Seski

Meitenes, vai jūs gadījumā neesat ievērojušas, ka brīvkungi vecumā +- 60 nu smird pēc seskiem? Tā īsti nav naftalīna vai netīras veļas smaka, bet tāda ka nāsis cērt ciet. Varbūt tā ir saskābušas spermas smaka? Mājas vīrieši (kuriem ir sievas) tā nesmird. Kā varētu šo fenomenu izskaidrot? JA kāds kungs jūtas aizskarts tad sorry.

neko    16 Man tik viens jautājums; kur un kā Tu to seku noķēri, lai viņu apostītu un zinātu kā šamais ož?

Deisa    9 60gadīgi onkuļi vēl nav trāpījušies seskus arī nav sanācis ostīt. Laikam kas dzīvē nokavēts....

psychobitch  3 5 urīns, nesaturēšana, var sākties jau pēc 40...

sandra111    1 brrrr,,,,pabriesmigi,,,,
varbut netikties ar tadiem?

Chris1986    5 Es strādāju ar cilvēkiem un tieši to pašu varu teikt par sievietēm 40+. Visbiežāk neciešami smird no mutes, kas sāk runāt

psychobitch    3 kas tur ko brīnīties par smakām sieviešu vai vīriešu, viss tas ir labojams, ja aiziet savlaicīgi pie ārsta un atklāj cēloni, kaut kā taču organismam jāsignalizē, ja pats nesaprot, tad apkārtējie aizrādīs..

bumpastiks  2 6 Nevajag vecu kungu dibenus ošņāt.:)Chris1986,par to mutes smirdēšanu pilnīgi piekrītu un ja vēl sieviete nemazgājas,tad nu tur neviens vecis klāt nestāv.Ta kā pirms teikt,ka kungi smird,lai kundzes pašas sevi paošņa gan no augšas,gan no apakšas.

Mendra    3 Ar vecumu nevar ost svaigi, turklāt arī slimībām ir katrai sava smaka, vīriešiem pēc 60 bieži ir problēmas ar prostatu...

Laurbergs_    5 Tiem resnajiem arī tāda dīvaina smaka

verso    2 Ir gadījies sajust tādu kā mājas aptieciņas smaržu. Tas gan nav tikai par vīriešiem. Parasti bomži smird, nav gadījies laikam sastapties ar augstāk minētiem vīriešu dzimtas pārstāvjiem.

derevnja10  1 5 Ir veči kas vadās no principa, labāk saskābis piens ledus skapī, nekā govs ķēķī. Varbūt tur tas kreņķis.....:))))

irgo  1 7 Jūtams ka jautājuma uzdevēja teicami orientējas smakās , man visu mūžu ir gribējies uzzināt kāda ir NAUDAS smaka...apraksti LŪDZU ..

AivarsN    8 Varbūt tie jaunie vēl pēc mātes piena smaržo? Katram cilvēkam ir savs,unikāls aromāts. Katrs suns to apliecinās. Dažam jau tīņa vecumā ne visai patīkams,bet dažam vecam,labi koptam onkam,kā arī tantei,aroms ir ļoti neitrāls,vai pat patīkams. Kā jau minēja,laba veselība, higiēna un gaišas domas nodrošina labu ķermeņa aromātu. Svētie un apgaismotie pat pēc nāves sadaloties,smaržojot pēc puķēm. Varbūt tāds ļauns un nenovīdīgs cilvēciņš tāpēc sāk ost pēc seska,vai pat skunksa,kuru izvēmis pirms mēneša nosprādzis krokodils.😁

inaralaima    5 Es strādāju sociālajā jomā un varu teikt,ka smird gan vīrieši ,gan sievietes,pat pēc 40.g.Tā ir briesmīgās vientulības smaka.Cilvēks jūtas viens,visu pamests,pārstāj par sevi rūpēties.Atnāk tāds kungs,ar uzvalku,it kā mazgājies,bet ar baigu smaku,uzvalks gadus trīsdesmit nav tīrīts,kaut kur mētājies.šodien atnāca sieviete -mati mazgāti varbūt ap Jāņiem,mugurā dārga kleita,bet visa ar tauku pleķiem un piesūkusies ar ceptu sīpolu smaku.Lavandas eļļa ātri likvidē visas smakas,izlaistu pa kabinetu un atkal varu strādāt.

concord    6 Jautājuma uzdevēja ,laikam, tiešām labi orientējas smakās...vai daudz te komentējošo cilvēku zin, kā ož sesks? Domāju,ka smakot var ne tikai 60 gadīgi veči un sievietes(teiksim tā), smarzo arī 16,18 un 40 gadīgi abu dzimumu cilvēki,ja laicīgi nemazgā apakšveļu un drēbes... Tāpēc visiem iesaku nodarboties ar sportu, droši prasīt sporta speciālistu un higiēnistu padomu,ja ko nezin,jo sportistus no agras bērnības treneri iemāca sevi kopt un fiziski ,veselīgi attīstīt.

Cafe_Noir    15 var mazgāties arī divreiz dienā, bet ja nieres nebūt "tehniskā" kārtībā, tad nekas arī nepalīdzēs - ne mazgāšanās, ne smaržas, ne sports, ne košļājamās gumijas. tas pats attiecas uz kuņģi un aknām.

tā ka būs jau vien taisnība, ka "skaistums nāk no iekšām"

irgo  1 1 Geišiņ , Tev liekas ka naudai nav smakas , bet pajautā tantei Googlei , tā domā savādāk.... nekā personīga.

uusins    3 Nē! Nu Tev gan nav ko darīt, ka veci seski jāošņā! :D:D:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu