oho administratoru viedoklis par pieredzes apmainju

mani nepatiikami paarsteidz ka dazas teemas, piem sodien "kur sagaadaat malku" tiek dzeestas un pat ne ieliktas spama sadaljaa.
savukaart "kaa pareizi suukaat" joprojaam dziivo netrauceeti.

vai juus peedejaa laikaa esat veel liidziigus gadiijumus pamaniijushi, un ja esat, vai uzraxtiijaat uz oho@oho.lv?

manupraat admini buutu jaaizgliito un jaaudzina.

markess (2011-02-22 13:09)      Nebutu te voldemaruestetiku,par ko juus ceptos.Nomirtu no garlaicibas,nebutu par ko parunat.:)

Polus (2011-02-22 13:22)      Torpedo, interesanti, kāda velna pēc tad šeit ir izveidotas dažādas PA sadaļas, ja reiz temats var būt tikai viens, ar visai niecīgām variācijām?
Ja nebūtu tematu dažādības, tad arī daļas ļautiņu lapā pavadītais laika apjoms ievērojami samazinātos, kas, visticamāk, rezultētos vispārējā apmeklējuma kritumā. Pie tam, šeit piedāvātos produktus pērk ne tikai tie, kuriem aktuāli ir jautājumi par to, kur, ko un kā iebāzt, bet arī tie, kuri, piemēram, interesējas par iespējām iegādāties malku. Attiecīgi portāls kā tāds tikai iegūst, ja jautājumi nav no monotonās sērijas par pliekanām mīlas problēmām.

Tavai loģikai varētu piekrist, ja šeit būtu n-to tūkstošu aktīvu lietotāju, kuri ir ļoti determinēti iepazīties un remdēt savas attiecību slāpes. Taču pie pašreizējā apmeklētāju skaita un to mērķu distribūcijas Tavs variants ir nereāls.

Vucis (2011-02-22 13:36)    2 Jau sen radies priekšstats, ka moders tēmas šķiro pēc savas gaumes:

1. čožu tēmas /tuvas un saprotamas modera dvēselei, tādēļ tās atstājamas/

2. pārējās tēmas /kurās moders dala viedokli ar torpēdiņu un tālab dzēšamas/.

Viss. Aritmētika 1kārša!

walmets (2011-02-22 13:57)    1 Tiesa, kas tiesa. Reiz es ieliku komentāru par auto defekta novēršanu visai vnk veidā, bet ak vai, komentārs tika izdzēsts. Tā vien šķiet, ja te parādīsies kaut kas noderīgs vai kāds darijums, tā tas tiks likvidēts, iznemot sexu.
Jāsaprot tas, ka šajā portālā publiski, kaut kas lietderīgs var nesanākt. Ar to ir jāsamierinās vai......

keksene66 (2011-02-22 14:17)      Es jau domaaju, ka jautaajumi atbilstoshi kontingentam un adminji to veiksmiigi uztur! Vai ta taa nav!? Juus jau pashi komenteejat taas stulbaas teeminjas, bet tur, kur buutu jaapadomaa, aktivitaates zemas.........nu tad dziivo esteetikas teeminjas un taadi Voldemari........a starp citu, man saak patikt esteetikas teeminjas........vinja naturaali par jums, komenteetaajiem, njirgaajas. oHo, kaa jau sbiedriibaa, ir visaadi cilveecinji sastopami, bet ja kaut ko gribas izmainiit, jaamaina pashu attieksme.

Just_ (2011-02-22 14:23)      Keksene66 - tev patīk, ka ņirgājas? Bet tu zini, kā par tevi varēja izņirgāties pēc tavas vakardienas "tēmiņas" par dzīves... kā tu tur teici? Nu, tu bijji ļoti ērmīgi saputrojusi divus nekādi nesaistītus svešvārdus. Bet redzi, neviens pat nepasmaidīja, nopietni atbildēja par prioritātēm. Tā kā nespļauj akā, no kuras pati dzer pilnām mutēm.
Par tēmu - tie administratora ceļi ir neizdibināmi! Āmen! Atliek vienīgi cerēt, ka viņi paši zina, ko un kāpēc dara.

vnkdieviete (2011-02-22 14:34)      Vārds malka bija pareizi uzrakstīts??

Feks (2011-02-22 14:41)      Varbūt kaut ko nesaprotu, bet - manuprāt, valstī - kur ir izteikšanās brīvība un ir tikai nedaudzas lietas par kuru popularizēšanu internetā paredzēts sods, nekādas banošanas vai tēmu dzēšanas nebūtu pieļaujamas...

keksene66 (2011-02-22 15:02)      Just_, Tu nu gan esi nepieklaajiiga!:( Pat nepateici paldies par apsveikumu dzimenee.
Es savu KLJUUDU izlaboju, bet tas bija tikai taapeec, ka pirms mirklja biju runaajusi ar meitu par vinjas prioritaateem.
Kas attiecas par njirgaashanos, tad palasi pati taas teeminjas..........un jo sevishkji komentaarus. Vai taa nav njirgaashanaas, ko katrs pats kas iekomentee, pieljauj? Lai nu cik pasham liktos gudri vai aspraatiigi, bet tam velta savu laiku.......

Just_ (2011-02-22 15:08)      Nu, atvaino, ja tā! Liels Paldies! Par to ņirgāšanos - estētika domā, ka ņirgājas par komentētājiem, komentētāji, savukārt, smagi ņirgājas par estētiku. Visiem labi, ja pats piesakās tāds stresa mazinātājs. Tā jau tāda spēlīte. Ir nopietnākas lietas, kur ņirgāšanās tiešām ir ņirgāšanās. Un nereti tā ņirgāšanās ir pelnīta.

arturka (2011-02-22 15:49)      labāk pievērst sev uzmanības.. nekā admiņiem :))

Lucy (2011-02-22 15:57)      keksene66 (2011-02-22 14:17) viedoklis
Ja tu pati te intensīvi neieraksti ko PA ,tad lasi tos komentārus cītīgi,tātad tāda lūriķe vien esi un interese tev ir uhhh cik liela,jo,kā gan citādi tu zinātu cik estetika un voldiņi un ko te mēs runājam..nu man ir ritīgi po,ja es vēlos saku,ja nē vnk izdzēšu to tēmu,pat otreiz neskatos un neiedziļinos un nepārdzīvoju,kā te citas vaimanā ai,ai cik te ir neiecietīgi un cilvēki un komentāri šerpi..nu netaisos es te nevienu glaudīt,nedz mīļot!!
Kāpēc ja tāma ir reaāi no cilvēkiem kuri uzdod tās ar domu tiešām vai nu saņemt atbildi,vai vnk ziņkārība,saņem..Te ir cilvēki kuri dienā pa 2-3 tēmām/beztemām uzdod,nu i gribās tādai dūrai/kam ko pateikt,lai jau aizr....:))))

swim (2011-02-22 18:18)      Ta nu gan problēma.Es nedzēstu nevienu tēmu,kura neaizskar vai nepazemo kādu personu.Gudrs dumjā tēmā nemaz nelīdīs un nezīmēsies.Bet dažu pārgudru atbildētāju murgojumus un cita apcelšanu gan dzēstu ka nemetas,kas pa brīdim notiek uzliekot banu,bet diemžēl pēc pāris dienām atkal ir atpkaļ.

piparbecinja (2011-02-22 21:34)      atbalstum temas autoru.

Adamsone (2011-02-22 22:48)      ...manā pastkastē parādījās reklāma - esot tāds jauns portāls - saucas ohoplus...Vai kkā tā.
Nu un ir tak jāiztrenkā te tie visi.
Nepiereģistrējos gan - ko mainīs kulītes, labāk vēžus...

SoulAddict (2011-02-22 23:10)      Varu uzteikt tikai savu pazemiigo veidoklis par to kas te daraas peedejaa gadaa -
DIRSĀ DARBS UN MATERIĀLS !!! :)

AijaT (2011-02-22 23:36)      nekādā dirsā.mega anketas apmaksā,statistiku,zīmēšanos topā,p/k palielināšanu,jo tās pēkšņi sarukušas,kas tur vēl?Viss notiek,piķis nāk.
Es tikai domāju lūk par ko-ir mums te viens wunderkinds,kurš ne tiaki visus IP var noteikt,bet pat logu platumus un garumus.Varbūt viņa var nosaukt nabaga esteetikas parametrus,VUTV,p/k uc,nolikvidējam un tālāk OHO plaukst un zeļ?Visi laimīgi,apmierināti,visiem labi.

SoulAddict (2011-02-22 23:57)      Aija - da nuu, nafig kaads labums no tiem paltumiem un garumiem kaads reaals ?! :O
Vot ja luuk kaunuma pamatojuymu varetu caur kuukijiem izfunktiereet - tas jau buutu 100x interesantaak ! :D

maigonis_niknais (2011-02-23 01:29)      (pieraksta visu blocinjaa)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu