Multivārāmais katls

Modernā laikmetā,modernas lietiņas.....ja atklāti,patīk visas tās mantiņas,kas atvieglo pie plīts tupēšanu,skatos tās reklāmas par tiem katliņiem,saliec,aiztaisi un gatavs! Doma,varbūt sev uzdāvināt? mīļās saimnieces un saimnieki,padalaties pieredzē un iesakiet....kuru labak iegādāties.

daimond (2014-12-22 07:17)      To vajadzēja lietot līdz ´universālajam´ tarifam...:)

Vucis (2014-12-22 08:05)      Jā, ir labs.
Tā jau nu gluži nav, ka samet visus ingredientus, aiztaisi vāku un pēc laika - WAH! WAH! Bet ir minimums šmuces un maximāls prieks par garšīgu un veselīgu ēdienu.

spradzite1984 (2014-12-22 08:16)      Man ir philips katls-esmu sajūsmā;

zebra27 (2014-12-22 08:27)      kāds tas filips? Ko viņš prot? Pastāstiet kārtīgi:) lūdzu:)

aivuks6 (2014-12-22 08:47)      Un kādi mīnusi? Cik vērtīgs ir šis ēdiens, kurš ilgi pēc pagatavošanas var "uzkavēties" siltumā? Kāds ir pārklājums? Tefals?

spradzite1984 (2014-12-22 09:06)      Nju nez-nekas nepiedeg, viss sanāk garšīgi; vāru putras, zupas, cepu omletes, kūkas, tvaicēju, plovu taisu, ievārījumu vāru, jogurtu pati taisu-ir atliktais starts-vakarā ieberu pārslas, bik ūdeni-no rīta brokastis jau gatavas; Piemēram mannā vārot-pat nemaisu-nekas nav kunkuļos un pienu nepierauj; Nav 3 katli un vairākas pannas-viss notiek vienā katlā;

abols23 (2014-12-22 10:01)      Viss mums apkārt tiek elektrificēts...bēdīgi.Esmu ievērojis,ka profesionālie pavāri gatavo ēdienus uz uguns.Piemēram vārīts ūdens elektr. tējkannā nav strukturēts - nedzīvs!Tatad arī ēdiens zaudē enerģētisku vērtību.Garšīgs ēdiens ir tad,ja produktā ir saglabāti makro un mikroelementi,tātad termiski apstrādāti līdz 45 grādiem.
Ja mēs vēlamies mazāk laika pavadīt pie plīts un lietot enerģēt.mazsvarīgus ēdienus,tad jā,elektr.vārāmais katls ir ērts.Es ēdienu tvaicēju vai sautēju uz mazas uguns liesmas.

dogville (2014-12-22 10:12)      Ir labs,bet domaaju,ka no cenas atkariigs...Biezpiena sacepumi ekselenti sanaak...vispaar tiem,kuri grib tvaiceetu eedienu...maziem beerniem ideaali.

Lucy (2014-12-22 10:15)      Esmu aplūkojusi to štruntu un par brīvu velti man to nevajag!
Es apbrīnoju tos kuriem ir parastā plīts,uz tās gatavotais ēdiens ir garšīgs un + māja silta.

eksim_braalis (2014-12-22 10:57)      Ot, paskaidrojiet man, onkulim no laukiem - vai tad visas zufes tai katlā var vārīt? Tak gaļas zupās, uz parastas uguns vārot, gaļu sākumā nošūmē un tad jau tālāk visu pakāpeniski liek klāt, aber kā tad tajā modernajā katlā, kur visu zufes saturu uzreiz saliek iekšā, kad tā šūmēšanās notiek?

dogville (2014-12-22 11:16)      Lucy,man ir jauna malkas pliits un cepeshkrasns ar stikla durtinjaam.Multikatlu lietoju,kad pazinjaam dviinjus pieskatu...beerniem-ideaali!Putras,tvaiceetas saknes sanaak perfekti un var visu laiku uztureet siltu,vai iet pastaigaa,bet uzlikt uz konkreetu laiku,lai,atnaakot,pusdienas gatavas.

Vucis (2014-12-22 11:32)      Cik vērtīgs ir šis ēdiens, kurš ilgi pēc pagatavošanas var "uzkavēties" siltumā?
-------------------------------------------

Kādēļ jāglabā siltumā? Uztaisa un ceļ ārā. Var salikt produktus un uzlikt atlikto startu uz laiku, kad nāc mājās no darba. Viss svaigi kukinēts!

Zufes sanāk vnk ekselentas: dzidras, dzidras bez noputošanas. Nemāku izskaidrot, kādēļ tā.

Multivārāmais katls cēlies no rīsu vārāmā katla, krievi izdomājuši, ka tajā var taisīt viskautko. Tad tas uzlabots līdz tādai versijai, kāds nopērkams šodien. Ēdiens tiek gatavots lēnāk kā uz uguns, vienmērīgi sildot gan no apakšas, gan sāniem.

Lucy (2014-12-22 12:26)      dogville es sen sapņoju par tādu plīti cepeskrāsni,kur var cepeti uzgatavot mmmm tikai man nav rūme kur to novietot:((((
Kaifoju laukos sēžot uz bluķīša iepretīm durtiņām vnk patīk tā malkas smarža:))

lazdarr (2014-12-22 19:53)      te nu manai pretiniecei jāpiekrīt 100 punktos: plīts ar sausu malciņu...un kāds "pīlē" sanāk gaļas gabals iepriekš sagaršvielots...Lēni lēnām karstumā dampējies- dabiski!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu