Dāvana 45.gadus jaunam vīrietim!

Kādi varētu būt pasākumi,lai 45 gadu jubileja būtu pārsteigums viņam?
Vīrietis mīļš bezgala:)!

meklejumos      Uzrīko guļamistabā striptīzu, ko vēl citu tik ļoti mīlētam.

Skaidrite_Leeninna  1   Kā var kaut ko ieteikt, nepazīstot cilvēku? Varianti 100 un 1. Ja jau ir tik bezgala mīļš, tad jau kaut nedaudz zini arī viņa vēlmes un kas viņam patiktu - vakars divvientulībā vai simts cilvēku kompānijā, lidojums ar gaisa balonu vai, piemēram, SPA apmeklējums...

HRDS    1 Uzdāvini viņam 200-to šlipsi vai 1000-šo zeķu pāri... vēl "Ljoti reti" davina skuvekljus, shampuunus un baardas putas... :D :D :D

jozolsen      Pati raksti PĀRSTEIGUMS.Tātad tam jābūt nemietpilsoniskam.Babenes jau tālāk par standartiņiem netiks.Veči vismaz zin ,kas var būt pārsteigums.Par sirds neizturēšanu ,vari pasēdēt maliņā un baudīt skatoties.Varbūt iepatiksies.Kādu tad šeit publiku gaidīji un pati kāpēc esi šeit?Pārmest citiem par to kāds pats esi,muļķīgi.

liancite    1 Kā vari teikt, ka mīļš un nezini, ko dāvināt??? :)

sorrell      nedāvini neko vērtīgu, šitā sajūsma ilgi neturpināsies...

doiposle      Vertiigas daavanas gruuti daavinaat no sirds.

NARINJA      ..hi, apsmaidījos par Tēmas skribelētājas izteikumu par uzdoto jautājumu nepareizajai publikai...man atkal padomāt, ka jautājums tika uzdot publikai no vīrietim nepareizās sievietes...man domāt, ka īpaši mīļam vīrietim sieviete zinās ko un kā dāvināt!!!....secinājums-1. ..ir sievietes pikšķētājas, 2. ir sievietes ātrās palīdzības meklētājas, un 3. ir sievietes darītājas-pareizi vai nepareizi...ja viss tiek darīts mīļotā vīrieša dēļ un tiešām no sirds, tad citu cilvju padomus tur nevajag, lai kā beigās sanāktu- vīrietis no sirds darījumu pratīs novērtēt, WOTT!!!

Just_      Nebija nodoma te iesaistīties, bet nu nevaru paiet vienaldzīgi garām. Šodienas labākā atziņa noteikti nākusi no Doi_posļe (čego?) plkst. 22:57: Vērtīgas dāvanas grūti dāvināt no sirds. Ņaudiņas žēl. /Papildinājums mans./

av2      ja normals viirietis, vinnam tajos 45cos jau viss ir , un ir apnicis jau arii viss tas.... Tas attieciibaa uz mantisko pasauli.Taapeec arii daudzi iesaka veco-labo super sex....un arii iesaka ariipaaris drauskules bez aizspriedumiem . Maacies padaliities :) Buus passaai airi jauns piedziivojums utt.
Bet kopumaa 100% piekriitu tiem, kas saka, ka savam..."lloti miillam" viirietim passai jaazina, jaajuut buutu tak ko daavinaat :)

Tessa      skvo,publika labaka?
te var uz pirkstiem saskaitiit normalus piiplus.ar vienu roku,man domat,pietiks.
jasaka,kad te atnacu,tada debilitates koncentracija te nebija noverojama. bet nu katram savs.

par davanu.miiljums ir relatiivs.un kapec butu jajauta citiem?
es arii pietureshos pie sorrell viedoklja.

Lucy      Par dāvanu,nu uzdavini viņam kadu lidojumu virs Daugavas ar to paraplānu,Siguldas Aerodiums vēl var,jo ko tad onkulim 44gados vajag lai sieva ir paklausīga,izdarīga un ´´mīļākā lai ļauj puļķēt visos caurumos´´:)))tam viņa arī domāta:))) var arī paris upakovkas tabļetkas stojakam:)))

iterators    1 Nu pasakiet man- KĀ VAR BŪT MĪĻŠ BEZ GALA????

Es ieteiktu lēcienu ar gumiju, bet ne Siguldā, ārzemēs, kur tiešām ir vērts:)

vai arī ceļojumu pie koalām uz Austrāliju:)

elsa      Ja man tas vīrieC ir bezgala mīļš, tad es pati zinu, kā jamo iepriecināt.:)
Piemēram, mani pārsteidza ar lidojumu virs dzimtajām ārēm. Vislabākā daāvna manā mūžā.:)

Vucis      Varbūt, lasāmbrilli? Man jau liekas, ka dāvanai jābūt praktiskai.

erucanob      Nopirkt autiņu,apsiet ar banti,smuku pušķi virsū.Paņemt mazu dāvanu kastīti,tur ielikt autiņa atslēgu,to iesaiņot vēl 9 kastītēs un kastēs.Tici man,viņam patiks.

ssieviete      ...vienkārši uzdāvini pati sevi!
Iegādājies jauku, seksīgu vešiņu...radi romantisku atmosfēru un pati esi svētku dāvana

erucanob      neatceros vairs kur,bet nesen lasīju vīrieša viedokli,ka tās seksīgās vešiņas viņiem esot pie vienas vietas,ja vecene jau līdz brošai,tieši otrādi,riebums palielinoties.Tā ka jābūt uzmanīgai ar tādām lietām.No autiņa gan domāju,ka neviens neatteiktos un prieks būtu neviltots.

vahaidote      Meitenes nedāvini noteikti, jo 45 gadi galu galā nav nekāds mazais vecums, ar 3 var sirsniņa neizturēt un potences ar var likt par sevi manīt, tā kā var sanākt, ka nevis pasniegsi super dāvanu, bet iedzīsi vīrieti kaunā vai vēl ļaunāk kapā! /tas no pieredzes, ja kas/ 2013-02-07

_Avia_      Lidojumu ar paraplānu, tas gadījumā, ja Tev idejas ir aptrūkušās, daudz dažādu dāvanu iespēju, padomu ir internetā.. (google, pačukstēšu priekšā) un nebūs tad jāklausās visādi sexistu padomi, kuri te pa lielam sēž, un nedabū, jo visas tēmas tur tik ap to vien grozās, lai Tev veicas! ;)
Paraplāns arī būs... laba atmiņa, piedzīvojums??? Nv arī pārāk dārgi, lidojumi ir pieejami vairākās Latvijas vietās! ;)
2013-11-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu