Kliedziens tumsā ...

Ir tumšs ,Jūs east mājās vai ejat pa ielu un ...dzirdat kādu kliedzam..kā rīkosieties?

verso (2017-02-05 10:49)    3 Jā, Vaukšķi, labāk neej no mājas ārā, jo Tava stunda, Tavuprāt, vēl nav situsi... Tev toč neviens nepalīdzēs, jo esi jau to ieprogrammējis savā galvā.
Priecājos, ka mans dēls tik sekli nedomā un ir izglābis sievietei dzīvību, lai gan pats nav ne liela auguma, ne sportists, bet vienkārši cilvēcīgs. Kādam dzērājam vai narkomānam neiepatikās, ka kāda dāma savu suni ap pusnakti bija palaidusi padauzīties ar citu suni un viņš metās dāmai virsū, paspēja zobu izsist, kamēr iejaucās mans puika, pats pārbijies līdz nāvei, apjauzdams, ka vecim viņa sitieni kā pīlei ūdens. Par laimi vēl kāds bija paspējis izsaukt policiju, vēl kāds, kuram nav vienaldzība pret apkārt notiekošo.
Briesmīgi, kad lasu, ka vīrieši ir tādi lupatas, kas vienaldzīgi var paiet garām kam tādam. Cita lieta, ja dzērāji pudeli nevar sadalīt. Tur es arī nejauktos.
Mīļie cilvēki, nezaudējiet drosmi un cilvēcību!!!

mellene_x (2017-02-05 14:40)      nekad neesmu bijusi vienaldzīga pret sabiedrībā notiekošo...tā, ka noskaidrošu , kas tie par kliedzieniem... kliedzieni ir dažadi...

Kristine_78 (2017-02-07 21:39)  1 1 Ir tāda glezna, kliedziens.Bet vispār paietu garām un nepievērstu uzmanību.Man piemēram šodien gribas skaļi nokliegties lai izlādētu negatīvo enerğiju

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu