Krāpšanas veids iepazīstoties Oho portālā.

Šeit Oho ir kāds vīrietis (neminēšu niku), kuram pieder auto šrots, iepazīstas ar sievietēm un pēc zināma pazīšanās laika labvēlīgi piedāvā saremontēt viņu automašīnas tā sakot pa lēto, draudzības vārdā, izmantojot to, ka viņas no tā neko nesaprot, beigās izkrāpj naudu un iespējams izķidā vēl ko noderīgu no remontēt dotās mašīnas. Ja kādai ir gadījies tikt apkrāptai šādā veidā, lūgums rakstīt man šeit personīgi.

nenopietninopietna2      Par nika nosaukšanu man nāk smiekli, jo viņš tos var cept tūkstošiem. Tāpat, arī tiesā autore neko nespēs pierādīt. Pašām vajag draudzēties ar prātu, būs mazāk problēmas!

Njegadjaijka      Devējam tiek dots, ņēmējam tiek ņemts /no dzīves, to izkārto augstāki spēki

kolina      Par policiju arturka pareizi saka. Viņi tavu zagli pat par labdari pataisīs, lai tikai ar to lietu nevajadzētu nodarboties!

Decijs      niku studijaa lai tauta zin savus varonus D.

cilveex      Policisti jau tur nebūs vainīgi, ka nevarēs dajebko pierādīt.
Vnk var padomāt - aiziet tipa cietušais un saka: "no manis paņēma netaisnīgu samaksu, bet es LABPRĀTĪGI to samaksāju, jo tādu samaksu MĒS VIENOJĀMIES iepriekš un mutiski vienojāmies par darāmajiem darbiem".
Otrais.
Tipa cietušais teiks:"karietei pieskrūvēja vecus ratus. pierādīt nevaru, bet es to ZINU."
Nu? Kas tas ir? Pamats lietai? Man liekas, ka vilkties uz policiju ir tikai lieki tērēt laiku. Domājamie zaudējumi ierakstāmi skurstenī un tipa cietušais var būt pateicīgs, ka mācība ir izmaksājusi salīdzinoši maz.

Just_    1 Ja apkrāptas vairākas sievietes, apvienojieties, un gan jau izdosies to sīko draņķīti vismaz pabaidīt. Taču patlaban šķiet, ka te nav nekā vairāk par tukšu muldēšanu. /Es atvainojos - pieņēmumiem./

SoulOil      Smiekliigi leikas te tie viedei ljautinji kas baigi vedina griezties mentenee ! :)
It kaa mentene nebutu jau gadiem sevi diskrediteejusi un veershoties tur var veel leilakus suudus sev vuirsuu dabuut labu gribeedams nekaa vispaar tur menteni neiesaistot ... :(
Pa lielam nestraada jau tur nekaadi riiljuraaveji un bezgozhi nekauniigaakie,bet ja ierobeozhoti resursi un iespeejas tad atteiciigi lielaak uzmaniiba un resursi tiek piesaistiiti smagajiem noziiegumiem un shaadi, saliidznohi siikumi, lgjiski ka tiek atstaati novaartaa uz vai aizspardiiti uz kaut kaadu pavuisam nomalju taalu stuuri izmekleeshanas kaartiibas rindaa ...

orange      ja esi nonākusi ar dērgli tuvā kontaktā, zini vārdu, uzvārdu, dzīves vietu, tev ir zināmi fakti un ir pierādījumi, droši speries uz policiju.

bet par brīdinājumu pārējām kundzītēm, protams paldies. sabiedrībai ir jābūt brīdinātai.

P.S.
/KONSUL viedoklis TM/AM)

dzzekiss      naivie cilveki-uz policiju!Un ko tad tur konkreti pieradisiet?Neko!

edora      Pafilozofēsim : Aktuāls jautājums visos laikos - kā palīdzēt "aitām" , kas neko , nekad un nenokā nesaprot ...
Konkrētajā situācijā - noskaidro kādu remontu veica , cik tas maksā citos servisos ( tas pasākums gan veicams pirms remonta ) un , galu galā , kas konkrēti "izķidāts" . Un tad teci uz iecirkni sūdzību rakstīt , vari bez lidzcietušajām bēdumāsām ... var iztikt bez poličiem , vari paņemt kādu lielāku bikšaini un aiziet uz to šrotu parunāties , tikai parunāties , ja patiesi būs vainīgs , gan jau zinās ko "ēdis" vai arī vnk aizmirsti (veči , reizēm , tiešām ir cūkas )...
Un vispār ,nekad nezaudē modrību , ja vēlēsies izmantot paviršu paziņu pakalpojumus , ja gribēsi maksāt mazāk nekā patiesībā jāmaksā , ja veiksi barteri nezinot kursu ... Un vēl kas - emocijas noliec plauktiņā kad veic darijumus !
p.s.Tas viss , protams , no personīgās pieredzes , bet nav nekādā sakarā ar kādu personu no OHO ... ;)

garaamejoshais    1 ja aju uzreiz konstateeji kraapshanu u nnegodpraatiigu riiciibu, tad jau vareeji iet uz rakstiit uz menteni...

ja jau vinjas nekaa nesaprot no taa, kaa tad konstatee, ka ir apkraaptas..

edora      :))) garāmejošais - seko līdzi notikumu gaitai - tak teica , ka dzirdēja , ka pats plātījies esot ( vot duraks ) ... :D

jollyroger    1 varbuut tieshi kaads paveda un pameta- un tagad notiek publiska atriebiiba?

nenopietninopietna2      Tiesā neviens neprasīs, ko kāda tante teikusi. Tur fakti un pierādījumi jāliek uz galdu. Šajā gadījumā pierādījumi nav nekādi! Samainītās detaļas? Varbūt pati tante ar saviem čomiem samainījusi... ,lai izkrāptu naudu no servisa veča. Kāda klaču tante stāstījusi viņu plātoties...? Tas servisa vecis atrvedīs 5 tādus lieciniekus, kas būs dzirdējuši par autores plātīšanos naudas izspiešanā. Ja būtu pieķerts tajā momentā, kad maina pa kluso detaļas, tad jā - policijas izsaukums un tālākas darbības. Šajā gadījumā veltīgi tērēts laiks un enerģija!

ValentinsC      diez vai kāds risina šādas lietas c. tiesām. btw, būtu interesanti, ko tad salaboja un cik noplēsa?

Lorrett      Te nevienam no gudrīšiem nav ienācis prātā, ka tanta pati nav tīra? Jūs ar kā lohi, ko raksta, tam uz vārda noticat. Varbūt onkulis nezin kā no viņas atkratīties. "Žēl", ka vēl niku neielika:(

binarycode      Ak jel!:DDD Un kas mainīsies no tā, ka Tev uzrakstīs perosnīgi...."ja jau tāpat nevarot neko pierādīt"?:))) Iesiet ar plakātiem un pieprasīsiet pārtraukt samniecisko darbību?:))) Vai arī vienosieties par kādu seksuālo vardarbības aktu....nu tā teikt.. atrībības jūtu vadītas?:))))

tiritomba_a      un kāpēc jāizmanto pakalpojumi, par kuriem neesi drošs? es, piemēram, nekad neizmantoju servisa pakalpojumus, par kuriem veči smīkņā. un tāpēc arī nekad nav bijušas problēmas.

Effy      inetersanti - kāda jēga no policijas? man domāt no mūsu policijas jēgas nekādas!
un kādi gan var būt KONKRĒTI pierādījumi? tipa meituks pieraksta blociņa visu auto detaļu sēriju numurus un te - ops! - kāds nesakrīt? vai arī patstāvīgi staigā ar ieslēgtu diktafonu?
nu gan ieteikums - iet uz policiju. tas būtu pēdējais, ko es darītu. ir bijusi darīšana ar policiju pāris reizes zādzību gadījumos. pilnīgs bezcers un bezpalīdzība. tikai piefiksē, ka ir bijis tāds gadījums. tas arī viss.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu