Palīdzam nelaimē nonākušajiem :((

Man ļoti sāp sirds par notikušo nelaimi ar jauno hokejistu Kristiānu Pelšu - visvairāk žēl viņa tēvu, kurš visu mūžu veltīja tikai dēla izaugsmei un attīstībai.
Te var noskatīties sižetu ar kādu mīlestību Kristiāns izsakās par tēvu:
http://sportacentrs.com/hokejs/04092012-pelss_par_teva_lomu_karjera_laiku_kanada_

Tagad tēva dzīvei zudusi jēga! Lūdzu palīdzam visi, kuriem tas iespējams!
Ja vēlaties palīdzēt izveidot Kristiāna Pelša piemiņas vietu Preiļos, aizsūtam palīdzību viņa tēvam.
Einārs Pelšs
LV46UNLA0026007702057
190660-12160

Alkaps (2013-06-18 05:30)      Simona, jaasaka godiigi, ka es iisti nepiekritiishu faktam, ka Teetim tagad jaasuuta nauda. Pirmkaart tas saapes nemazinaas, otkaart viss drizaak ir racionaali jaizveertee situaacija. Lai cik man pasham tuvs ir hokejs, un lai cik Pelss pats likaas riktiigi feins puika. sheit ir neliels BET. Ja novads kuraa vinjsh uzauga un treneejaas, grib uzlikt vinjam pieminekli, statuju, tas ir tikai un vieniiigi apsveicami. Un es domaaju, ka tas arii savaa veidaa izplatiitu shaa novada vaardu lloti pozitiivaa noziimee. Jo spriezhot tikai vieniigi un galiigi peec lasiitam intervijaam, un video intervijam pusim piemita burviigs optimisms, un kad bija jaanes Lavijas vaards pasaulee vinjsh to dariija ar 1000% atdevi. Lai kaa tas izpaustos, speleejot Latvijas izlases kreklaa, vai speeleejot arpus LV. Savu dzimeteni shis dzeks nekad neaizmirsa, ko vareeja saprast gan peec vaardiem, gan peec darbiem. Bet shinii gadijumaa jaasak kaa ir, ja kaadam ir iespeeja un velme paliidzeet matriaali, tad hei SUPER. Bet tam nevajadzeetu but gluzhi pienaakumam. Jo ne Karlim Skrastinam, ne Sergejam Zholtokam, gjimenes peec trageedijas neprasiija, hei sametaties. Un buusim taisniigi Kristians shiem abiem vareetu tikai uudeni pienest, ja saliidzinam sasniegumus sportaa.

Lucy (2013-06-18 08:53)      mutiska līdzjūtība nav slikti,bet nedomāju,ka viņam vajag lai katrs nāktu uz draugiem un klanītos!
Nu par naudu beidziet,viņam tā nav vajadzīga,autore nedaudz šauj pāri malai nudien!!!:))

marmorakaraliene (2013-06-18 10:14)      Sirds par notikušajām nelaimēm sāp simtiem vecāku, arī man - mana meitiņa 2001. gadā zaudēja dzīvību, kā tagad moderni teikt, šausminošā autoavārijā. Precīzāk būtu teikt, ka viņai dzīvību atņēma bezatbildīgs autovadītājs. Es to pielīdzinu slepkavībai! Tajos gados OCTA limits bija 400 ls bērēm, un viss. Vēl izdevās piedzīt naudu kapavietas iekārtošanai, ko vainīgais maksāja vairākus gadus pa 10 latiem mēnesī - tas saucās tiešie zaudējumi. Bet mans bērns gribēja dzīvot un nekāpa mašīnā ar domu izdarīt pašnāvību (manas domas - K.P. izdarīja pašnāvību, t.i., nodarīja saviem vecākiem sāpes mūža garumā apzinīgi)!

Par naudas vākšanu vēl pirms bērēm - šo sludinājumu ievēroju, ja nemaldos, jau aizvakar - nu nezinu, nezinu, laikam katram jāatbild savas sirdsapziņas priekšā, es to nevarētu! Lai cik man sāp vēļ tagad pēc divpadsmit gadiem pēc traģēdijas.

gravieris (2013-06-18 10:21)      Tas ir neiedomājami sāpīgs pārdzīvojums Kristiāna tēvam,/c/.Vai ziedojumi šo sāpīgumu likvidēs?domāju,ka ne.Autorei iesaku nemesties visām pudelēm par korķi.

Tessa (2013-06-18 10:46)      fuj. kads grib iedziivoties uz nelaimes rekjina. kauns.

mieru_tikai_mieru (2013-06-18 12:57)      neticu, ka nauda, pat ļoti liela nauda, spētu mazināt vecāku ciešanas.

av2 (2013-06-18 15:40)      jautaajums, ne par naudu. Kaapeec ta iisti leeca? Kas bija noticis??
Kas vispaar var taads notikt, ka jaalec buutu?????????????

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu