Kapēc oho.lv vīriešu vidū nav sastopami konjaku cienītāji?

Vai tomēr es kļūdos un šeit tomēr ir kāds konjaku garšu kolekcionārs,ne tikai alus un šnabja speciālisti hahaha.Veselības dzēriena piekritēji man arī simpatizētu,bet arī tie šeit nav manāmi:( Kas par lietu?

kvarts      man piemēram ļoti labi patīk ari brendiji un armanjaki....lai gan tik pat slavējami ir gan labi vīni, dzīvais alus, un kārtīgs degvīns.

Mezhavecis      Kā nu kurš kolekcione.Dažs saliek plauktos priekš plātīšanās,citi salej kuņģī,un "kolekcioē" atmiņs.

beat      krauklis, kā vienmēr, izceļas! :) "metaHa" :DD un kad tu beidzot rakstīsi "tāpat" kopā?!

Maverick      Un kāpēc tauta vispār reaģē uz kaut kādu troļļu provokācijām ?

Phe ! :)

Paharj`Traharj      Ararats ir labaax nekaa paardaargie Franchu miizeljuudenji... nav sastopami... tu ielej un tad muldi.

ULTRA      (2012-02-04 16:52) viedoklis
Lai arī kas tur nebūtu,bet gan jau ka cilvēks.Un sāncenses arī nekritizē,tikai pārmet par hobiju,kurš ne katram var būt hobijs,jo tikai skatīties uz eksponātu ne katram pietiks gribasspēka.

hw66      konjaku nevajag cienīt, bet lietot.

Just_      Tāpēc, ka lielākā daļa vīriešu varētu uzglabāt mājās konjaka kolekciju ar tādiem pašiem panākumiem kā desu suņubūdā.

jollyroger      krāsainos nedzeru un ar citiem neiesaku

cvibels      Ja oHo.lv būtu anonimo alkoholiķu biedribas asociēta filiale, tad šo garšas cienitāju būtu še "biezs slānis". Taču, tā kā ši ir tikai un vienīgi "pļjurksatambedre" tad ..kuuu, lika pagaidit.

dzelonis30      cienitaji gan jau ir.par to kolekcionesanu laikam jau seit nevieta.principa LV pa lielakai dalai tirgo visadus drankus.to var viegli konstatet jo jau ilgaku laiku dzivojot Francija ir nacies pameginat daudzus dzerienus orginala un atskiriba ir vienkarsi drausmiga.

normiss      baigā konīšu specene atradusies:DDDD ierēc!:DDDD

liancite      Tad jau laikam neesi tikusi pie īstajiem :D

pinkija1702      Kā man teica te viens labākais Rīgas dzērājs esot bijis, tad te jau tādi kolekcionāri nav, bet pats nelieto vispār alkoholu un pacienāja ar V.S.O.P. Henesi.

typhoo      Nu man patiik konjaki, bet... izslaveetie Henessy XQ, Hine Antique XQ Un citi franchu konjaki mani nesajuusmina. Manupraat sameeraa asi. Jaa, bukjete jau ir, bet... Taapat slavenie armeenju Ararati.
Es dodu priekshroku gruziinu konjakiem (brendijiem) manaa uztveree tiem ir maigaaka garsha. Vairaak manaa gaumee. Un arii leetaaki protams. Atdot simtu rubuljus par konjaka pudeli manupraat nav iisti sapraatiigi.

riks  1   Hennessy!

Decijs      kada jega ko tadu kolekcionet. gribu lietaju negribu neperk un viss. paciente toc sviestaina D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu