Ēkas apsaimniekotājs

Pie kā vērsties, lai uzzinātu, kas ir ēkas apsaimniekotājs (tas nav Rīgas namu pārvaldnieks)?

piladzoga    1 un kas liedz īrēt citu dzīvokli,ja šeit viss šķiet mistisks? :D

joens    2 Īpašnieku (mājas, dzīvokļa, whatever) uzzināt padsmit minūšu jautājums (maksas pakalpojums).

IMHO par 600 naudiņām kaut kāda pirkstus vēdeklī vicinoša attieksme. Tāda maksāšana būtu normāli pie 200 (nu OK, 250) par labu 2-istabnieku, bet ne jau grozot šādus ciparus.

Alionushka    3 Un tādi "rēķini" tiek izrakstīti visiem īrniekiem? Un visi īrnieki nekurnot liek galdā skaidru naudu, nesaņemot pretī ne kvīti, ne citu kādu dokumentu? Ja tā, tad tas vairs nav vienkāršs namiņš, tas ir trakonamiņš.

Aukstums    1 pēc skopā info, izksatās, ka ēka nav sadalīta dzīvokļu īpašumos, līdz ar to ēkas īpašnieks saņem rēķinus par visu ēku, pēc tam sēž un pīpē, cik katram dzīvokli piestādīt... īsti godīgi tas nav.. jo ūdeni, elektrību var maksāt katrs pats pēc sk.rādītājiem..+ kopl.telpas. cita lieta ar apsaimniekošanu un apkuri, atkritumiem,bet arī tad, apsaimniekotāja pienākums ir sadalīt visu uz galviņām oficiālu rēķinu izskatā. Ziņkārības dēļ, gribētu zināt, kas tā par ēku un pārbaudīt to./

hewy      Un ko dos apsaimniekotāja atrašana? Apsaimniekotājam ir jēga runāt tikai ar īpašnieku/iem.

Nate      Tā stulbā kārtība, ka pat jautājuma uzdevējam ierobežots komentāru- skaidrojumu limits laikam. Mums atliek tikai minēt.
Joen, apskaties esesā, cik maksā 2 istabu dzīvoklis jauno projektu. Mājas vērtībā. Tādēļ lai to atpelnītu, ir tādas īres cenas. Ja kādam neder, viņš īrē 2 istabu dzīvokli lietuviešu projektā.
Jaunajos projektos daudzus dzīvokļus ir atņēmušas bankas, tādēļ visādi mīklaini pārstāvji deleģēti meklēt īrniekus un kārtot ar viņiem darījumus. Jeb saimnieks dzīvo Krievijā, un te atstāts kāds radagabals vai paziņa, lai iekasē īresnaudu.

Karmensita      nu neko nevar saprast

kāda vēl bezdarbība

janisb      Iebaksti googlē adresi (bez dzīvokļa numura) un "apsaimniekotājs" liela varbūtība, ka atradīsi, bet ja reiz tā aizstāvi kreiso izīrētāju, tad uzmanies, jo problēmas eskalācija līdz apsaimniekotājam, var novest pie visu "papīru" pārbaudes, un bez īres līguma un maksājumu apliecinājuma, arī pie problēmām ar "izīrētāju"...

Drole  4   600 EUR par 2 istabu dzīvokli? Tas atrodas Londonaa, vai ?

edding      Kāpēc ne Rīgā? Vai tad pie mums cenas atšķiras no Londonas? Jaunie projekti, klusais centrs, tur cilvēki labprāt īrē par šādām naudiņām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu