Darbinieku atrašana Latvijā

Darbinieku atrašana LatvijāLatvija bezdarbs! Meklēju 2 pārdevējas jaunam veikalam, njus un nevar atrast, kur problēma atalgojums normals, darba laikas ari. .! ?! ?

HOUSE  1 6 Kur ir problēma, vai tiešām nav kādas apsviedīgas kundzes pensijas gados? Cilvēciņš būs pārlaimīgs saņemt papildus atalgojumu un cilvēks gados bieži vien ir daudz atbildīgāks. Nav jau gluži augstākā ranga...kā jums te pieņemts spriest par cilvēku, tad nu varbūt paši pamēģiniet, tas ātri ieviesīs korekcijas domāšanā.

avenekazene  1 3 Esmu piedzivojusi to, ka Latvijas darba devejs nespej saprast nemeja problemas.Devejs augstos plauktos, nemejs zemos....pa vidu bezdibenis, nesapratne.
Cilveku palicis maz....
Diemzel,apsviedigaas kundzes ari nodzitas kaa zirgi, vairs nejaudaa to, ko 40 gados....
Situacija viennozimigi bediga!

_Krasula_    3 Ja nevar atrast starp "savējiem", tad jāliek sludinājums citās vietnēs, piemēram, ss.lv vai kur citur.
Nav maznozīmīgs arī sludinājuma teksts-prasības un to pasniegšanas forma.

psychobitch    5 jaunais uzņēmēj, tad kā veikali iedalās zini? ko andelēsi - pārtiku, nepārtiku? no tā izriet, kādu kvalifikāciju darbinieki tev ir vajadzīgi, ne tikai dāmītes ar uzpumpētām krūtīm.. kā veidojas komanda, kā motivēt darbiniekus bez atalgojuma, jo no savas kabatas jau to neizmaksāsi, bet gan no nopelnītā, tas ir peļņas? apsviedīgas kundzes pensijas gados, jau pārbaudes laikā no veikala iznesīsi pa vienai vien ar kājām pa priekšu, ja pašas neaizbēgs ar sastūķētām kabatām... no smiekliem vārtos pa grīdu! pārdevējas darbs ir pats smagākais darbs Latvijā, ko veic sievietes, kurām ir ilggadēja darba pieredze un stabila nervu sistēma, noturība stresa situācijās un fiziskā sagatavotība, kā ugunsdzēsējiem un glābējiem... tas ir dzīvesveids, kas ar laiku izslēdz personisko dzīvi kā tādu, jo brīvais laiks ir naktīs, ko pavada gultā... vēl viņām ir jāuzklausa ar dzīvi neapmierinātie, kuri uzskata, ka ar savu nelaimi ar kādu ir jāpadalās un vēl jāuzaicina laipni uz šāda veida seansiem arī turpmāk, jo viņiem taču ir it visā taisnība... pēc šitā visa, kādai ir jābūt algai? pastrādā iesākumā nu pats, lai spētu novērtēt da jebkuru strādāt gribētāju šajā nozarē...

Jevpistinija    4 Lielā apģērbu veikalā, kur apgroza miljonus, nosaukumā divi burti, pārdevēja uz rokas par slodzi (+ - 40 st. nedēļā) saņem 400. Kad parādās sludinājums, rindām piesakās. Bonusu nekādu, tikai daudz maz pretīmnākoša attieksme darba laika jautājumos, jo tur daudz studentu strādā. Nekad neesmu dzirdējusi, ka viņi sūdzētos, ka nevar darbiniekus atrast.

Marija_Anna    1 Par darba meklēšanu , cv un intervijām varētu blogu sarakstīt . Tas par pusgada iespaidiem.
Secinājums - ne visās darba vietās ir zinoši personāla atlases speciālisti. Daļēji tāpēc vienu un to pašu uzņēmumu darba sludinājumi uz vienām un tām pašām vakancēm rotē pat veselu gadu.
Tā nu sanāca , ka darbs mani atrada. Ejam uz jauniem izaicinājumiem.

daris  1   Es arī par 2x lielāku atalgojumu nestrādātu par pārdevēju . Nu tas nav mans aicinājums.

CITAzebra    1 Piekrītu tiem, kas saka, ka nav normālu algu nekur! Izsūtot vaiāk kā 200 cv, divi ir atbildējuši, ka saņēmuši un izskatīs.
Kur ir tie darbi?
- cilvēki ir tur, kur normāli apstākli un adekvātas naudas:)

LaskovijMerzavec  1   Kur ir tie darbi - reāli IT sfērā algas sākas no 1K un vakances ir pa pilnam.

Ja neesi pats ieguldījis savā izaugsmē, tad protams čābīgi

Edg    2 Ir tikai viena izeja, ja nevari atrast, stājies vien pats aiz letes. Tur tajā vecajā un sapuvušajā Eiropā, kurai mēs jau sen kā cauri izskrējuši un kautkur Paragvajā atdūrušies, šitādās piparbodītēs saimnieki paši stāv aiz letes.
Bet pie mums kā jau īstā banānzemē atver ieskrietuvi ar trim galdiņiem, tā uzreiz vajag divus pavārus, trīs oberus, pilna laika grāmatvedi, direktoru-sagādnieku un saimniekam pašam par nekā nedarīšanu X5. Bet galvenais ka cilvēku nav kas to visu spēj apmaksāt :D

av2  1   lai LV ssanceetu par 500, ir jaabuut lloti labam veikalam, labam kolektiivam, un reaalai iespaajai darbaa karjerai. Punkts.
Cilveekiem ir jaadziivo, jaamaksaa reekkini, ir ggiemes , beerni, vecaaki veci utt. Padomaa pati, vai vareetu dziivot pat 500 ssodien, Latvijaa, ja veel Riigaa, tad...aizmirsti.
Taapeec priekss Tevis straadaas tikai tie, kam Tavs bizness buus pilniigi poh*ui , ar attieciigu attieksmi ;((
Normaali algai ir jaasakas ap 800 , videeji.Nav ko cept biznessu, ja nemaaki nopelniit !

Vaukskis    1 Jaa, Latvijaa ir apmeeram 10 % oficiaalais regjistreeatis bezdarba liimenis, piedevaam gandriiz puse no visiem- apmeeram 45 % darbaspeeka- nevar vai iipasji nemkelee , ko dariit, gadu un ilgaaku laiku. Taa kaa jaanjem veera, ka ne visi ir uzskatiiti, tad reaali -padsmit procenti ir diikstaavee, piepelnaas ar haltuuraam u.tml.
Paardeveejam tomeer ir gruuts darbs, bet tagad jau taas paardeveejas biezii vien ir saadas taadas jaunietes, nu, piemeram, kaa taas, kas straadaa vienaa norveegjiem piederosaa impulsprecju (aviizju, zjurnaalu u.c.) mazumtirdzniecibas tiiklaa, kas izpleties pa visu Latviju, ir ne tikai bez ilggadeejas darba pieredzes, bet meedz buut arii impulsiivas, aatri nogurdinaamas, saadus taadus komentaarus izsakosas, pat ja pirceejs neko nesaka un neeveelas dzirdeet citu viedokli, bet tikai luudz izpildiit vinja apmaksaajamo veelmi. Es domaaju, ka tur to paardeveeju viduu varetu aatri savangjot jaunas darbinieces savam veikalam, taa kaa vinju pasreizeejaa darbavieta dazam jau ir aciimredzami liidz kaklam un alga arii nav tik liela; cerams, ka Tavos veikalos mazaak intensiivs darbs, kas gan nenoziimee, ka paardeveejas taadeelj slinkotu !

Tessa  1 2 LaskovijMerzavec viedoklis 0 0 Kur ir tie darbi - reāli IT sfērā algas sākas no 1K un vakances ir pa pilnam.

Ja neesi pats ieguldījis savā izaugsmē, tad protams čābīgi 2016-12-06 23:03

es jau nesen neko uzrakstiiju, ka jus, it specialisti, talak par sava kompja sliekni neko neredzat. Tu uzskati, ka kjirurgi un arsti nav pietiekami daudz ieguldiijushi sava izaugsme? vai b/d audzinatajas? vai, varbut, ugunsdzeseji ir shvakaki specialisti par tevi? vai farmaceits aptieka, kur tu iepercies? interesanti, kapec tad cilveki masveida brauc uz arzemem? arii tas pashas medmasas, kuras ir kudiš gudrakas par tevi, jo vinjas prot vairak, neka tu. vienkarshi vinjam maksa maz. nolaidieties reiz tachu uz zemes. nezinu nevienus tik augstpratiigus citu profesiju parstavjus.

par temu. autors ta arii neko nepastastiija, kada sfera darbs, ka ar parstradatam stundam, darba liigumu un likumiem, plus vel raksta ar kljudam.
nu kadu tad nopietnu attieksmi vinjsh velas?
man viens paziistams stastiija par avu darbu: mums ir tads stils, te ir jadeg!! nu skaidrs, ka nemaksas neko :DD

fargo    1 09:18

vairums cilvēku, kuri "iet" uz IT dara to nevis aicinājuma pēc, bet naudas pēc. tā ir ļoti merkantilu un vienlaicīgi arī mērķtiecīgu cilvēku auditorija. nav labas algas? sveika gauja, paceļ cepuri un iet tālāk. pats vadmotīvs kopš studēšanas laika ir piķis. sjo. nekas cits. tapēc, tu jūti šo attieksmi. attieksmi pret darbu kā... biznesu. vai tas ir tik nenormāli? mērķtiecība jau kopš cilvēks ir uzkāpis uz tās takas. tas ir slikti, labi? tas virza. IT cilvēki ir ļoti mobili. viņi var strādāt lv un rīt sākt strādāt usa. jo vide, īstenībā, ir vienota. nav vajadzīga ilga "tranzitēšanās". zināma pielāgošanās specifikai, ja mainas konkrētā joma.

Tessa  1 2 ne, nenormala ir augstpratiiba pret citu profesiju parstavjiem.

poeTessa  1 2 lauris09, Tessa tev uzdeva normalus jautajumus. ja nevari atrast darbiniekus un mekle tos iepaziishanas portala ar temas starpnieciibu, tad ir normali jauzraksta gan par darba dienas ilgumu, gan par socialam garantijam, gan par pashu darbu.
Tu joprojam neesi atbildejis ne uz vienu no jautajumiem.

LaskovijMerzavec      Tessa ... ārsti??? Bļāviens, kā viņi ņem kreiso naudu. No visiem, pacientiem, farmācijas firmām. Viņiem ir izdevīgs šis medicīnas bardaks, jo citadi nāktos maksat nodokļus.
Tavas nosauktās profesijas - ārsti, medmāsas, ugunsdzēsēji. skolotāji, b/d audzinātājas ir VALSTS apmaksātas profesijas.
Domā, ka valsts maksā daudz IT darbiniekiem, arī nē! Apmēram 1/2 no tā, ko tas saņem privātajā sektorā. Un tad nebrīnies, ka valsts sistēmas maksā miljonus, bet rezultats ir skandāli!

Esi ugundzēsējs, Tev maz maksā. Tad mācies un ej citur strādāt. Nu bisķīt ir apnikuši šie stāsti, cik man šeit ir slikti. Bet ko esi izdarījis, lai Tev būtu labi???

IT bija kā viens no piemēriem, kad jaunieši, ja grib var arī šeit normāli nopelnīt, neviss tikai vaidēt, cik šeit ir slikti!!! B/d audzinātājas arī saņem virs 1K prvatajos dārziņos. Un kas reāli maksā viņām to algu? Pa lielam tie paši, kas ir pietiekoši labi attalgoti, lai varētu nomaksāt savus 100-300Eur par katru bērnu privātajā.

Lūk Tev domāšanas piemērs - Puisis labi pārdeva savu vienistabas dzīvokli Rīgā. Paņēma kredītu un nopirka trīsistabu. Tagad viņš šo trīsistabu īrē un no īres maksas izmaksā šim kredītu un vēl vienam ārpus Rīgas. Viņš nesēž un negaudo, cik viss ir slikti.

zaigaina    1 Paardeveejas darbs muusdienaas ir nepopulaars jo paardeveeja verl izraadaas ir apkopeeja,graamatvede,un seetniece arii.Bet atalgojums ir tikai par paardeveejas darbu.Da nu murgs.Lielaako dalju savas dziives esmu nostraadaajusi par paardeveeju,paldies dievam paveicaas nomainiit uz citu specifiku.Bet nu bet kaa saka karogu tev rokaas un turpini mekleet.Jo labu un godiigu paardeveeju nau viegli atrast.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu