Kas jums patīk rudenī? :)

Kas jums patīk rudenī? :)Pēdējās dienās dažos cilvēkos ir jūtamas skumjas (citam mazākas, citam lielākas) par aizejošo vasaru, bet patiesībā takš rudenim ar ir savi labumi :)

Tad nu kādi, jūsuprāt, ir rudens plusi attiecībā pret citiem gadalaikiem?

inito4ka (2014-08-25 00:37)      ...patīk rudens!!!! Krāsa,smaržas //// it sevišķi,kad lapas sabirušas.... staigāt šļukājot kājas... nu tjip kā bērnībā :))
man karstumā bija grūti-patīk svaigs gaiss. Pavasarī arī ir gaiss , bet nav to aromātu tik daudz ,cik rudenī,,,. baigi patīk rudens :) un ja vēl līņā un zibeņo,,bet sēdi pie kamīna... fantastika :)

JurisK (2014-08-25 02:11)      Patiik rudens - gladiolas pirmskolnieku rokaas, aaboli, kraasainas lapas, zemee chaukstosho lapu smarzha, novaakts kartupelju lauks, salna saulainaa riitaa. Nepatiik rudens - kaili, slapji koku zari, dublji, dreegns lietus, tumshas dienas.

Samila (2014-08-25 07:17)      Man patīk rudens :) ar visiem iepriekš minētajiem labumiem. Esmu izteikta siltummīle, bet mainīgs laiks padara dzīvi interesantāku.

Fargo, sievietes arī karstās vasarās ir romantiķes! Tikai neviens neuzdod jautājumu, vai Tev patīk vasara, tas ir pašsaprotami :)

elsa (2014-08-25 08:35)      Tā kā esmu fanātiska sēņošanas entuziaste, tad viennozīmīgi tāpēc patīk rudens. Citādi man jau šobrīd ir par aukstu.

Deisa (2014-08-25 10:25)      Mani plusi:
Gandarījuma sajūta pēc ražas talkas
Gardās sēņu mērces
Apziņa, ka zāle vairs nebūs jāpļauj
Viena superīgi pavadīta diena ar ģimeni Siguldā, Turaidā
Krāsaino lapu fotosesijas
Segas mīkstums un patīkamais siltums ienākot no āra.

p_p (2014-08-25 13:34)      Patīk rudens - pēc "vējainās" vasaras atgriežas kārtība un harmonija visās lietās.

av2 (2014-08-26 09:56)      kraasas. Un ka nav vairs karsts.

limonija (2014-08-26 19:39)      Patīk tas "pārmaiņu vējš", kas gaisā...Jauni projekti, mācības - skola daudziem atsākas, studijas, dažādi kursi - dzīve kļūst tāda nopietnāka, piepildītāka - vasaras liderīgais noskaņojums aiz muguras(nevar jau mūžīgi lidināties):D Svaigu gaisu mīlu, pirmās salnas, rasas pilnos zirnekļu tīkliņus ceļmalās...Trauksmes sajūtas vairs nav, kopš skolā nestrādāju, bet prieks par bērniem ar puķu pušķiem 1.septembrī, par sapostajām učenēm arī:D Nesaprotu tos mūžīgās vasaras tīkotājus - gadalaiku maiņa , manuprāt, piešķir dzīvei lielisku smeķi:)

Lucy (2014-08-27 09:32)      Man gadalaiks ir vasara,kuras šogad praktiski nebija,tās pāris nedēļas tik:((
rudens ir bagāds laiks ar dārzeņiem,augļiem un kur vēl meža veltes,sēnes,ogas,tas laikam arī viss,kas man patik rudenī,nu,jaa vēl tās skaistie lapu paklāji,tie patīk,bet skumjis ir gan,jo priekšā būs auksta,barga ziema,tā sola:((( pīlādži jau ir sarkani un daudzzzzz

Līdzīgi jautājumi
Ko Latvija apskatit rudeni? (10 atbildes)Iesakiet kadas interesantas rudens pukes dobei? (9 atbildes)Rudens. (16 atbildes)Vidzemes skaistakas vietas rudeni (8 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu