Kas var būt veselīgāks par tiešiem jautājumiem?

Uzprasīju vīrietim-vai tu mani mīli.Saņēmu atbildi-nē,mana sirds ar Tevi nerunā un es negribu par tevi rūpēties.Nu,viss skaidrs.Nav īstais.
Un tā arī nesapratu,kam tur bija jābūt grūtam,visi man stāstīja,ka tas esot tik grūti un tā.Ne,sūda nav grūti,ja tā drīkst izteikties.

liela_meitene      kad tevi mīl, tev jautājumi nerodas. punkts.

Deisa      Par veselīgiem jautājumiem veselīgākas ir atklātas atbildes, taču tās nereti liek šaubīties. Pati esmu pieredzējusi, ka saņemu atbildi, bet tik un tā nenoticu, jo darbības it kā ir pretrunīgas. Ar laiku sapratu, ka teiktais tiešām bija patiess, vienkārši cilvēks noslēgts un nemāk, nav gatavs to atklāti paust, izrādīt (ne par izrādīšanos runa). Un jau atbildēšana uz jautājumu vien bija priekš viņa paša WOW atklāšanās.
(ot tā mēs sievietes vīriešus nenovērtējam un tad brīnāmies, ka viņi noslēgti. Esmu pelnījusi pērienu)

_Krasula_      Saka, ka par mīlestību var spriest pēc pāris gadiem. Līdz tam tikai par iemīlēšanos. Tomēr, ja pēc 3 mēnešiem gulta ir vienīgais, kas abus saista, tad maz ticams, ka tur kas radīsies. Es gan neuzdotu šādu jautājumu, bet izdarītu secinājumus atbilstoši saņemtajai attieksmei, darbiem utt.

tool      Cepuri nost puisiesha priekshaa. Atbildeet uz sho sviestaino jautaajumu ir reaala mociiba, jo meitieshiem tas ir taads bla, bla, bla vaardinjsh. Vecis, savukaart, jau to sasaista ar vel citaam lietaam, t.i. domaa kompleksaak.
Taapeec jau dzheki taadus jautaajumus, parasti, neuzdod. Un ne jau aiz baileem sanjemt autores aprakstiito atbildi.

vilks28    1 tu pēc pirmā seksa vienmēr uzdod jautājumu ,vai tu mani mīli? No pārāk daudziem tiešiem un stulbiem jautājumiem, var rasties vēdera aizcietējums.

selnija_      Ir jājūt, kad var uzdot tiešos jautājumus un kad ne un kam vispār. Ne katrs to var uztvert adekvāti. Vispār tiešums kā tāds bieži vien tiek uztverts savādāk.

rudaa_lapsa      Puikiņam bij ērti...et nu tagad viņa puņķošanās pa dzērumu tiešām nav vairs Tava problēma... bet vissūdīgāk ir, kad vecis acīs skatoties, klaji melo...
Nevaru iedomāties, kurai normālai sievietei Attiecībām būtu vajadzīgs staigājošs vibrators, jo Attiecībām gribas jau vispirms Cilvēku un Emocijas... Ar vibriķi tas diez vai iespējams...

Deisa      >izmainas_tava_dzivee (2013-02-14 11:45) jautājuma autora komentārs
Man koncepcija ir pavisam cita-mīlestība ir patiesa interese par otru cilvēku.<
Tā ir ļoti virspusēja tā vārda uztvere. Tad kapēc nejautāt tieši - vai tev ir patiesa interese par mani? Mīlestība tomēr ir visai stiepts jēdziens un vīriešiem lielākoties šis jēdziens ir krietni vien dziļākām jūtām saistīts kā vienkārši ar interesi un vēlmi kopā laiku pavadīt. Un tās dziļākās jūtas nerodas uz sitiena. Iespējams tieši autores pavieglā attieksme neļauj vīriešiem uztvert viņu dziļāk.

doma23    1 Īsta mīlestība ir jājūt, jā sievietes vēlas dzirdēt vārdus, bet es savas 21 kopdzīves laikā dzirdēju no vīra, ka mani mīl septiņas reizes, un bija arī kad draugs teica vai katru dienu , ka mīl mani, tas notrulinās, jo to es nejutu... nu tā nu ir ...

liancite      Mīlestība runā bez vārdiem...
http://onlinefilm720hd.ru/love-lives-for-three-years/

wolands      Tieši jautājumi par neskaidrām lietām nekad pie laba gala nenoved. Sevišķi, ja atbildi uztver nopietni. Vai tu mani mīli - ne tikai gala stāvoklis nav nodefinātes precīzi (kas vienam mīla, otram būs knapi draudzība), bet arī ceļš uz šo nenodefinēto stāvokli ir analogs - tobiš, piemēram, ja ej no Maskavas (nemīlu) uz Rīgu (mīlu), tad kad precīzi Tu vari dot apstiprinošu atbildi uz jautājumu - vai esi Rīgā? Kad tiec pāri pusceļam? Tiec pāri Latvijas Robežai? Salaspilī? Maskavas forstatē? Jeb tikai pie centrālā pasta? A kas, ja Tu dzīvo Mārupē? Tad nekad nevar teikt, ka esi Rīgā? Vienmēr jāatbild - ne, neesmu?
Šajā sfērā visi jautājumi un visas atbildes uz tiem ir tikai izjūtu spēles un kā tādi tie arī jāuztver .

TOPLESS_EZIS      Grūtāk ie tieši atbildēt, nekā pajautāt....
Īpaši atbildēt cilvēkam, kurs psiholoģiski nav gatavs saņemt atbildes, kas viņu neapmierina...

hefny      tiesī tā,edmund, tieši to jau sieiets juta un tāpēc pajautāja,lai precizētu; šis nerūp´jās un vissbija pavirši,ienaldzīgi, bez dedzības, aizrautības,bez sirds..utt.....noskaidrija, un tagad var izlemt-padzivot tā-kopā seska dēļ,kamēr pati atrod citu-mīlošu....... 2013-07-19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu