Nopietni par dzīvo ūdeni...

vai tiešām tas ir brīnumlīdzeklis daudzām kaitēm, attīra organismu atjauno tā funkcijas likvidē grumbas , likvidē celolītu , asins riti uzlabo ...

rudzupuke26 (2014-04-14 22:28)      Ik pa laikam parādās kāds brīnumlīdzeklis, nav tikai dzirdēts,ka kāds lietotājs pie mūžīgās jaunības ticis.

Spicis (2014-04-14 22:47)      Jep! Pasaku grāmatas pilnas ar dzīvā ūdens labo īpašību slavēšanas, bet slimnīcās uzdarbojas nejēgas, jo tieši tur vājniekiem vakaros varēja iedot pa čariņai dzīvā ūdens - lai veseļojas, bet nē - pazudīs konverti.
Nesen piedāvāja (reklamēja) iegādāties diētisko ūdeni Marina (...diētiskajam ūdenim nav nekādu blakusparādību un to var lietot kopā ar medikamentiem), bet Pārtikas utt. dienestests to izbrāķēja, jo ražotnē bija daudz PET pudeļu, korķīšu un etiķešu, tak ūdens izcelsmi nevarēja ne uzrādīt ne paskaidrot. Ir dzirdēts, ka ūdeni dauzot ar elektrību tā sadalot dzīvajā un mirušajā (tas, iespējams, smird).
Fakts ir, ka bez ūdens - ātri pagalam.

JurisK (2014-04-15 01:51)      Netaa ir aprakstiitas vairaakas dziivaa uudens ieguushanas iespeejas - eksperimentee! man slinkums. Maajaas dzeru avota uudeni, avots gan diezgan diivains - taalaakajaa diikjiitii nekaadas dziiviibas, bet uudens garshiigs un saglabaajaas briinishkjiigi.

etc (2014-04-15 09:52)      Parastā ūdens īpašības un garšu lieliski uzlabo spirta piedeva līdz 40%. Dzert nelielos daudzumos neatšķaidītu, bet nepārdozēt!

Spicis (2014-04-15 13:21)      vienss, atceries reiz! Nav cita dabīga spirta kā tikai raugu sēnīšu ekskrementi. To iesākumā izsaldēja, vēlāk destilēja, tad rektificēja (lai palielinātu "patiesā labuma" koncentrāciju) - pretēji japāņu tradicionālajam Sake.
==ekskrementi==
fekālijas;  izkārnījumi;  izmetumi;  mēsli
Avots: letonika.lv

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu