Sievietes egoisma katarse

Gribētu uzdot nedaudz filozofiskas dabas jautājumu, neloloju īpašas ilūzijas, ka tikšu saprasts, bet tomēr ceru, ka varūt izdosies iekustināt Jūsu pelēkās šūniņas un paskatīties uz pasauli pa širše.
Vai Jūs sievietes laižot pasaulē jaunu dzīvību, nekad neesat padomājušas, ka faktiski bērnu šajā pasaulē pārsvarā var sagaidīt ciešanas un citas negācijas, jo šī pasaule ir ļoti tālu no pilnības un iespējams tāda nebūs nekad, bet neskatoties uz to Jūs nespējat pretoties dabiskai dziņai vairoties, kaut gan atšķirībā no pārējiem dzīvniekiem Jums ir smadzenes- kurām būtu jābrēc- nelaid bērnu pasaulē, vai tiešām ir tik grūti pārkāpt pāri šai dabas ieliktai vairošanās dziņai?

Bekka    3 Autoram- savus reproduktīvos orgānus esi neitralizējis, tas ir vazektomija veikta?Tavai zināšanai sievietes nav dzemdējamās mašīnas un daudzas apzinās arī visu slikto, tik diez vai mēs jau sen neizmirtu, ja visi domātu tikai pesimistiskā plāksnē!

Ingaxx      Nu man laikam vienai liekas, ka autors ar pašnāvnieka pazīmēm... Visi vēl tik nopietni atbild.

Vientulais_vilks  1   viss kaa vienmeer oho PA "labaako tradiciju garaa" - netiek apspriesta teema, bet gan lamaats jautaajuma uzdeveejs. Tas jau novedis pie taa, ka liek teemas panigrsanai tikai feikie profili un isti nevienam vairs nav interesanti. Bet tantes tik gaanaas ..

andris1315  1   Pag,pag-vēl Just un Adamsone ierāpos un būs pilns rejošo kucīšu komplekts!

Angela9    2 Nu, nu, ja mēs dzīvotu viduslaikos vai vēl agrāk, tad taču dzīve bija vēl daudz grūtāka, lai arī varbūt mazāk ķīmiska - bērni mira, sievietes dzemdībās arī, tāpat slimības, bads, aukstums.... 19.gadsimtā pilsētās bija daudz netīrāk... Paklau, kas Tev par problēmu ar šo pasauli? Man gan tā nemaz tik briesmīga neliekas. :))

violinn    1 Es domāju, ka šādas domas prātā nenāk, ja mīl dzīvi, nav jau dzīve tikai negācijas un briesmas.:) Pavisam nav.
Daba devusi sievietei laist pasaulē bērnus un tā tam būs būt.Kāds būs laimīgāks, kāds ne tik ļoti, to nevar prognozēt.

v_s_o_p      Ciešana, ieņemšana vairs nav bauda, ir citi baudas aizvietotāji

izshautais_rieksts      par neko viedokli. tās izdara... varbūt ne spēcīgākie morāli, bet izlēmīgākie, cik šajā sakarā ir pieredze manā bagāžā.. liela daļa ciešanu ir no neizlēmības. un tādu lēmumu pieņemt nav viegli, varbūt bezatbildīgi, bet tomēr lēmums ir un pienāk risinājums uz ko pats nav atbildi spējīgs sniegt apkārtējiem. kā saka rip.

Lovetta    3 sieviete nav hermofrods radijums...pati to vairošanos panākt nespēj nu nekā...tātad par jaudzimušā ciešanām pilno dzīvo atbildību nes abi radītāji...tikpat labi var teikt-ka neskatoties uz pasaules nepilnībām džentelmeņi tik sēj un sēj un ja kas-cenšās apsēt pēc iespējas vairāk, jo tas jamējos no dabas esot ielikts

v_s_o_p      dzei_er_juings-->
"sievietes dzīves jēga- dzemdēt bērnu, vīrieša- darbs"

Radītājs ir liels jokpēteris, bet attiecība uz enerģijām, tas nejoko.. :)

Bibine      a, ko padarīsi: "ko sēsi, to būs pļaut !"

Tessa    2 a man domat,k-ko tadu vareja pajautat tikai tas,kuru neviens nemiil.
pat vinja suns pieciesh vinju,jo dabon desas gabalu no vinja galda.ij viss.
nav pat verc philozophet par radiishanu.nemileti cilveki ir spejiigi uz vislielako cietsirdiibu.punkc.

laukroze      jautājums tev tādc neko, bet jau niks sākas ar dzei palasies kaut ko no dzen budisma vai ar kādu citu literatūru par garīgām vērtībām varbūt kaut kas sakārtosies tavā galvā, jo šeit uz Zemes mēs visi izejam sava veida skolu... vnk. viena daļa to negrib saredzēt, net lai veicas..:)

punktina    2 Ļoti vīrišķīga rīcība uzklupt sievietēm.Kaut kā līdz šim sievietes pie bērniem tiek pateicoties vīriešiem.Pašam bērni ir?
Ja tev šajā dzīvē nav veicies,tas jau uzreiz nenozīmā,ka visiem tā ir.Un nevajaga domāt,ka visas sievietes nedomā ar galvu - smadzenēm pirms paliek stāvoklī vai nolemj dzemdēt mazuli.

nakc      babyjag (2012-07-25 21:19) viedoklis
Tu par savu mammu?
Žetons! :)

edwarta    2 Atziisti,ka esi aprobezhots,iedomaajies sevi paari visiem dziivnieciskajiem cilveekiem,utt...
Ja kaada shuuninja vel straadaa,tad padomaa,ka laida Tevi pasaulee maate,kas peec Tavas idejas ir aprobezhots dziivnieks un pats esi taads pat dziivnieks.
Kaadriz padomaa-kas ir Dveesele....ja zini taadu vaardu.
Un Tu maldis,ja domaa,ka esi nereaali gudrs. Zheel taadu....

Spoguliitis  1   Breec nevis smadzenes, bet gan praats. Un tad, ja apstaaklji neljauj to beernu izaudzinaat.
Dabas vairoshanaas dzinja...? Piemeeram kuciiteem pirms sterilizaacijas, vienu reizi ir jaadzemdee, citaadi smadzenes saiet sviestaa. Nu praats laikam biezpienaa... :) Par citiem dziivniekiem nezinu :)
Kuciites ir taas kas saka vau-vau! Un par taam arii runaaju! ;)

Effy      Jau kuro topiku lasu par sievietēm briesmonēm. Bērnus dzemdē, saproties, tad vēl večiem plijas virsū, lai tagad palīdz ar to tikt galā, lai arī uzstāja uz abortu... Tad vēl to tik vien gaida, lai uzsēstos kādam uz kakla un izčakarētu dzīvi. Prjam sapnis kopš dzimšanas sabojāt kādam vīrišķim dzīvi! ak jel, visīstākie elles izdzimumi! Turaties labāk no tām sievietēm pa gabalu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu