Tu kadai bankai pieņemsim izsistu skatlogu,nu tik sāktos jauna dzīve un piedzīvojumi visai atlikušajai dzīvei.
Saņemies un paņem rokās akmeni:))))

Peeteris1956      Nekas nav vienkāršāks, simtiem un tūkstošiem reižu esmu sācis jaunu dzīvi!
Tikai neiesaku to darīt pirmdienā un mēneša pirmajos datumos, jo tad jaunu dzīvi sāk alkoholiķi, sabiedrības padibenes un līdzīgas personas.
Sievietēm vēl ir alternatīva-apprecies, nomaini uzvārdu, vārdu, personas kodu, deklarēto dzīves vietu.

vnkdieviete      Tas ir grūti un viss notisk tā kā tam jānotiek. Mums jau atļauts par velti gribēt. kad par gribēšanu būs jāmaksā nodoklis, tad samierināsimies ar to kas ir.

Eneile      piekrītu garāmstaigājošajam.
Citi maina dzīvi krasi un vispusīgi, citi palēnām, pakāpeniski. Cilvēki ir dažādi un katram savs veids kā mainīt un uzlabot savu dzīvi. Katram pašam ir jāredz, ko viņš konkrētajā brīdī var mainīt, neceļot baisās tālās gaisa pilis, bet rīkojoties atbilstoši konkrētā momenta iespējām (tas neizslēdz, protams, tālejošus mērķus, bet arī lai tos sasniegtu ir nepieciešama kāda konkrēta, šībrīža darbība)

ccabulits      ,,jādzīvo nevis jauna , bet savējā...... dari to ko vēlies Tu , jebkurā situācija izvēlies to,kas ir vislabakais priekš Tevis, ,,,, un jauna dzīve būs klāt ;D

Elizabete1957      es sāku ar sporta zāli un ceļojumiem...

Elizabete1957      P.S. bet iegaumē vienu, ka no sevis neaizbēgsi, tāpēc pirms kaut ko radikālu uzsāc, vispirms apdomā , vai tas atrisina tavu problēmu :)

SievieteMelnaa      Ui. Nezinu nevienu sava vecuma sievieti, kas pelna virs 800 ls un tai pat laikaa ir ar mieru satikties ar veci, kas 20 gadus vecaaks par vinju. Tas viens. Otrs - nezinu nevienu cilveeku, kas par gudraam nosauktu Tevis mineetaas graamatas, kas visaadaa citaadaa zinjaa ir briljanti.
Secinajums - temats fake, autors trollis :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu