Attieksme pret līdzcilvēkiem

Kādēļ LV cilvēkiem tik ļoti patīk vienam otru noriet? Tas sagādā baudu? Ok,ir stūlbi jautājumi,bet nu neviens jums neliek uz tiem atbildēt vēl "tizlāk". Un tad sūdzamies,ka pret mums izturās ģimene,daugi,paziņas,bet kā jūs izturaties pret citiem,vienalga savējais vai svešs. Mazums dzīvē situāciju,kad palīdzības vajadzīga,godīgi sakot,man nebūtu īpaša vēlme šadam cilvēkam glābt dzīvību...Kāpēc UK cilvēki ja kādu ir netīšām pagrūduši vai kko citu uzreiz atvainojas,bet pie mums- vēl nolamā...

riks (2011-05-05 21:23)      nemēdzu noriet, ja vien neuzprasās. es vispār ne reju, ne ņaudu.

Ingaxx (2011-05-05 21:52)      A man gan nav jautājumu, tik atbildes vien, atbildes vien :)

garaamejoshais (2011-05-05 22:52)      taapeec, ka taa ir psihologjiska vajadziiba vairaak vai mazaak kaadu biskinj aplikt..citam taa izpauzhas vairaak, citiem pieklaajiigaakiem un labaak audzinaataakiem, kulturaalakaiem cilvekeiem mazaakun tie protto apslaapeet..

P.S Un "stulbi" rakstaas "stulbi" nevis "Stūūūūlbi"

none (2011-05-05 23:19)      varu mest ar flūdu tikai tiem, kam negatīvi nopelni manā dzīvē. kāpēc būtu jāapceļ sveši neitrāli cilvēki? autore, tu kko jauc, pat netā nekas nenotiek bez iemesla. tie, kas te apmainās ar dzēlībām, arī live neatturētos no tā un vēl vairāk.

dviiniite7 (2011-05-06 08:25)      Ur taču iespēja dzīvot UK, kur Tevi neviens nepagrūdīs un neapries.

Carolina (2011-06-28 17:44)      starp citu, jūnija Cosmopolitenā bija interesants raksts tieši par šo (jā, welcome nodirst, ka es to lasu).
Nodiršot - anonīnīmi un internetā - cilvēki jūtas spēcīgāki, nekā patiesībā ir. Jo nodirš pamatā viduvējības, cilvēki, kuri baidās skaļi teikt viedokli, nu tāds pelēkais vidusslānis. Internetā rekur ir kaudze ar domubiedriem, kuriem arī patīk nodirst, un kopā viņi jūtās vareni, kaut dzīvē ir ļoti nedroši un bailīgi.

koshlja (2013-05-20 15:56)    1 Palasi kādreiz ārzemju forumus, tur arī ir apriešanas. Nebojā nervus un neņem galvā. Ne tava sāpe, ne problēma, ka kādam patīk pašapliecināties uz citu rēķina.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu