40+

mana profila apskates statistika vēsta, ka pārsvarā ap 80% manu anketu apskata sievietes 40+ vecumā, kas laikam šeit vairumā, ņemot vērā, ka mums ir šāda 40+ gadnieču pārprodukcija, vai nebūtu lietderīgi Latvijas valstij izstrādāt biznesa plānu, un liekās 40+ gadnieces eksporēt uz Indiju, kur sievietes trūkst, tad nabaga indāņiem nebūtu jāvaro angļu tūristes, un valstij arī atlektu kāds latiņš un pats galvenais liekās 40+ nebūtu vientuļas un neizmīlētas, jūsu domas?

jozolsen      Pakar...nevajag izplatīt dezi..Indijā tikai labās meitenes precas vagināli nevainīgas,bet aktīvi lieto cita veida dažādos sexus līdz un pēc kāzām..Pārējās meitenes precas jau vainīgas..Tur sievietes vēl arvien klausa vīriešus..Tur vēl arvien ir darbojoši Falla tempļi..Tur ir sexuālā ku;tūra un zināšanas,pielietojums..Mūsējām tur nav ko darīt ,ar saviem aizspriedumiem,nemākulību,nezināšanām,neprasmēm...Tā ka Kārli dabūsi vēl piemaksāt ,lai exportētu.Kā pasakā ,par princesi piemaksā pusi karaļvalsti..

raima      Ļoti atvainojos, ka paskatījos jūtīgā indivīda profilu- gribējās uzzināt kura vecumposma krīze skārusi. Laikam novēlota pusaudžu, līdz ar to- smaga.
Veiksmīgi iziet no krīzes, godam un ar cieņu sagaidīt nākamo!

joiner      :D He, he ... samejos:) šķiet, tevi pašu jāsūta uz Indiju;)

selnija_      Nespļauj akā, pats būsi pensionārs , ja būs lemts...

mideea      Un diez uz kuru valsti sūtīt 40+ gadniekus vīrelīšus? Kas negrib strādāt, pie katras iespējas meklē kā varētu "uzsēsties " uz kādas 40+ gadnieces ( kura jau kaut ko tomēr ir nopelnījusi savā dzīvē ) kuri negrib rūpēties par saviem pēcnācējiem, nespēj rūpēties par sievieti- cienīt to ....kuriem nav elementārās inteliģences un takta sajūtas |? Kuri runā rokas kabatās iebāzuši, kuri uzstāda tādus pieprasījumus, bet paši sen nav spogulī paskatījušies un daži pat savu krāniņu neredz bez spoguļa palīdzības .....uz kuru valsti tādus sūtīt " pāraudzināt " ?:)

_AVEI_      Ko nu muldi! To pasu var teikt par viriesiem!

_Biezaa_oome      Torpeedinj, nu nomierinies vienreiz.

tiu    1 Nekad nebiju dzirdējusi, ka stulbumu mēra Kārļos!

Samila      PS vispār jau Indijā nedzīvo "indiāņi"... nu tas tā ;)

caca_kaca      tak lai pukam statistikas reitings celtos, paskatīšos arī es[sirds drapes pa kreisajai rokai meklē, kad skatīsies manu anketu]

Pakaritampu      jozolsen,
Tu runā par lielo pilsētu progresīvo jaunatni, bet pārējā Indijā joprojām viņi stingri turās pie tradīcijām. Un falliskos simbolus viņi pielūdz auglībai un lai dzimtu dēli, nevis izpriecām pirms kāzām:)

Deisa    1 Un vēl varētu ierosināt bābiskos 20, 30 gadniekus sūtīt uz Ķīnu, tur transvestīti cieņā.

lacrima      Ah, tad jau jāskatās vien būs tā anketa arī man, pensionārei..

Tessa      te kads dakteris ir? izrakstiet tak kads vinjam nervu drapes,citadi mokas jau kuro dienu.

Lucy    1 nepasūti statistiku i neredzēsi,kāda vecuma lūr i gulēsi mierīgi.
Par tavu vecumu iesmaidu,lai,kā tu te ņemtos,tāpat skaidrs jauns zellis jau te tā neņemtos,bet katram savs,lakam jau tu no šitā visa gūsti orgasmu:DDD
Tiešām kapēc tu satraucies par tantem manā vecumā,ja ir jauniešu portāli kur varētu mierīgi čalot ar ´´vienaudžiem:´´))))))

_Biezaa_oome      Es veelreiz prasu lieliem burtiem - kursh veel nesaprot, ka Kaarlis ir Torpedushka, kuram nebuut nav 30 gadu, bet krietni aiz 50... UDS... ;)

kokote      Tad kad autors izveidoja profīlu, viņam bija 58 gadi, tad lai tik priecājas, ka 40 gadnieces vēl pieveŗš uzmanību, ginekoloģiskais šovinistu āksts.

bubucis_agucis10    1 kurš Tev ir devis tādas tiesības aizskārt sievietes,visām mums kādreiz būs 40 un 40+ne Tu izlemsi kur viņas jāsūta,tad jau Tu savu māti arī varētu notirgot kādai mazpazīstamai uz (izmiršanas robežas-ciltij
man domāt aiz šī nika sēž iedomīgs,pamests,nenovērtēts tipiņš,kuram ir pamatīgi pāri nodarīts, un visticamāk tā nežēlīgā ir bijusi tā pati40+,bet ne jau visa cilvēce pie tā ir vainīga

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu