viedais pulkstenis

nezinu kapec man doma nojuka :D
bet, ir doma uzdavinat viedo pulksteni, vai tie ir ok? un ja ir, tad kuri labāk?

Edgars37 (2018-07-30 23:37)      23:05

Man pec amazona ceka Suunto sanak letaks, tu kaut ko nejauc;)???

av2 (2018-07-31 05:53)      jeega nav nekaada, ja nu vieniigi sportojot tiessaam jaaskaita solli, sirdsdarbiiba jaakontorlee. A taa, taapat vissi staipa liidzi gudros telfonus ssodien. Pluss, buus jaalaadee divi verkki katru vakaru.
Ja tomeer ...nu vajag, es nemtu Fitbit Charge 2 , nu sportam.Un tam bacca iet kaadas dienas ccetras vismaz.
Un, ja stilam vajag, nu pie uzvalka un ssslipstes , tad labs mehaaniskais puulkstenis koteejaas daudz augstak.Un taads maksaas arii daudz daargaak, jo ir veertiiba.

Bazhix (2018-07-31 09:35)      Vispār jau vajag sākt ar cenu :) Pēc tam visu pārējo, jo tādu pulksteni var nopirkt par 700-800eur un var nopirkt par 70eur :)
Ja nezini, ko gribi, teiktu, ka sāc ar parastāko aproci - tās ir vēl lētākas. Man ir kaut kāda Ķīnas aproce (nu jau otrais gads iet uz beigām, bet viss funkcionē), bet uz rokas izskatās diezgan glīti, paziņo, ka zvana, sms un watsapa notifikācijas arī piegādā. Pulsu skaita briesmīgi, soļus - diezgan labi :) Pēc tam jau redzēs, kas kur un kā vairāk vajadzīgs un daži desmiti eur nav nekas tāds, ko nevarētu atdot par spēļmantiņu, kura var salūzt pēc gada :)

WYWH (2018-07-31 10:17)      23:37
Suunto Ambit 3 ir salīdzinoši vecs modelis, kādi trīs četri gadi. Suunto tagad aktuāli ir Spartan un pavisam svaiga 9 sērija. kaut kādā brīdī gribējās to Ambit 3 pamainīt pret ko jaunāku. par Spartan nebija labi review, bet fenix visur tika slavēts kā labākais. kā izvēles punkts bija arī tas, ka fenix iekšā ir topo kartes.
bet ar fenix tā arī kaut kā neesmu līdz galam sadraudzējies un aktivitātēm izmantoju veco Ambit. savukārt ikdienā nēsāju fenix (labāk izskatās :)…
P.S. pulsometrs uz rokas ir nekam nederīga fīča, drīzāk maldinošs kā informatīvs. ja tiešām grib reāla pulsu zināt tad tikai josta

Edgars37 (2018-07-31 11:36)      11:13

Principa neka gruta, divi/tris vakari amazon un skaidriba butu roka😉.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu