Ko iesākt ar krācēju?

Bērnībā, kad vasarās dzīvoju pie vecvecākiem, abi (ome ar opi) bija krācēji un man bija bail, bet, ja iemigu, tad krākšana netraucēja. Tā nu dzīvē sagadījies, ka esmu tikusi pie krācēja un, ja nepaspēju iemigt pirmā, tad ir traki. Nākamais posms ir ap 5.00 no rīta, kad miegs tāds caurāks. Zinu, ka vēl varu 1.5-2 stundas gulēt, bet iemigt tā pa īstam nesanāk. Ir izmēģināti elkoņu paņēmieni, bakstīšana ar ceļiem, griešana uz sāniem un arī skaļa lūguma izteikšana, bet posmā no 3-33 elpas vilcienam šis atkal krāc. Var jau mēģināt uzsēsties uz miega zālēm, bet, ja nu pēc tam kļūstu par atkarīgo? Brīžiem smiekli nāk, bet brīžiem izmisums pārņem. Padalaties kā tiekat galā ar blakusguļošu krācēju? :)

never_pa      draudzene par šo lietu interesējās, jo pati ar savu krākšanu traucē citiem gulēt.
ja nekas nav darāms operācijas ceļā, tad esot speciālas maskas ar skābekļa padevi, kuras uzvelk ejot gulēt. īsāk sakot - jāinteresējas pie dokiem.

aroganis      Ievas Veselībā ir aprakstīts kā tikt galā ar šo- bet pamatdoma jāatrod pareizā poza, lai mēle nekrīt nepareizā leņķī

kuks10      Varbūt vajadzētu aiziet pie lora..man bija problēma līdz Linezerā izoperēju ..tanī laikā sanāca vēl par valsts naudu,bet pašlaik nezinu..cena kaut kur ap 250.ls.!!!p.s-nekā nav tur nav bīstama ,otrā dienā braucu uz mājām..?!)))

morpheus    1 Tā ir tīri medicīniska kondīcija un tā ir jārisina, parasti ķirurģiski.
Štrunts par troksni, apdraudēts ir pats krācējs, jo skābekļa padeve smadzenēm var tikt traucēta. Mēlīte aizkrīt kaklā uz elpceļiem, augslejas nav stingras, vaļīgas un nenotur mēlīti uz vietas. Operācija vienkārša, bet nezinu vai pie mums veic.. Ieliek augslejās pāris elastīgus, pet stingrus tā kā plastikāta stienīšus, burtiski milimetru vai mazākus un nostiprina augslejas..

undina      neviena vērtīga padoma,,,var pamēģināt smiltsērkšķu pilienus,desmit vakarus pa pilienam degunā,,,,un arī aptiekā var pajautāt,,

vienkarsi_mes      var meģināt pacelt kājgali mazliet augstāk tad būtu jāpārstāj krākt.vai arī ja sāk krākt tas nozīme ka nav ventilācijas skaties vai pauti nav priekša pakaļai ja ir paņem nost bus ventilācija nebūs krākšana))

karbonaade      Man arī ir krācējs - tāds 12 kg spalvainis. Bet tembrs kā baritonam :D
Pieredze - es vairs viņu nedzirdu. Arī pa dienu tas an ir tkai tāds fona troksnis. Viņš gan pārsvarā guļ kājgalī vai uz grīdas. Ja pielien pie auss, tad gan ir grūtāk.
Puika gan dzird viņu cauri sienām un iet pa gaisu - nevar aizmigt, krīt uz nerviem utt.
Kā es smejos, viss atkarīgs no mīlestības lieluma :)
Bet, ja nopietni - varbūt patiešām ir vērts dakteri apmeklēt.

Capis      Iegādājies trokšņu slāpējošas austiņas...tik vienkārši.. 2017-03-25

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu