Seski

Meitenes, vai jūs gadījumā neesat ievērojušas, ka brīvkungi vecumā +- 60 nu smird pēc seskiem? Tā īsti nav naftalīna vai netīras veļas smaka, bet tāda ka nāsis cērt ciet. Varbūt tā ir saskābušas spermas smaka? Mājas vīrieši (kuriem ir sievas) tā nesmird. Kā varētu šo fenomenu izskaidrot? JA kāds kungs jūtas aizskarts tad sorry.

gints12    3 tev vienkarsi nav paveicies

LaskovijMerzavec  1 7 Pēc 40 nestāv, pēc 60 smird... eh cik vienkārši iekārtota tā pasaule

Paula6    3 Nav pašai gan tādas pieredzes par smakām, bet kā citi stāsta, tad cilvēki reti mazgājas un nemaina katru dienu apakšveļu, tāpat kā neseko savu zobu veselībai. Piekrītu concord un Cafe_Noir teiktajam...

piladzoga  3 4 pansionātos tiešām smird ..maini darbu :D kamēr neesi pavisam izdegusi

trussardi    5 ...Uzaicini neprecetos seskus un noorganize smarzu degustaciju! Ta ,lai seski jut...pec ka vini smird. Tam var gadities ari divpusejs efekts...kads var iepatikties un varbut paliks?...Kas tie par seskiem...bez seskienem-dabas likums.

Momo    1 neatkarīgi no dzimuma ir ļaudis, kas smird no slimībām un iekšā pūstošas pārtikas, no smēķēšanas arī cilvēks skābi smird kā sasmacis maisiņš. ķiplokēdāji arī smird.
īstenībā ir grūti ar jūtīgu degunu.
bet priecājies, tu jūti tos slimos, kuri būtu kā apgrūtinājums. un droši vien arī labas smaržas ir vieglāk un niansētāk just.

av2    1 smalkie deguni :))) Uz ssodienu man ir dzilli vienalga, jo man , patr laimi nav vienkaarssi taadas pieredzes , ka kaada daama buutu...diivaini odusi.Driizaak otraadi....
Esi paarleicinaata, ka Tev passai vissas malinnas smarzzo? Jo biezzi vien cilveeki passi savas smakas vairs vienkaarssi nejuut nemaz :( Un tur pat nav nekaada sakara ar gadiem, vecumu. Man kaareiz bija, jauniibaa, pazinna viens taads, pie kura maajas nevareeju raadiities nekad, jo...vinni vissi taa diivaini oda. Nu kaa iisti to pateikt vinnam bija , a?

viridiana    2 Nē, neesmu pamanījusi. Tas ir delikāts jautājums, pie vainas var būt viss kas, arī zāles. Ja tas ir ļoti svarīgi, tad vnk nevajag ar viņiem satikties.
Noniecināt padzīvojušus, vientuļus cilvēkus ir diezgan debīli, tas nav ne tuvu tas lielākais cilvēciskais trūkums.

Linda45      Tev ir alerģija pret vecumu. Kāpēc ej uz tikšanos ar kungu +/- 60 ja nepatīk vecums?

kamenis    1 geisai problema,vecis smird bet naudu sola,ko daarit? 2017-02-24

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu