Kas vispār notiekās OHO ?!

Lasot var padomāt, ka šeit daudzi izkalidējas nevis iepazīstās.. bet tā tas ir, katrs turās savā grupiņā un veidojās kopējās intereses, bet ir tādi, kam nepatīk ko runā par viņiem un tad sūdzās moderiem, kāds sēž FA un komentē bilde, kāds DG izklaidējās, PA vispār ir interesanta sadaļa ar pareiziem jautājumiem uzdotajiem un brīnās kapēc viedokļus stulbus raksta :) ja kāds aizskar kādu.. nevajag jau celt šeit traci un žēloties moderiem admiņiem un vēl nez kam.. ignorējiet ots cilvēkus vai arī nepievēršiet uzmanības šīm problēmām.. kad beigsim šeit kašķēties un apspaļaut viens otru ?:) pirms uzdot jautājumu padomājiet.. vai gribās zināt atbildi !

balts un pūkains :)

markess (2011-02-01 12:29)      re ka,te saka ka pofig,bet kad peksnji atceaas,ka pasu skara,vairs nav nekads pofig.Divaini tomer.

selavi_5 (2011-02-01 13:23)      Te katrs izklaidējas kā grib un šī nav vienīgā vide, kur notiek negācijas!
Vai nu pieņem, vai izlogojies ārā!

arnisb (2011-02-01 13:26)      Man ar sāk iepatikties šis tusiņš!

Just_ (2011-02-01 16:07)      Bet es, bet es... vienu pašu reizi ierakstīju jautājumu ne priekš sadaļas "datori un internets" un saņēmu tik interesantas un arī vērtīgas atbildes, ka prieks par oho pasažieriem, pa visu to burzmu laikam tikai viens personīgs aptaisījums galīgi ne par tēmu, un to pašu moderators izdzēsa. Jautājumam, man domāt, ir jābūt ar patiesuma piegaršu, tad arī cilvēki metīsies to risināt +/- nopietni.

mis_parkere (2012-06-27 11:38)      Ko citu lai dara darba laikā :)))))

Deisa (2012-06-28 11:36)    1 Daudzi izklaidējas, citi iepazīstas, citi gan izklaidējas, gan iepazīstas, viss notiek. Ja kāds rej, pats par sevi arī parāda, ka ir sunc, ja kāds aptaisās, tātad problēma ir pašam - nesaturēšana. Jebkurā sabiedrībā ir gan slimnieki, gan arī lopi tiek turēti. Svarīgi saprast, ko vēlos es pats un uz to arī tad koncentrēties, pārējais būs vienkārši fonā. Mieru, tikai mieru. :)

gunda10 (2017-04-21 01:23)      Vienkārši visiem kašķīgajiem vīriešiem ir pieburtas vecākas un pilnīgas , nopietnas sievietes un neko citu dabūt nevar tāpēc tauta kašķējas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu