Nūdistu pludmales.

Vai mēdzat apmeklēt nūdistu pludmales? Ja nē, tad kas attur?

nenopietninopietna2      Par cik esmu pieradusi uz jahtas dzīvoties pa pliko (izņēmums kad esmu pie stūres rata un ostās), tad man nav pretenziju arī pret nūdistu pludmali.

SoulOil      Ir buuts :) BEt ne Latvijaa ... attur tas ka nav kompaanijas (ar to es domaaju preteejo dzimumu), jo vienam kaut kaa galiigi nevelk uz turieni, jo veel padomaas daudzas Just-veidiigas ka atkal kaarteejais luurikjis ir ieradies ! :D

100latnieks      iipashi nemekleeju nuudistu nuudistu pludmali, jo netaalu no maajaam varu sauljoties kaa gribu, tikai jaapaiet drusku taalaak no juuras

nektariine      Apmeklēju tikai nūdistu vai arī attālu nenūdistu pludmali, ja tur var noslēpties no citu acīm.
cilveex, kāpēc klauni? Kails cilvēks ir visdabiskākais un nesamākslotākais!

cilveex      "Kails cilvēks ir visdabiskākais un nesamākslotākais!"
Tikai tad, ja neapzinas sava kailuma.

orange      Jā.
un nekas neattur, ja nu vienīgi slinkums braukt tos gaisa gabalus līdz jūrai.

orange      Cita starpā šogad mana māte (76 gadi) pievienojās mums, nūdistiem.

Carolina      Attur tas, ka nav līdzgājēju. Paradoksāli, bet vairumam manu draudzeņu ir aizspriedumi. Pat neviens no maniem bijušajiem draugiem negribēja iet uz nūdistu pludmali.

edmunds      attur tas ka nepatiik speciali braukt lai sailjotos un peldeetos jo to var dariit jebkur, arii pa pliko. reizees kad gadiijies buut nudistos tad patika ka cilveeki tur mazaak kompleksaini.

babuins      Sauļoties kailam ir patīkamāk nekā ar to dibendrānu. Un komentētājs ``Cilveex`` ir dīvainis, kurš visu ļautiņu ķermeņus vērtē pēc savējā, proti - neglīts.
Uz pludmalēm gan netieku, jo nedzīvoju pie jūras. Toties netālu no mājām eju uz upi, kur ir iespējams atrast vietiņas kur nomesties, lai cilvēki netraucētu ar savu klātbūtni - lai gan viens sievišķis vienreiz nogāja man garām, bet nu, dzīvs un nenolamāts tiku cauri.

selnija_      Apmeklēju TIKAI nūdistu pludmali pēdējos dažus gadus un uz parasto mani var izvilkt tikai īpašos gadījumos.

cilveex      "eju uz upi, kur ir iespējams atrast vietiņas kur nomesties, lai cilvēki netraucētu ar savu klātbūtni"
Tad nu gan atradies nūdists! Lieta nav par smuki/nesmuki, bet demostrēt savas ģenitālijas svešiem cilvēkiem normāli nav. Peldēties vienatnē bez biksēm nav nūdisms.

lapsu_aacis      mani visvairaak prikoljii fakC, ka pa lielam, viiri unj sievas irj vissveshaakie ,kaadi vien varj buut, ne radi, ne beerni ,ne kas ciC, parj ko vareetu teikt- afigenna tuvaam radnieciibas saiteem, bet, aBBriinojami- kuniliizingojas uz nebeedu unj shmakstinaas ap taam sveshajaam gjenitaalijaam visaadi citaadi. a te- BLAUKSH- nonaakot vietaa, kurj visi klaatesoshie irj vienliidziigi ( poh, kaut pirti varj parj piemeeru pajemt) , peekshnji saak piesegties arj kjivereem, bljodaam, zaales stiebriinu unj mammas aceneem..

WTF?!
kas tad nu? kompleksinji vai? :)

Lucy      Nūdistu pludmalē neviens nečupojos.
Man patīk,bet ne jau es tur braucu krānus skatīties,normāli veči nemaz nezīmējās.
Ir protams slimnieki ar stāvošim ficukiem.Vnk nepievērst tādiem vērību,apniks un aizies.
Vairāk tracina apģērbtie,tie kuri lien lūrēt,tiem gan varētu suni uzrīdīt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu