Kas tie tādi ir Troļļi?

Bieži interneta vidē nākas kaut ko dzirdēt par tādiem radījumiem kā Troļļi.Tikai es nevaru saprast,kas tie tādi vispār ir.Kā var noteikt kas ir Trollis un kas nav.Kā Jūs atpazīstat šo pasaku personāžus?Kādas pazīmes piemīt Troļļiem?Prasu pavisam nopietni jo interneta vidē esmu nepieredzējis cilvēks.:)

ko_nu_vairs (2016-12-02 13:45)  1 2 Kad nav kontrargumentu :"ak tu trollis"!

Anxunamuna (2016-12-02 14:16)  5 4 paskaties spogulī bumbasķik .... un atbilde būs skaidra .

malva (2016-12-02 14:19)      Kas tie tādi, kas dziedāja
Bez saulītes vakarā -
Tie ir visi troļļu bērni
Pilnīgā bezsakarā...

ja pārfrāzē

Esari (2016-12-02 14:19)  2 3 Ļoti primitīvi, dažiem labpatīkas visus nosaukt par troļļom, kas ir "pret mani"...visi kas nepatīk ir troļļi...
..te, oho, novērota pamanīta slimība- es esmu labs bet vot tas tur ir trollis... :D

SMQALIS (2016-12-02 15:39)  1   Skandināvi sauc par Troļļiem,pie mums sauc par Rūķīšīem,Es teiktu iezemieši!Raksturos ļoti dažādi.Dažiem ir nesaskaņas ar cilvēkiem,bet tas tikai tāpēc ka nesaprotās ! Teikšu kā ir ,Man ir saprotamas nesaskaņas un vispār Viņi ļoti daudz man palīdz ir gājis raibi...........

fargo (2016-12-02 15:53)    3 oho.lv vairāk ir spamotāji - bieža viena un tā paša atkartošana. troļļošana, tas ir kas cits. ta vairāk ir nešana cauri. cita lieta ir fleimošana - vienu un to pašu argumentu atkartošana 10321 atbildēs, kuru pavada arī savstarpēji, personiski uzbrukumi.
kas attiecas uz autoru, tad tas ir vairāk kā veci rati. līdz apnikumam viens un tas pats iik iikk iik iikk, kā vecs rats pa ceļu stieptu savu dzīvību.

kwinta (2016-12-02 16:03)    1 To vajag pajautāt tiem, kuri te citus par troļļiem saukā.

Gripa (2016-12-02 16:07)  1 2 Te neviens nav trollis - aiz katra profila stāv dzīvs cilvēks. Tik jautājums - cik ļoti viņš vēlas, lai par viņu uzzina....
Bet Mavs no Zsvētku vecīša dabūs žagarus pa dupsi ! Nesmuki izsakās par sievietēm pēc 40.

ggarais (2016-12-02 20:28)  1   Trollis īstenībā ir Norvēģu pasaku tēls.Ir labās,troļļu ģmenes,kuras nes laimi un pārticību,un ir sliktie,tie parasti ir vientuļnieki.Norvēģi tic viņu eksistencei,un majās glabā troļļu ģimeni,suvenīrus.Spriežot pēc dzīves līmeņā, izskatās,ka tas darbojas.

Lince (2016-12-05 20:32)      Trolli ir tadi cilveka izskata mistiski teli.
Skandinavu mitalogija, tie ir neatnemama sastavdala.
Trolli dzivo kalnos, mitinas alas un sarga vertigus iezus, dzelzi, sudrabu un tamlidzigi.
Iskats maza auguma lielam ausim, lielam pedam kam nav pieci, bet tikai cetri pirksti.
Platas plaukstas un tapat ir cetri pirksti.
Mati peleki un gari, vaigi izcelti seja ar spicu noapalotu formu. Uzrauts liels deguns ar platam nasim. Izteiksmigi platas acis, parsvara zilas. Trolliem ir ari aste.

Rakstura, vini ir uzbazigi, loti zinkarigi, vienmer visur jabazas pa vidu.
Trolliem netik druzma, kas nav vinu pasu radita.
No cilvekiem izvairas, ir loti noslepumaini. Ja kadreiz izdodas satikt trolli, tad esat izvilcis veiksmes lozi.
Ja trollis nav mucis prom un esi tam ko davinajis, vari ceret uz kadu lielu brinumu preti.
Tas isuma viss, ko tev drikst par viniem zinat.

Nordman55 (2016-12-07 15:31)      Trollu pirmsaakumi ,lai cik tas beediigi neskan , saakaas Krievijaa , gadus 7-8 atpakal . Vinu uzdevums ir popularizeet kaadu valsti peec iespeejas visaadaam metodeem , pat ar meliem . Par trollu karali vareetu saukt biedru Zadornovu . Jaa , tieshi vinsh , caur savu humoru , visaadiem staastiniem , maaceeja krieviem piepuudereet smadzenes , un iestaastiit ka vini ir super tauta . Veikli manipuleejot ar krievu valodu , vinsh iestaastija viniem pat to , ka krievu azbuka ir visu pasaulu valodas pirmsaakumi . Tad paraadijaas arii raidijumi par kaut ko loti nosleepumainu , kas atrodas Krievijaa . Ja kaartiigi paskataas shos raidijumus , tad tur faktiski nekaa nav , paarsvaraa tikai pliki vaardi , skati no vestures , kaut kaadi fragmenti no visaadiem raidiijumiem . Peec taada principa var uztaisiit jebko par jabkuru valsti .
Ja paskatas You Tube , tur var redzeet trollu darbinus no Krievijas . Tur var atrast visaadus briinumus .
Lai neticeetu viniem ir vajadziigs tikai veselais sapraats un logiskaa domaashana .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu