Anketu aplūkošana.

Zinu, ka tas jautājums vairākkārtīgi iztirzāts, bet ņemot vērā, ka šeit rodas arvien jauni personāži, tad kā ir ar info lasīšanu? Vai kāds info raksta hohmai, izklaidei, vai tiešām tā arī domā un kā ir ar tiem, kas to lasa....viņi kaut ko nesaprot? Vai grūti saprast, ka es , teiksim, nevēlos kontakteties(iepazīties) ar precētiem? Kas jāraksta info, lai precētie netraucētu?

Stulbaa_stulbene      80% info nelasa, 10% nesaprot rakstīto, tad nu tiem pastāv lieliska opcija - ignore, vienīgi Tavā gadījumā sanāk lieka laika tērēšana, kamēr nonāc līdz atklāsmei, ka precēts un jāieslēdz ignore :)

brexe      Jo vairāk raksti nē,jo vairāk vēstules nāk..
Piem.es rakstīju ka vsp nevēlos iepazīties..man tās vēstules nāca ārprātā..dažas protams bij,a kāda h** pēc tad esi te,un tml..
Tgd ierakstīju tieši otrādu info..un ir nedaudz mierīgāk,bet tik un tā neizlasa kā nākās un tik bāžās virsū.. Ne tie,kas interesētu MAN..
2013-07-03

Sweet_Lady      Traucēs vienalga, un rakstīs vienalga, jo informāciju neizlasa. 2013-07-04

Deisa      Man anketā skaidri un gaiši norādīts, ka iepazīties nevēlos, draugs ir, bet regulāri nāk vēstules tāpat ar tekstiem vai iepazīties nevēlos. Daudzi anketas neskatās, tik kā jaunu bildi ierauga onlainā esam, tā bliež. Ar to jārēķinās. Nekad visi nebūs tik gudri, paklausīgi utt. kā tev gribētos. 2013-07-06

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu