Sieviešu un vīriešu pazinēji.

Tikko dzirdēju radio reklāmā, ka žurnālā bušot intervija ar izsmalcinātu sieviešu pazinēju Vārds Uzvārds (neiegaumēju, ar kuru).
Tas ir kā? Gribētu sev kāda vai kāds tadu izsmalcinātu pretēja dzimuma pazinēju?

p_p      ne pa tēmu: kāds var iepostēt galvenās tēzes, ko tad tādu šis smalkais sieviešu pazinējs tajā intervijā sarunāja?

par tēmu - nē, negribētu, jo... slinkums rakstīt

SievieteMelnaa      Tad, ka sabiedriiba populaars viirietis nav ne gudrs, ne izgliitots, ne labs savaa profesijaa, lai teiktu - izcils aarsts, izcils skolotaajs, izcils aktieris politikjis vai uznjeemeejs, tad vinjam pieshkjir medalju "sievieshu pazineejs" un tam ir divi aspekti - 1.viirietis juutas glaimots un piekriit intervijai, 2.bars sievieshu nopeerk zhurnaalu, lai izlasiitu uz papiira, kas tad vinjas iisti ir.

neko      hmm. vairums "vīriešu pazinējas" sakarsmē ir gana neciešmas.... ta ij vīriešu pazīša "vispār" maz ko dod katrā konkrētā gadījumā - pietiks jau nu ar minimuma programmu, kur siviete ir spējīga savu virieti iepazīt/saprast:) [Par sieviešu pazinējiem neko nezinu...]

Just_      ´Izcils sieviešu pazinējs´ parasti ir smalks apzīmējums tam, ko varētu nosaukt ´padzīvojis jāklis (es atvainojos!), trīsreiz precējies, trīsreiz šķīries, bērnu skaits īsti nav zināms, sekša kontakti skaitāmi simtos, nav galīgs muļķis, vecuma galā sācis apkopot statistiku un pieredzi´.

Zeltiite      Izcils sieviešu pazinējs ar to nelielās. Ne sievietēm, ne citiem vīriešiem, ne masu medijiem. Lai arī gājis cauri daudzām attiecībām.

rudzupuke26      Lasiju Belevica rakstu draugos par veselīgu uzturu,man patika.Loģiski,domāju,ka arī intervija būs sakarīga.-reklāmai gan jau-tie epiteti. 2013-10-22

lowa44      Pazīšana pēc orientācijas? Lesbiete, pederasts? Neuznemiet personiski, 2023-05-24 14:12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu