Kur tetovēšana nesāp?

Mēs te ar vienu traku sievieti apspriedām tetovēšanu. Viņa gribētu kaut ko sev uztetovēt, bet netur sāpes. Domājām - kurā ķermeņa vietā kaut ko uztetovēt ir visnesāpīgāk? Un vai var atsāpināt to tetovējamo vietu? Vārdu sakot - apskaidrojiet, kā tā tetovēšana notiek sāpju ziņā.

OnslovaMaargrieta  1   Lai labak tiešām nodzen matus . Viņi attaugs ,nebūs ko radikakali ko izdarījusi ko nožēlos vēlāk . Tu gan esi traka ieteikt tettovējumu ! Draudzenes nedara tā ...

edding  4 4 Kaut kur lasīju, ka tetovējumus sev taisa tie, kuriem šķiet, ka viņiem par maz pievērš uzmanību, ka viņi ir nenovērtēti vai nesaprasti. Tad tetovējums esot kā kliedziens, sak re ku es esmu.
Ja paskatās vēsturē, kas tetovējās- džungļu iemītnieki un cietumnieki. Ar zemu, vai vispār bez kaut kādas izglītības, primitīvi cilvēki. Es tam baram negribētu pievienoties.
Bet ja vēlme nepārvarama, tas taču tas pats permanentais, nosmērē ar anestēziejošu līdzekli, patur, kamēr iedarbojas un dod vaļā. Tāpat sāpēs, bet mazāk.

elsa    1 Riebeklwi atkal lumpeņu izklaides. Prātu nodzīvojušas tantes grib izkllaides.:DDD
Es teikšu, ka ļoti sāp . Jebkur. Īpaši tuvāk kaulam, kaulu plēvei, cīpslām, nerviem. Toties kāds, kam tetovēšanās un tetovēšana ir hobijs, saka- nesāp. Katrā ziņā ir tetovējumi, kas man traucē ikdienā, darbā. Ir pat kuriozas situācijas, kad kontaktējoties ar no cietuma iznākušu personu viņš sajūsmā man saka- super, tu arī esi sēdējusi! Parādi, kur tev vēl ir kas uzbliezts! :DDD

rokons      Nesāp kauls un smadzeņu baltā daļa.......kas netic, pamācieties anatomiju. Tikai nez vai ir vērts atsegt kādu kaulu, lai tur ko ietetovētu. Arī galvaskausa trepanācija nez vai ir tā vērta.
Vislabāk tomēr netetovēties, jo papilomas, kas tur izveidosies vēlāk, ar skubu būs jāizoperē

coldlands      Ir cilvēki ar mazu un lielu sāpes slieksni.

Jurijs55    1 Pakaļā, citādāk tur nešpricētu.

Rodzerina      Tiesi nepareizi par pakalu,tur stasta,ka sapot visvairak,jo daudz nervu.
Man vismazak sapeja uz muguras augsdalas,bet visvairak uz rokas delnas,jo smalks tetovejums un loti smalka adata un kauls tuvu.Ari uz kruts loti sapeja,tur tocna vairs netaisisu.

Jurijs55      Sap-nesap, taču tetovēšanas tinte lēni indēs organismu visas palikušas dzīves garumā.

Newholland      😁😁😁 jasez un janirdz. Nav vietu kur nesaap, ka te kads raxtija kad ar balto tinti nesaap arii mulkibas. Sapes jebkuraa situacija, vis atkarigs no ta cik cilveks sevi uzvelk uz to ka sapes. Pirmo taisiju melnu, forsi, sapigi, muskulus rava krampii. Otro taisiju krasainu, krasosanai izmantoja 3 tonus ko laida vienu otram pari. Vot tad ir totaali labi, kad tev 3x kaplee adu ar dazadam kraasaam. Plus tetovetajam jaseko lidzi klienta stavoklim. Ir cilveki kam vienalga bet ir ari cilveki kam organisms pretojas, krampji, adas sakarsana, pastiprinata plazmas izdalisanas vai asinosana. Un ja cilveks pec paris gadiem skrien nemt tattoo nost tad vins ir pajolins, nefig visadas stulbibas tetoveet.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu