Neēšana

Cik daudzi mokamies vakaros, lai neviriātu ledusskapi, īpaši sēžot PA. ..kam ir raksturs, tik uudenī vakaru pastiept?

ne_meklejumos      Neēdu brokastis, vairāk par kafiju nespēju sevī iedabūt, kad esmu noskrējusies, vakarā ēdu ko gribas un neskaitu kalorijas. Miegs labs, tauklodīte neesmu. Lasu tās gudrās diētas un brīnos, kam sevi tā mocīt un ierobežos. Mana diēta, vairāk kustēties un neko sev neliegt, nekādu ierobežojumu.

limonija    1 Lai neēstu pēc pulkstens sešiem - vajag paspēt visu apēst līdz sešiem:D

iluuuzija      Lai nevirinātu ledusskapi vakaros, viss jāpaspēj apēst līdz vakara atnākšanai...

gunta7    1 nu vienkarsi pieradinaju sevi pec sesiem neest bet ja nu tiesam gribas var kadu mandarinu vai vel vienkarsak gurki

Vanesa15    1 Ja nevar paēst kārtīgas vakariņas pāris h pirms gulētiešanas, tad arī gramstās cauru nakti gar ledusskapi. Lielākoties jau visi šitie salātlapu un vegāndiētiķi, kuri netiek vaļā no bada sajūtas. Ar pliku zāli sāta sajūtu grūti dabūt.
Visi šitie mazkaloriju jorgurti ir draņķi pēdējie. Tie, kas zin kaut nedaudz no piena razošanas, zinās, ka dabīgs 0,5% jogurts kopā neturās, šķidrs un caurspīdīgs. Un lai dabūtu biezā konsistencē kā tas ir veikala paciņās, tam pievieno visādus biezinātājus, cietinātājus, stabilizētājus uttt... Nu kur šitādu draņķi ēst un čakarēt vielmaiņu... Baigi jau nu diētisks :D

Anciite    1 Kāpēc jāmokās? Šo es ne pavisam nesaprotu. Ir jādara to, ko gribās nevis sev ko jāaizliedz.

sisqo      Man atkal ir otrādi. Gribētu uzzēst kādus "liekus" 20 kilogramus taču nekādīgi neizdodas. Nevaru iedabūt sevī to vajadzīgo kaloriju daudzumu, un gatavot normālu ēdienu arī ir slinkums.

Kristine_78    1 Vienīgais prieks dzīvē, labi paēst .

Kests      Labākais veids, kā neēst pēc 6 ir - apēst visu līdz sešiem. 😀 2017-11-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu