Kāds ir vidējais vienas laulības ilgums?

Ja paņem, ka vidējais vienas laulības ilgums ir 7 gadi, un pirmo reizi apprecas tā ap trīsdesmit, tad var nodzīvot vismaz trijās laulībās... tomēr jāsaka, ka katram ir sava mēraukliņa...

Marija_Anna    1 1=20 gadi

kaskaade      Nule presē lasīju, ka vidējais laulības ilgums elvē ir 7 gadi.

vis_vis_vis      Mana 38!!!!Un nupat liekas, ka drīzumā iestūrēšu otrajā:)..Tā, kā , daiļās dāmas, viss notiek! Arī krietni pēc piecdesmit:)

meklejumos      kontrol_skupsts
Vecā paaudze nedzinās tik izteikti pēc mantības un sapņu partneriem, vairāk dzīvoja realitātē, spēja ģimenes vērtības turēt augstāk par izpriecām. Katra sīkuma dēļ neskrēja katrs uz savu pusi, bet tas jau no audzināšanas atkarīgs, ko bērns savā ģimenē redzējis, tāds būs viņa ģimenes modelis, vismaz tuvu tam noteikti.

kontrol_skupsts      Meklejumos-Un kada tam tagad nozime? Laiki mainas...mainas cilveki. Un ja ta pati veca paaudze beigas tomer paskiras,tad kada jega ciest entos gadus ar nepiemerotu partneri?
Un tagad ari ilgstosi turas kopa tie pari kuriem ir problemas sadalit mantibu.Ertak dzivot kopa ,bet atsevisku dzivi.Un ta ir liela problema.:))

sauliite67      viena un 20 gadi.!

lubs      Viena laulība,28 gadi.
Bet nu jau trīs gadus dzīvoju civillaulībā,oficiāli vairs precēties netaisos.

ApartamentiEspana      un shis laikam ohoieshiem skaitas´´gudrs jautajums´´. mda. Lauliba var ilgt no 3men. lidz nave jus shkirs, bet tas neko un ne par ko neliecina. Taa vietaa lai apceretu citu laulibu, bidi, ka nu labak savu privato un socialo dzivi, meit.

limonija      Viena - 25 gadi,sudrabkāzu vietā - šķiršanās...:( Manai paaudzei kaut kā ļoti raksturīgi - izaudzina bērnus un izšķiras...

krasotaajs  1   Kopā bijām 20 gadus, 17 laulībā nekko nemainīja! Es gan gribu savu sievu!! mēs taa bijām piešāvušies!

NARINJA      ...nu,WOTT!..petiijums nr.1..tiem, kuriem paari par 10, saak kaut ko mekleet sabiedriskos portaalos, diez ko?;)))

janisb      Starp draugiem un paziņāma - vai nu 20+ vai 3..5 gadi kā nu kuram paveicas/nepaveicas...

Spoguliitis      Gados? Cita meeraukla! Viennoziimiigi!

Maxx      no 1991. gada....vēl turpinās:)

mikelits      saliec abuss vecumus,un izvelc kvadrātsakni,vajadzētu būt.godīgai laulībai.

mazaiss15      Man ar 25 gadi,bet ta isti vairs nestimeja gadus 5,kamer nobriedu,ja nebus labak tad savadak jau nu noteikti! Pazinu loka.....sakot ar 20......

JurisK      Videejais ciipars shai gadiijumaa neko nenoziimee.

panaceja      :)) vidējais laulību ilgums ir ļoti individuāls rādītājs, kas nekorelē ar vidējo mīlestības un seksa sastopamības biežumu populacijā.

mieru_tikai_mieru      viena, 20 gadi. Un nekāda cita vidējā cipara nebūs, jo otrreiz tādu muļķību netaisos darīt :)

GreyAlien      WTF realy WTF, it kā iepazīšanās portāls, bet puse lielās ar savas laulības stāžu, un ko tas liecina par laulības institūciju, ja šī puse no publikas te ganās lai iepazītos vai vismaz būtu ar ko pakomunicēt?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu